fbpixel

Search icon
Search
To μηνιαίο visual diary με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle
MAGAZINE

To μηνιαίο visual diary με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle

Ανακαλύψτε τα και αντλήστε έμπνευση


Ένα μηνιαίο visual diary -ή, αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

New Brand I Love

20230208-lilyeve-kv-hex-d0cac6.jpg

Ακούει στο όνομα “LilyEve” και πρόκειται για το sustainable brand που δημιούργησε η Lily Clempson, με μοναδικά ρούχα φτιαγμένα από up-cycled και vintage υφάσματα. Η φιλοσοφία του βασίζεται στη χρήση επώνυμων πετσετών και κουβερτών για τη σύνθεση μοναδικών κομματιών που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ τους, όπως σακάκια, σορτς αλλά και αξεσουάρ, όπως τσάντες.

Η LilyEve δεν είναι απλά μία νέα πρόταση μόδας, αλλά μια εμπειρία, ένα ταξίδι στον κόσμο της κομψότητας και της έκφρασης μέσω της βιωσιμότητας. 

Details for my Home

atw-travel-from-home-mini-scented-candle-set-huge.jpg

Η αδυναμία μου στα αρωματικά κεριά είναι γνωστή, και συνεχώς αναζητώ νέες προτάσεις και μυρωδιές. Από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψα το σετ “Travel From Home” από τις εκδόσεις Assouline ενθουσιάστηκα με το concept και το packaging του! Η συλλογή σε γυρνά πίσω σε μοναδικές αναμνήσεις, προσθέτοντας παράλληλα ένα μεθυστικό άρωμα στον χώρο σου.

The Trend of the Season

Τα outdoor brands, όπως και η ενασχόληση με τα αντίστοιχα αθλήματα για τα οποία δημιουργούν, έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο μια ισχυρή τάση. Ανάμεσα σε αυτά, η all-time-classic Salomon (από το 1947 έχει μια μακροχρόνια σχέση με τα χειμερινά και outdoor sports) αναδεικνύεται απόλυτα hot, δημιουργώντας hype με το σχέδιο XT-6 που θεωρείται πλέον must have στον fashion κόσμο.

lito-scylla-diamond-bracelet.jpg
Βραχιόλι Scylla σε λευκόχρυσο με διαμάντια Lito, Link


attica-lond-2.jpg
Δερμάτινη τσάντα Longchamp, Attica - The Department Store


look-max-mara-1041084206001-dardano-rtw-ghost-front.jpg
Shirt jacket Max Mara, Max Mara Boutique


I Want to Read Now!

9783961715206-3d-vrechts2x.jpg


Το “The 1990s Fashion Book” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Teneues -μία ειδική έκδοση-φόρος τιμής στη μοναδική μόδα εκείνης της εποχής- έχει κεντρίσει τρομερά το ενδιαφέρον μου! Top models, hip-hoppers ή pop groups, όπως οι Take That και οι Spice Girls, αποτέλεσαν παράδειγμα ενός στιλ με flashy, πολύχρωμα, casual και σέξι στοιχεία, που πυροδότησε μια έκρηξη εκφραστικότητας σε όλο τον κόσμο. Το βιβλίο εστιάζει σε μια δεκαετία επανάστασης, κατά την οποία σχεδόν όλα όσα ίσχυαν στη μόδα άλλαξαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Not to be Missed

1-exhibition-kunsthalle-muenchen-ausstellung-viktor-rolf-2560x1707.jpg

Η έκθεση που θα παρουσιαστεί στο Kunsthalle München από τις 23 Φεβρουαρίου θα εμβαθύνει στα πάθη, τις εμμονές και το ταλέντο του ολλανδικού σχεδιαστικού δίδυμου Viktor Horsting και Rolf Snoeren, γνωστού ως “Viktor & Rolf”. Τίτλος της: “Viktor & Rolf: Fashion Statements”. Σκοπός της: να φωτίσει τα σχόλια πάνω στην υπερκατανάλωση, να ασκήσει κριτική στη βιομηχανία της μόδας, να παρουσιάσει μία εμπεριστατωμένη άποψη για την επικαιρότητα μέσα από στοιχεία που κάθε συλλογή των καταξιωμένων designers εμπεριέχει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024