fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Το πιο ανανεωμένο concept store της Θεσσαλονίκης προσφέρει την απόλυτη fashionable εμπειρία

Το Malle Concept Store μας προσκαλεί σ' ένα ξεχωριστό Christmas Event


Το πιο ανανεωμένο concept store της Θεσσαλονίκης προσφέρει την απόλυτη fashionable εμπειρία

Στιλ, υψηλή αισθητική, αέρας εξωτερικού... Το πρωτοποριακό Malle Concept Store αποτελεί έναν fashionable προορισμό που κάθε γυναίκα με στιλ οφείλει να επισκεφθεί. Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί στο next big thing της Θεσσαλονίκης, αντλώντας έμπνευση από τις τάσεις του εξωτερικού και πρωτοπορώντας στον τομέα του. Τον φετινό χειμώνα έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ, προσφέροντας στους επισκέπτες τους μία one stop shop εμπειρία με πολύ στιλ. 

The New Concept Store 

img-6737.jpg


Πιστή στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης για παραπάνω από τρεις δεκαετίες και πιο συγκεκριμένα από το 1977, η εταιρεία Malle έχει ως στόχο να εξελίσσεται συνεχώς και να θέτει νέους κανόνες στα δεδομένα του design. Αυτό ακριβώς έχει πετύχει και με τον καινούριο και ανανεωμένο της χώρο, ο οποίος προσκαλεί κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και την high-end αισθητική. Όλα ξεκίνησαν από την έμφυτη δημιουργικότητα της οικογένειας που οδήγησαν στην επέκταση των δραστηριοτήτων της και στον χώρο της μόδας, με την Χριστίνα Μαλλέ να σχεδιάζει με επιτυχία και σταθερά ανοδική πορεία από το 2015 τις δικές της μοναδικές τσάντες, οι οποίες έχουν καταφέρει να μετατραπούν σε βασική προσθήκη κάθε stylish collection, ανεξαρτήτως εποχής.

Τότε ήταν και η περίοδος που γεννήθηκε η ιδέα για το υπερσύγχρονο Malle Concept Store. Έχοντας την υψηλή αισθητική βαθιά χαραγμένη στο DNA τους, η Χριστίνα και η Μάγδα Μαλλέ αποφάσισαν να υλοποιήσουν το όραμά τους στην αγαπημένη τους πόλη, τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον πιο updated προορισμό, ο οποίος θέτει σε προτεραιότητα τη γυναίκα και το σπίτι. Όποιος τον επισκεφθεί θα συναντήσει μια πλούσια ποικιλία από διακοσμητικά, μικροέπιπλα, φωτιστικά, ρούχα, κοσμήματα και τσάντες, ενώ από τις επιλογές δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα έπιπλα Malle Living Interiors, που αποτελούν και την ναυαρχίδα της οικογένειας. Τον μοντέρνο χώρο κοσμούν ξεχωριστές συλλογές, τόσο από ελληνικά brands όσο και από αποκλειστικές συνεργασίες του εξωτερικού, απογειώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία της δημιουργικότητας. Βασικό επίσης πλεονέκτημα που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι οι custom-made προτάσεις και παροχές από την υπεύθυνη του Τμήματος Σχεδιασμού και Πωλήσεων της εταιρείας, Μάγδα Μαλλέ, ενσαρκώνοντας δημιουργικές λύσεις για κάθε σύγχρονο σπίτι. Μια ολοκληρωμένη εκδοχή του high-end living που πραγματικά γίνεται ένας ιδιαίτερος τρόπος ζωής.

Πλέον και μετά από χρόνια επιτυχίας, παρουσιάζεται πιο ανανεωμένο από ποτέ, προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη μια ολιστική shopping εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη και θα επιθυμεί να τη βιώνει ξανά και ξανά. 

The best choices

img-2948-1.jpg

Από την πρώτη στιγμή που επισκεφθήκαμε το Malle Concept Store εντυπωσιαστήκαμε από την άψογη αισθητική και το εύρος των επιλογών. Έπειτα από την περιήγησή μας στον ανανεωμένο χώρο, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα πιο updated pieces που προσθέσαμε στη wish list μας και θα έχουν μία θέση τόσο στην κατοικία όσο και στη γκαρνταρόμπα μας.

1

Vase oil folds

Malle Concept Store BUY HERE

2

Coat

Malle Concept Store BUY HERE

3

Decor item

Malle Concept Store SEE MORE

4

Black capitone mini bag

Malle Concept Store BUY HERE

5

On my side magenda glitter

Christina Malle BUY HERE

6

Ceramic Vase

Malle Concept Store BUY HERE

The big holiday event

img-1977.JPG

Για να γιορτάσει τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο που μόλις ξεκινά αλλά και τον νέο ανανεωμένο του χώρο, το Malle Concept Store μας προσκαλεί την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου σ' ένα λαμπερό διήμερο Christmas event. Κατά την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μοντέρνες και ξεχωριστές προτάσεις δώρων στον κόσμο της μόδας, του design αλλά και αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσουν. Ένα event γεμάτο διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις που καμία fashion lover δεν πρέπει να χάσει.

Info: 

Malle Concept Store, Βούλγαρη 17, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 313 199

Insagram: @malle_conceptstore

Facebook: @malleconceptstore 

Site: www.malleconcept.gr