fbpixel

Search icon
Search
Το νέο in εστιατόριο του Παρισιού φέρνει «αέρα» Ιταλίας στην Πόλη του Φωτός
ESCAPE

Το νέο in εστιατόριο του Παρισιού φέρνει «αέρα» Ιταλίας στην Πόλη του Φωτός

Στο ολοκαίνουριο Gigi αναδύεται ένα συνονθύλευμα ιταλικών γεύσεων και παριζιάνικης γοητείας


Μετά το ήδη λατρεμένο Maison Russe -το καινούριο εστιατόριο όπου σερβίρονται ρωσικά πιάτα- ένα νέο restaruant άνοιξε τις πόρτες του στο Παρίσι, το οποίο ακούει στο όνομα "Gigi". Πρόκειται για έναν χώρο απίστευτης αρχιτεκτονικής, όπου ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί τα πιο νόστιμε κι εκλεπτυσμένα ιταλικά dishes.

Ένα νέο ορόσημο στην Πόλη του Φωτός, το οποίο μάς προσκαλεί στο απόλυτο γαστρονομικό ταξίδι με άρωμα Ιταλίας!

Perfect architecture

befunky-collage-4JbpK.jpg

Ο νέος «ναός» της ιταλικής γαστρονομίας, ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις αυτής της κουζίνας, καθώς και για όσους επιθυμούν να γίνουν «ένα» με την παριζιάνικη φινέτσα. Στην ιστορική και πολυσύχναστη οδό 15 av Montaigne, το εστιατόριο Gigi υμνεί τις γεύσεις από Ιταλία, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν τη γνήσια φιλοξενία της πόλης, με απίστευτη θέα στον πύργο του Eiffel.

Αναφορικά με την αρχιτεκτονική, βλέπουμε πως οι θερμές αποχρώσεις έχουν δημιουργήσει την τέλεια βάση ώστε να εξασφαλιστεί ένα απόλυτα «ζεστό» και φιλόξενο περιβάλλον, προσφέροντας απλόχερα μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Παρατηρούμε, στο μεταξύ, πως οι λεπτομέρειες στα ταβάνια και τις κολώνες που χαρακτηρίζουν το interior design του Παρισιού πρωταγωνιστούν όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του, ενώ παράλληλα οι μεταλλικές λεπτομέρειες και ο ιδανικός φωτισμός, δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα.

The outdoor edition

229592211-535791197544074-3725837804746879952-n.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως το team του εστιατορίου επεκτείνεται και στην κομητεία Ramatuelle της Γαλλίας, όπου η μαγεία των πιο θερμών μηνών του χρόνου φαίνεται να λαμβάνει σάρκα και οστά! Ένα άκρως ειδυλλιακό περιβάλλον που δίνει μια μικρή γεύση για το πώς μοιάζει το νέο restaurant του Παρισιού, αλλά στην πιο καλοκαιρινή εκδοχή του. Τα τεράστια, καταπράσινα φυτά, η πισίνα, οι επιφάνειες από ξύλο και οι αντίστοιχοι earthy χρωματισμοί κυριαρχούν κι έχουν τον τρόπο να απογειώνουν τις αισθήσεις.

True elegance meets breathtaking view

befunky-collage-baQeM.jpg

Παραμένοντας πιστή στην τέχνη της φιλοξενίας και των αυθεντικών γεύσεων, όπως ακριβώς λάτρεψαν οι food lovers το καλοκαίρι στο Gigi Ramatuelle, η ομάδα του εστιατορίου ποντάρει στη γοητεία της Πόλης του Φωτός. Χωρίς υπερβολές ως προς το design, αλλά με το διαχρονικό chicness να επικρατεί σε κάθε σημείο που φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του Hugo Toro, τη στιγμή που η θέα από τα παράθυρα «κόβει» την ανάσα!

Η καρδιά του Παρισιού με τον πιο εμβληματικό πύργο του Eiffel και τον παλμό της πόλης να μαγεύει, όλα μοιάζουν τόσο ιδανικά για να απολαύσει κανείς το φαγητό και το ποτό του, ενώ παράλληλα η διακριτική πολυτέλεια δημιουργεί το κατάλληλο vibe -άρρηκτα συνδεδεμένο με την όλη εκλεκτικότητα που αποπνέεται.

Italian dolce vita with gastronomy

221149840-2877909629127672-3671484023119325265-n.jpg

Η ιταλική dolce vita σε όλο της το μεγαλείο αποτυπώνεται μέσα από τα γεμάτα νοστιμιά πιάτα. Οι food experts του εστιατορίου έχουν καταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ενσωματώσουν στο καθένα από τα πιάτα την παράδοση και τις πιο εμβληματικές γεύσεις τη ιταλικής κουλτούρας σε συνδυασμό με πιο μοντέρνες εκδοχές. Το αποτέλεσμα; Γεύσεις που ξετρελαίνουν τον ουρανίσκο ακόμα και των πιο απαιτητικών επισκεπτών!

Ένα γαστρονομικό ταξίδι που χωρίς αμφιβολία μένει στον καθένα αξέχαστο, χάρη στα προσεγμένα πιάτα, όπως το ριζότο Di Gigi, τα σπαγγέτι langouste και τα trofie al pesto, και τα ιδιαίτερα, άκρως ποιοτικά ποτά που προσφέρονται. Η όλη εμπειρία απογειώνεται με ένα ξεχωριστό μουσικό background που «ντύνει» τόσο μοναδικά το συνολικό vibe και ταιριάζει ιδανικά με εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του χώρου. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι μουσικές βραδιές χορού που διοργανώνονται, στις οποίες οι guests έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη fine dining experience υπό τους ατμοσφαιρικούς jazz ήχους.

Περιηγηθείτε στην gallery ώστε να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες του εστιατορίου!

Φωτογραφίες: Instagram, @gigi_restaurant