fbpixel

Search icon
Search
Το ολοκαίνουριο The Rooster Antiparos γιορτάζει την ιδιωτικότητα σε πλήρη αρμονία με τη φύση
DESIGN

Το ολοκαίνουριο The Rooster Antiparos γιορτάζει την ιδιωτικότητα σε πλήρη αρμονία με τη φύση

Θεωρείται ένα από τα πιο cool καλοκαιρινά θέρετρα που αγκαλιάζει το Slow Living


Θεωρημένο ως θέρετρο ευεξίας και τρόπου ζωής για να αγκαλιάσει το Slow Living, το The Rooster έχει σχεδιαστεί με ανεπιτήδευτη αισθητική πολυτέλεια, σε συνδυασμό με άριστη εξυπηρέτηση, παρέχοντας μια ολιστική εμπειρία για μια απόδραση στο μυαλό. Ανάμεσα στις αμμώδεις, παρθένες παραλίες της ακτογραμμής του Αιγαίου και το δραματικό τοπίο των Κυκλάδων, μέσα σε ανοιχτά χωράφια και τα μυστικιστικά σπήλαια του νησιού της Αντιπάρου, «αγκαλιάζει» γιορτάζει την ιδιωτικότητα σε πλήρη αρμονία με τη φύση. 

the-rooster-antiparos0.jpg

Αποτελείται από 17 ανεξάρτητα σπίτια, όπου κάποιος αισθάνεται το καλωσόρισμα. Διατίθεται ανοιχτός χώρος για διαδραστικές δραστηριότητες που στοχεύουν στην υποστήριξη της αναζήτησης εσωτερικής ειρήνης σε μια περιοχή ευλογημένη με απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Κάθε σπίτι έχει τον δικό του χαρακτήρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, με τέσσερις διαφορετικές διατάξεις για να διαλέξετε, όλα περιλαμβάνουν άφθονο χώρο, ιδιωτικούς κήπους, υπαίθρια ντους και εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το γύρω τοπίο. Η κατανοητή και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, η prive αίσθηση, η απλότητα και η άνεση αποτελούν κορυφαίες αξίες της φιλοσοφίας του σχεδιασμού.

Το Rooster είναι ένα μοναδικό, ολοκαίνουργιο κατάλυμα που άνοιξε τις πύλες του στην 1η Ιουνίου στην Αντίπαρο. Η ιδιοκτήτρια και ιδρύτριά της, Αθανασία Κομνηνού, εμπνεύστηκε από το τοπικό τοπίο και οραματίστηκε μια Εδέμ στη γη.

Το αποτέλεσμα είναι ένα «ζεστό» και σπιτικό περιβάλλον, όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να χαλαρώσει. Η απλότητα των δωματίων διατηρεί ένα μοναδικό αισθητικό στιλ, ενώ η πολυτέλεια, ανεπιτήδευτη και λιτή Ο εσωτερικός σχεδιασμός, σχεδιασμένος για να δημιουργεί έναν αέρα ενός ιδιωτικού καταφυγίου, επιτρέπει ευρύχωρους και κομψούς εσωτερικούς χώρους, αντανακλώντας ένα απλό κομψό στιλ με εκλεκτική στάση. Το ξύλο, το μάρμαρο και το βαμβάκι, κυριαρχούν σε μια ποικιλία από μια φυσικά καταπραϋντική παλέτα, ενώ ένας εφευρετικός συνδυασμός υφής και πατίνας δημιουργεί ένα αίσθημα πνευματικής ηρεμίας.

22-vcrGB.jpg

Η σωματική και συναισθηματική ευεξία, η πνευματική αφύπνιση και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του. Αγκαλιάζοντας το concept «farm-to-table», το φαγητό που σερβίρεται στο The Rooster είναι σπιτικό. Από το φρέσκο ​​ψάρι, που αλιεύονται καθημερινά από ντόπιους ψαράδες, μέχρι γηγενείς εποχιακά λαχανικά και φρούτα από το αγρόκτημά μας, αυγά ελεύθερης βοσκής, μια ποικιλία από τοπικά τυριά και αλκοολούχα ποτά αποκλειστικά για την Αντίπαρο και για την Ελλάδα, κάθε γεύση και κάθε γεύμα είναι μια γαστρονομική εμπειρία, υγιεινό, αυθεντικό και νόστιμο.

«Το 2021 άλλωστε είναι μια χρονιά νέων αρχών, η κατάλληλη στιγμή για όλους μας να βρούμε τον εαυτό μας, να επανεκκινήσουμε και να επανεξισορροπήσουμε.

11-Zqivv.jpg

Εμπνευσμένο από την ωμή φυσική ομορφιά και τη ρουστίκ γοητεία του τόπου, το The Rooster εστιάζει στην ηρεμία. Τα σπίτια του είναι απόλυτα αρμονικά με το γύρω τοπίο, ενώ η αρχιτεκτονική και ο εσωτερικός του σχεδιασμός συνδυάζουν σύγχρονες και εμβληματικές κυκλαδίτικες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες με διακριτική κομψότητα. Οι γραμμές είναι κομψές και μεταβατικές, δημιουργώντας μια γραφική και άνετη ζεστή αισθητική.

Aνακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες! 

Αρχιτεκτονική ομάδα: Vois Architects

Κατασκευή: Doriki Techniki

Φωτογραφία: Yiannis Rizomarkos