fbpixel

Search icon
Search
Το νέο concept-store της Θεσσαλονίκης προτείνει αρώματα ανάλογα με την προσωπικότητά σας
LIFE & CAREER

Το νέο concept-store της Θεσσαλονίκης προτείνει αρώματα ανάλογα με την προσωπικότητά σας

Το e-p evolving perfumes μας προσφέρει μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία


Έχετε σκεφτεί τι μυρωδιά θα είχατε αν ήσασταν άρωμα; Ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με την προσωπικότητά σας; Κι αν ναι, μέσω ποιας διαδικασίας θα φτάνατε σ' αυτό το αποτέλεσμα; Η μουσική που ακούμε, ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα, οι μυρωδιές και οι γεύσεις που μας αρέσουν μαρτυρούν πολλά για τον χαρακτήρα μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και συντελούν στην απόκτηση του personal perfume. 

Ένας νέος, μοντέρνος και άκρως ενημερωμένος προορισμός, το το e-p evolving perfumes στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μας δίνει την ευκαιρία να βιώσουμε μία ξεχωριστή και πραγματικά μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα μας χαλαρώσει και θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολύ καιρό. 

Τι είναι όμως το e-p perfumes και η καινοτομία που παρουσιάζει; 

The concept

17a1747-2-1.jpg

Μέχρι και πριν λίγο καιρό, η δημιουργία ενός αρώματος βασιζόταν καθαρά στις γνώσεις και στην μοναχική -κατά τ' άλλα- εργασία των αρωματοποιών. Η στιγμή για μία μεγάλη αλλαγή έχει φτάσει! Το e-p perfumes μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε κι εμείς σ' αυτήν τη διαδικασία μέσω των προτιμήσεων, των αντιλήψεων και των ονείρων μας, φέρνοντας αληθινή καινοτομία στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων. Είστε έτοιμες να ανακαλύψετε το άρωμα που εκφράζει την προσωπικότητά σας; Μέσα από μία πρωτόγνωρη διαδικασία, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας χαρίσει μία αξέχαστη εμπειρία, συλλέγοντας πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στο personal perfume profile, με στόχο να προτείνουν τα ιδανικά προϊόντα που σας ταιριάζουν. 

The session

17a1858.jpg

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το προσωπικό ραντεβού σας μέσω του epperfumes.com. Το session αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο έχει διάρκεια 20 λεπτών και εσείς καλείστε να απαντήσετε σε 10 ερωτήσεις, για τις οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις αισθήσεις σας. Η κάθε μία έχει διαδραστικό χαρακτήρα. Θα κληθείτε να παρακολουθήσετε video στις οθόνες προβολής που κοσμούν περιμετρικά τους τοίχους. Το concept store χαρακτηρίζεται από τις αρχές του μινιμαλισμού, με το λευκό να κυριαρχεί και τις mirror λεπτομέρειες να συμβάλουν στο υπέροχο αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως θα νιώσετε να χαλαρώνετε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε να γευτείτε διαφορετικές γεύσεις, να «ταξιδέψετε»  μέσα από μυρωδιές, να επιλέξετε το soundtrack της ζωής σας και τον σκοπό που υπερασπίζεστε περισσότερο αλλά και να «πρωταγωνιστήσετε» και σε μία σκηνή κινηματογραφικής ταινίας. Η εμπειρία που θα βιώσετε είναι τόσο ευχάριστη, που δεν θα θέλετε να τελειώσει. Και πραγματικά δεν θα αντιληφθείτε πως θα περάσει ο χρόνος. Με το πέρας των ερωτήσεων και με βάση τις απαντήσεις που θα έχετε δώσει, θα έρθετε «αντιμέτωποι» με το αρωματικό σας προφίλ αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. 

Μόλις έχετε ολοκληρώσει το πρώτο μέρος του session και προχωράτε προς το δεύτερο. Ένα εντυπωσιακό secret room «κρύβει» ξεχωριστούς θησαυρούς για εσάς. Πρόκειται για έναν επίγειο «παράδεισο» που καθένας επιθυμεί να βρεθεί. Εκεί, θα ανακαλύψετε το προσωπικό σας άρωμα και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Από την πρώτη κιόλας επαφή μαζί του, θα αντιληφθείτε ότι έχει δημιουργηθεί ειδικά για εσάς. Φυσικά μπορείτε να το αποκτήσετε και μαζί του μια σειρά - body mousse, cream, lotion, milk, elixir και foaming scrub, shower gel & cream- στους αρωματικούς συνδυασμούς που σας ταιριάζουν. Ένα ολοκληρωμένο σετ 3 steps καθαρισμού, ενυδάτωσης, αρωματισμού που θα φτάσει την αγαπημένη σας μυρωδιά στο μέγιστο, χαρίζοντας εξαιρετική αίσθηση σε εσάς και τους γύρω σας!


17a1990.jpg

Tο δικό μου perfume profile με χαρακτήρισε “lovable & happy” και το e-p άρωμα που με γοήτευσε, είναι το ecstatic play (όλα τα ονόματα των αρωμάτων έχουν λέξεις με αρχικά γράμματα e-p). Ανακαλύψτε το δικό σας! Η e-p εμπειρία, είναι επίσης το τέλειο δώρο για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας!

«Το άρωμα δίνει την τελευταία πινελιά στην κομψότητα - μια λεπτομέρεια που υπογραμμίζει διακριτικά την εμφάνιση, μία αόρατη προσθήκη που ολοκληρώνει την προσωπικότητα ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Χωρίς αυτό κάτι λείπει», είχε πει ο Gianni Versace και το e-p perfume έχει φροντίσει να μην σας λείψει ποτέ!

Info 

Μορκεντάου 12, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54622, Tηλ. 2312 314 426

E-shop: www.epperfumes.com 

Instagram: @e_pperfumes

Facebook: @epperfumes