fbpixel

Search icon
Search
To νέο all day spot που φέρνει στο street-food μωσαϊκό της Μοδιάνο αέρα Ανατολής
CITY VIBES

To νέο all day spot που φέρνει στο street-food μωσαϊκό της Μοδιάνο αέρα Ανατολής

To αγαπημένο Falafel της Μητροπόλεως της Ανατολής Τσάνταλη έρχεται στην Αγορά Μοδιάνο


To αγαπημένο Falafel της Μητροπόλεως της Ανατολής Τσάνταλη, φέρνει στο street-food μωσαϊκό της Μοδιάνο αέρα Ανατολής, με ένα νέο all day spot, που αγαπάει τις αυθεντικές, οριεντάλ γεύσεις και ξέρει ν’απογειώνει το λιβανέζικο φαλάφελ! Ένα μέρος που προσφέρει εξαιρετικό, νόστιμο, ανεπιτήδευτο φαγητό βασίζεται σε custom γεύσεις που δουλεύονται με πολύ μεράκι, λεπτομέρεια, αγάπη, ελληνικές πρώτες ύλες και μπαχάρια από τον Λίβανο.

modiano-015-as.jpg
Ανατολή Τσάνταλη

«Είδαμε την Αγορά ως έναν γαστρονομικό προορισμό που έχει χώρο να αγκαλιάσει τις γεύσεις του κόσμου, το διαφορετικό, το ατόφιο. Βρήκαμε την αφορμή να ταξιδέψουμε την ανατολίτικη κουλτούρα, που τόσο αγαπάμε, μέσα από μια ανεπιτήδευτη, νόστιμη, street κουζίνα, ανοιχτή σε όλους».

Στην Αγορά Μοδιάνο… μπήκαμε με πολλή χαρά και φιλοδοξία. Η στοά στα μάτια μου ήταν ένας κόσμος μαγικός, ένα αλισβερίσι γεμάτο εικόνες, χρώματα, μυρωδιές. Ένα σταυροδρόμι γαστρονομίας, το οποίο θέλαμε όλοι τόσο να αποκτήσει ξανά η Θεσσαλονίκη.

Το όραμά μας είναι... να εισχωρήσουμε σε μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη Αγορά, έναν γαστρονομικό προορισμό που θα αγκαλιάσει το αυθεντικό ανατολίτικο street food. Μαζί με την ομάδα μου, τη Μαρία Παλάβρατζη και τον Λιβανέζο chef μας Raed Zakhem που δημιουργεί αυτές τις μοναδικές, παραδοσιακές και αυθεντικές συνταγές, προσπαθούμε συνεχώς για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα και μέσα από αυτό το project.

Το στίγμα του Falafel - Taste Middle East θα είναι… να φέρουμε μια άλλη γεύση. Μια πρόταση, αν θέλετε. Το αυθεντικό φαγητό του δρόμου ενώνει κουλτούρες και πολιτισμούς. Η συνάντηση πολλών κόσμων, αλλά και αυτή η ματιά στις γεύσεις και τη γαστρονομία, έχει πάντα χώρο ν’ ανθίσει μέσα σ’ ένα gastronomic destination όπως αυτό της Μοδιάνο.

modiano-013-as.jpg

Δεν πρέπει κανείς να φύγει, αν δε δοκιμάσει… από το κλασικό φαλάφελ, τις ζεστές σούπες, τις δροσερές σαλάτες, τα meat wraps, το “Beyond Meat Burger”, τον πεντανόστιμο γύρο σόγιας, τα «άγλυκα-γλυκά» χωρίς ζάχαρη και γλουτένη, τα λιβανέζικα «Κέφτα», το κοτόπουλο «Σις Ταβούκ», αλλά και μία γκάμα από απολαυστικές χειροποίητες παρασκευές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το street food στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης… αναπτύσσεται πολύ ωραία τα τελευταία χρόνια. Όταν ξεκινήσαμε μαζί με την ομάδα μου, τη Μαρία Παλάβρατζη και τον Λιβανέζο chef μας Raed Zakhem, με το πρώτο μας μαγαζί στο κέντρο, το αυθεντικό λιβανέζικο φαλάφελ δεν υπήρχε ως πρόταση. Το πιστέψαμε, το εξελίξαμε και όλο αυτό αγαπήθηκε. Για εμάς επιτυχία θα είναι να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μια διατροφική επιλογή.

Ελπίζουμε ότι… η Αγορά θα γίνει ξανά σημείο συνάντησης και θα πάρει τη θέση που της αξίζει!

Info

τηλ.: 2310 265247

falafeltaste.com

Facebook: falafel 

Instagram: @falafeltastemiddle