fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Το μηνιαίο moodboard μου με ό,τι ξεχωρίζω στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου

Ανακαλύψτε τα essentials της νέας σεζόν


Το μηνιαίο moodboard μου με ό,τι ξεχωρίζω στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου

Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

VACATION LOOK

astrid-pistachio-curly-10.jpg

Καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση και ανασύνταξη δυνάμεων. Φως, ουρανός και θάλασσα. Ένα ήσυχο μέρος κι ένα παράθυρο με θέα στο απέραντο γαλάζιο. Ήρθε η πιο όμορφη εποχή του χρόνου! Τώρα, τα χαλαρά κομμάτια συνθέτουν την capsule γκαρνταρόμπα των διακοπών, και το ελληνικό καλοκαίρι, όπως βιώνεται στα νησιά της χώρας μας, εξυμνεί αυτήν την αισθητική και γίνεται ο ιδανικός «καμβάς» για τη δημιουργία των πιο ανεπιτήδευτων και stylish εμφανίσεων.

HOME EDIT

7-hm-home-019b-04.jpg

Η έναρξη του καλοκαιριού επιβάλλει και μια αλλαγή του σκηνικού στο σπίτι μας, ώστε να αισθανθούμε επιπλέον ανανέωση. Ένα νέο μου obsession είναι τα λευκά αντικείμενα décor, όπως βάζα και κεραμικά, με τα οποία στολίζω ιδιαίτερες γωνιές. Συμβουλή μου: φροντίστε να έχετε πάντα φρέσκα λουλούδια στους χώρους σας και προσθέστε ένα summer touch μέσα από μικρές διακριτικές λεπτομέρειες, όπως τα καλύμματα στα μαξιλάρια.

H IS FOR HOLIDAYS

9-family-beach-bousoulas.jpg

Πλαισιωμένο από το ατελείωτο γαλάζιο της χερσονήσου της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, το πολυβραβευμένο Sani Resort διακρίνεται για το μαγικό τρίπτυχο της επιτυχίας του: θάλασσα, δάσος και υδροβιότοποι, σ’ έναν αληθινό επίγειο παράδεισο ασύγκριτης ομορφιάς και πολυτέλειας.

IN STYLE

8-w1900-q65.jpg

Η πρώην συντάκτρια σε περιοδικά Marie Lichtenberg αντλεί έμπνευση από τις ρίζες της στη Μαρτινίκα και δημιουργεί μοναδικά μενταγιόν-σύμβολα αγάπης, τα οποία αναδεικνύονται ως σύγχρονα κειμήλια. Σχεδιασμένα στο Παρίσι με σμάλτο και πολύτιμους λίθους, έχουν όλα μια ιστορία να διηγηθούν. Τη συλλογή θα βρείτε στο Link στη Θεσσαλονίκη.

1

Φόρεμα Amanda

Apoella

2

Ψάθινη τσάντα Dolce & Gabbana

Grigio

3

Η “SUN68” είναι η νέα ιταλική collection sneakers που λανσάρεται φέτος στην ελληνική αγορά

Adams Shoes

4

Πορσελάνινο βάζο

Moda Bagno Concept Store

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024