fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Το πιο αγνό, clean beauty brand με ρίζες από το Όρος Άθως

Ένα ελληνικό brand ομορφιάς που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον προσφέρει κάτι παραπάνω από ποιοτικά καλλυντικά: περικλείει τη δύναμη της Φύσης


Το πιο αγνό, clean beauty brand με ρίζες από το Όρος Άθως

Τα προϊόντα Athonites στοχεύουν στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα, την ηθική και τη διαφάνεια. Οι φόρμουλές τους είναι απαλλαγμένες από τοξικές και χημικές ουσίες, δε δοκιμάζονται σε ζώα και η παραγωγή τους, από την ανάπτυξη ως τη συσκευασία, αφήνει, όσο το δυνατόν, το ελάχιστο ενεργειακό αποτύπωμα. Με πιστοποιημένη φυσικότητα 84%-100%, αξιολογημένα και εγκεκριμένα από την aCert, προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στις αισθήσεις μας -όσον αφορά σε μυρωδιές και υφές-, ενισχύουν την υγεία και τη συνολική ευεξία και επιτυγχάνουν τον καλύτερο συνδυασμό αγνότητας και αποτελεσματικότητας στη φροντίδα και την περιποίηση του δέρματος.

Ευλογημένη βιοποικιλότητα και γνώση 1.200 ετών

athonites-bodycare.jpg


Με 1.453 διαφορετικά φυτά και τουλάχιστον 35 ενδημικά είδη, η πιο αγνή και άσπιλη γη, η αθωνική, προσφέρει φυτικές πρώτες ύλες από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Τα 1.200 χρόνια βαθιάς γνώσης σχετικά με τις ιδιότητες των φυτών και την ικανότητά τους να φροντίζουν και να θεραπεύουν το δέρμα αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά ομορφιάς και υγείας της επιδερμίδας.

Ομορφιά πιο ξεκάθαρη από ποτέ:

• Μία ομάδα ικανών επιστημόνων, φαρμακοποιών και χημικών συνεργάζεται με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξασφαλίζει αποτελεσματικές συνθέσεις.

• Χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά αρώματα ή αιθέρια έλαια και προστίθενται μόνο φυσικά συντηρητικά. Η σιλικόνη είναι φυσικής προέλευσης, υποκατάστατο με βάση την ελιά, για μεταξένια υφή.

• Το νερό στις φόρμουλες αποτελείται από ένα υδατικό έγχυμα από τις φυσικές πηγές του Άθω, εμπλουτισμένο με μείγμα 5 βοτάνων άγριας συγκομιδής και βιολογικής καλλιέργειας, με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες ενισχύουν την αντιγηραντική δράση των προϊόντων.

• Ακολουθούνται αυστηρά πρωτόκολλα συγκομιδής, ξήρανσης και ειδικές προδιαγραφές αποθήκευσης για τη διασφάλιση της ποιότητας του φυτικού υλικού σε όλα τα στάδια, με τη συλλογή να γίνεται με το χέρι.

• Είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα. Χωρίς ζωικά συστατικά, εκτός από παράγωγα μέλισσας, όπως βιολογικό κερί, πρόπολη και βιολογικό μέλι καστανιάς, διεθνώς βραβευμένο.

• H skincare σειρά του brand περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού και αντιγήρανσης που στοχεύουν σε λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, ενώ η wellness χρησιμοποιεί τη δύναμη των αθωνικών βοτάνων, για να ανακουφίσει το σώμα και να ενισχύσει την αίσθηση ευεξίας.

• Από τη σπορά, την καλλιέργεια, τη συγκομιδή έως την ξήρανση και την εκχύλιση, από την παραγωγή έως τη συσκευασία και την παράδοση των προϊόντων, η Athonites εστιάζει στη διαρκή βιωσιμότητα. 

1

PROTECT AND RESCUE

Λάδι εντατικής φροντίδας και επανόρθωσης προσώπου και λαιμού BUY HERE

2

RESTORE AND REVITALIZE

24ωρη ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα προσώπου BUY HERE

3

COMFORT AND RELIEVE

Ενυδατική κρέμα χεριών BUY HERE

4

INVIGORATE AND CLEANSE

Αναζωογονητικό αφρόλουτρο BUY HERE

5

MULTICARE BALM

Ενισχυμένο βάλσαμο θρέψης και επανόρθωσης BUY HERE

Ανακαλύψτε περισσότερα! 

Στο athonites.com και στο Hondos Center Apollonia Politia αξίζει να δοκιμάσετε τα απόλυτα ασφαλή καλλυντικά για αποτελεσματική και «καθαρή» ενυδάτωση, αντιγήρανση και προστασία.