fbpixel

Search icon
Search
Το πιο fashionable cocktail party με κοσμοπολίτικο αέρα στο Nammos Village
FASHION NEWS

Το πιο fashionable cocktail party με κοσμοπολίτικο αέρα στο Nammos Village

Η boutique Luisa Beach στη Μύκονο μαζί με τον οίκο Zimmermann παρουσίασαν το απόλυτο καλοκαιρινό event με εκλεκτούς καλεσμένους


Χρώματα, αέρινες σιλουέτες, πολύχρωμα μοτίβα, cocktails parties... Το καλοκαίρι είναι άρτια συνυφασμένο με τις παραπάνω έννοιες, καθώς εκπέμπουν την εξωστρέφεια και τη χαρούμενη διάθεση που του ταιριάζουν απόλυτα. Ακριβώς αυτά βίωσαν και όλοι όσοι παρευρέθηκαν σ' ένα μοναδικό και «πολύχρωμο» cocktail party στη Βεράντα της Luisa Beach που στεγάζεται στο Nammos Village στη Μύκονο, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 με αφορμή την ολοκλήρωση του Zimmermann Pop Up Shop. 

img-0059.jpg

Ο εμβληματικός οίκος, που είναι γνωστός για τα χρωματιστά prints και τα υπέροχα φορέματα του -κι όχι μόνο- πραγματοποίησε ένα απογευματινό event στο κοσμοπολίτικο Νησί των Ανέμων, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά, με τον καλύτερο τρόπο των υπέροχο fashionable χαρακτήρα του αλλά και όλους τους λόγους που το κάνουν να ξεχωρίζει στον κόσμο της μόδας. Δεν θα μπορούσε να επιλεχθεί καλύτερο spot για το party, από τη boutique Luisa Beach σ' ένα από τα πιο γνωστά μέρη της Μυκόνου. Άλλωστε η Luisa World έχει στενή σχέση με το fashion house, καθώς έχουν δημιουργήσει μαζί ένα exclusive print Zimmermann x Luisa.

img-0233.jpg
ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΒΑΝΙΔΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ

The Event

Στο άκρως καλοκαιρινό party έδωσαν το παρών, εκλεκτοί καλεσμένοι από τον fashion world κι όχι μόνο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις νέες προτάσεις του οίκου με τα ξεχωριστά prints. Πιο συγκεκριμένα, στη Luisa Beach παρευρέθηκαν influencers και fashion enthusiasts, οι οποίοι είχαν επιλέξει δημιουργίες Zimmermann από την Pre-Fall συλλογή για τις εμφανίσεις τους, συμβάλλοντας κι αυτοί με τα looks και την «δροσερή» τους διάθεση στην απόλυτη επιτυχία του event. 

img-0089.jpg
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ-ΣΑΡΑΚΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ-ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Ο πετρόχτιστος χώρος της boutique διακοσμήθηκε με τον καλύτερο τρόπο για να φιλοφενήσει τις δημιουργίες του οίκου. Ένα μεγάλο floral χαλί, με το αγαπημένο print του Zimmermann κοσμούσε το πέτρινο δάπεδο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Περιμετρικά του υπήρχαν clothes stands, τα οποία αναδείκνυαν τα fashionable items, ενώ τα αξεσουάρ - beach towels, straw bags και καπέλα- ήταν τοποθετημένα σε ειδικά σημεία, έτσι ώστε να μην χάνουν καθόλου από τον stylish χαρακτήρα τους. Τα λουλούδια είχα την τιμητική τους, διότι εκτός από τα μοτίβα, επιλέχθηκαν και για να κοσμήσουν την boutique με ευφάνταστες ιδέες, όπως μέσα στο ψάθινο καλάθι ενός retro ποδηλάτου. 

img-0037.jpg

About Luisa World

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, και εμφανίστηκε στη σκηνή της μόδας περίπου στη μέση της δεκαετίας των '70s. Πρόκειται για μία boutique-ορόσημο που από την πρώτη στιγμή άνοιξε τις πόρτες της σε μοναδικές γυναικείες και αντρικές συλλογές. Βασική αρχή της φιλοσοφίας της είναι η κομψότητα, η οποία βρίσκεται πάντα σε μοντέρνες street style εμφανίσεις που μοιράζονται τον ίδιο «χώρο» με εντυπωσιακές τουαλέτες αλλά και polished items, όλα ενωμένα με την «μαγική κλωστή» της υψηλής αισθητικής. Η boutique LUISA BEACH χαρίζει από το 2006 μία χαλαρή κομψότητα στο Nammos Village, η οποία βρίσκεται ακριβώς στη χρυσή αμμουδιά της παραλίας Ψαρού στη Μύκονο. 

Ανατρέξτε στη gallery για περισσότερες φωτογραφίες από το fashionable party κι από τους ξεχωριστούς καλεσμένους!