fbpixel

Search icon
Search
To νέο, πολυτελές resort που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην πανέμορφη Κέρκυρα
TRAVEL

To νέο, πολυτελές resort που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην πανέμορφη Κέρκυρα

Το Domes of Corfu θα σας προσφέρει το καλοκαίρι των ονείρων σας σε εσάς και την οικογένειά σας


Το Domes Resorts, το επιτυχημένο hotel brand στην Ελλάδα μας συστήνει το υπέροχο Domes of Corfu, το νέο πολυτελές resort που φέρει την υπογραφή του ξενοδοχειακού ομίλου και μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για το φετινό καλοκαίρι. 

Το luxury hotel βρίσκεται μέσα σε ένα μαγικό τοπίο στις ρίζες των πετρωμένων βράχων, ενώ ενώνεται και με το Αdults-Οnly Domes Miramare Corfu. Όσοι εκτιμούν τον πιο αποκλειστικό, ελιτίστικο τρόπο ζωής, διαθέτουν μια πιο μποέμικη προσέγγιση για την πολυτέλεια κι επιθυμούν να νιώσουν την πλήρη ευεξία σωματικά και ψυχικά, τότε το Domes of Corfu, στο αγαπημένο νησί των Επτανήσων είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται! 

domes-of-corfu-receptions-area.jpg

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε το δεύτερο ξενοδοχείο Domes Resorts στο όμορφο νησί της Κέρκυρας. Μετά την επιτυχία του Domes Miramare Adults-Only Resort, θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη μας για το νησί, τον πλούσιο πολιτισμό και τους υπέροχους ανθρώπους του, μαζί με τις οικογένειες τους. Η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει στους επισκέπτες μας μια ολοκαίνουργια προσαρμοσμένη εμπειρία διαμονής, η οποία θα «ξυπνήσει» ευτυχισμένες συλλογικές αναμνήσεις στο μέλλον», αναφέρει ο George P. Spanos, o Αντιπρόεδρος των Domes Resorts.

New entry in the luxury collection

3-mn24G.jpg

To νέο Domes of Corfu Βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού, ενώ είναι ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που θέλουν να κάνουν διακοπές με ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, κάτω από τις ακτίνες του δυνατού ήλιου και το τιρκουάζ χρώμα των νερών του Ιονίου. Το resort απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας και την Κοσμοπολίτικη Παλιά Πόλη της Κέρκυρας. Μια Παλιά Πόλη «βυθισμένη» στην ιστορία και το μύθο. Περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια της, περπατήστε κατά μήκος της εμβληματικής Σπιανάδας και της πλατείας Λιστόν, θαυμάστε τα δύο επιβλητικά οχυρά της και ανακαλύψτε όλα τα διαφορετικά γοητευτικά στοιχεία που καθορίζουν αυτό το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Μπροστά από το ξενοδοχείο δεσπόζει η διάσημη παραλία της Γλυφάδας, η οποία κατέχει Γαλάζια Σημαία, ενώ διαθέτει τρεις πισίνες, με χώρους μόνο για ενήλικες και το βραβευμένο Soma Spa για στιγμές πλήρους ανανέωσης, μέσω αρχαίων τελετουργιών. Επιπλέον, προσφέρει στους επισκέπτες μια πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων, από περιηγήσεις με κρουαζιέρες σε αρχαίους χώρους σε απομονωμένες γωνιές του νησιού μέχρι θεματικές μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο Μουσικής.

Rooms Facilities 

domes.jpg

Κομψά σχεδιασμένο με την υπογεγραμμένη αρχιτεκτονική τoυ διεθνώς αναγνωρισμένου brand, το Domes of Corfu διαθέτει 233 δωμάτια και σουίτες το καθένα με το δικό του ιδιωτικό outdoor χώρο ή βεράντα με ιδιαίτερα προσεγμένους κήπους. Το μοντέρνο design του ξενοδοχείου, η αισθητική και οι πέτρινοι γήινοι εσωτερικοί χώροι αναδεικνύουν τα φυσικά υλικά, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή. Η εκπληκτική θέα εκπλήσσει σε κάθε γωνιά του, καθώς οι επισκέπτες εξερευνούν ένα νέο εξεζητημένο lifestyle που θα τους ενθουσιάσει. Το resort δείχνει να επαναπροσδιορίζει την ελληνική φιλοξενία, μέσα από ένα σύνολο μοναδικών εννοιών, όπως το «Haute Living Selection». Μια συλλογή από πολυτελή δωμάτια, με εξατομικευμένες υπηρεσίες όλο το 24ωρο, με all-inclusive παροχές. 

Dining Experience 

dsc2376-1.jpg

Το Domes of Corfu προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων και bars που προσφέρουν έναν απερίγραπτο συνδυασμό από τοπικές γεύσεις και διαχρονικά διεθνή πιάτα. Το μεγαλύτερο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Agora, σερβίρει παραδοσιακό μεσογειακό φαγητό σε ένα περιβάλλον με ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα. Οι λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας μπορούν να απολαύσουν στο Frourio μοναδικές προτάσεις από τη γείτονα χώρα, ενώ στην Psarotaverva θα ευχαριστηθούν φρέσκα ψάρια ημέρας. Επιπλέον, στην καρδιά του θέρετρου, ξεχωρίζει το βραβευμένο Core Spianada, μια υπαίθρια, πολυλειτουργική μοντερνιστική προσέγγιση ενός χώρου που θυμίζει αρχαιοελληνικό χώρο συγκέντρωσης και συνδυάζει σύγχρονες high end shopping προτάσεις με το street food, την κοινωνικοποίηση και την τέχνη. 

dsc2356.jpg

Family Friendy

Το KiEPOS Kids Club του θερέτρου αποτελεί μια «όαση» για παιδιά ηλικίας τεσσάρων μηνών έως 12 ετών, όπου το πολύγλωσσο εξειδικευμένο προσωπικό του εκπαιδεύεται στα βρετανικά πρότυπα OFSTED και καθοδηγείται από ένα προσαρμοσμένο, μοναδικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από το Montessori. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναψυχής για τους μικρούς σας αγαπημένους, αλλά και τους εφήβους, όπου διαθέτει όλες τις τελευταίες επιλογές στον χώρο της ψυχαγωγίας, καθώς και ειδικές εκδηλώσεις, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θαλάσσιων sports, όπως θαλάσσιο σκι, κανό και καταδύσεις, που είναι διαθέσιμα για όλες τις ηλικίες, μέσα σε ένα περιβάλλον χωρίς άγχος.

Το πολυβραβευμένο resort της Κέρκυρας δίνει νέα διάσταση στον όρο "luxury stay". Ανακαλύψτε το!

Info: Domes of Corfu, Γλυφάδα, Πέλεκας | Reservations: +30 2310 810624, T: +30 2310 840550