Ο επιτυχημένος θεσμός υψηλής γαστρονομίας Sani Gourmet, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 ως τις 24 Μαΐου, στον εμβληματικό χώρο του Sani Resort, κορυφώθηκε με ένα εντυπωσιακό party την Κυριακή 22 Μαΐου. Στον μαγευτικό κόλπο της Sani Marina, εκεί που χτυπάει η καρδιά του 5* Resort, το Sani Gourmet υποδέχτηκε στο Sea You Bar από νωρίς το μεσημέρι εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο όπου γιόρτασαν παρέα την 15η επέτειο του, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.
Με έντονη δημιουργικότητα και καινοτόμες γεύσεις, το Sani Gourmet 2022 γιόρτασε - έπειτα από απουσία δύο ετών - την επέτειό του, απογειώνοντας τις αισθήσεις των επισκεπτών.
Αυτήν τη χρονιά με θέμα “Culinary Artisans”, ο θεσμός ήταν αφιερωμένος στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομική σκηνή, με πρωταγωνιστές εννέα κορυφαίους Έλληνες σεφ. Τα πολυβραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort, Water, Fresco, Tomata και Asian, καθώς επίσης και στην Patisserie, δημιούργησαν Degustation Menus, με έμπνευση από τα αγαπημένα τους signature πιάτα και τις προσωπικές τους γαστρονομικές καταβολές, σε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών!
Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα το Αιγαίο και ανανεωμένη καλοκαιρινή διάθεση, οι προσκεκλημένοι του party είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα τις γαστρονομικές προτάσεις των εννέα καλεσμένων Ελλήνων σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, Άνταμ Κοντοβά, Γκίκα Ξενάκη, Βασίλη Μουρατίδη, Δημήτρη Παμπόρη, Θάνο Φέσκο και Γιώργο Παπαζαχαρία, Μανώλη Παπουτσάκη, Αλέξανδρο Τσιοτίνη με amuse-bouche, καθώς και της executive pastry chef Λίζας Κερμανίδου, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο γεύσης που αντιπροσωπεύει την Ελλάδα διεθνώς. Παράλληλα, διαφορετικές δροσιστικές προτάσεις συνόδευσαν τις στιγμές τους, όπως η εξαιρετικής ποιότητας σαμπάνια Taittinger Champaign, η απολαυστική μπίρα Fischer και άλλα καλοκαιρινά cocktails.
Τη λαμπερή ατμόσφαιρα του φετινού Sani Gourmet party συμπλήρωσαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των καλεσμένων και live music.
Στο πολύ-αναμενόμενο party παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Media από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, συντάκτες γεύσης, επιχειρηματίες και συνεργάτες του Ομίλου Sani/Ikos. Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρόν έζησαν ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι αισθήσεων με κάθε λεπτομέρεια να αντανακλά τις υψηλές προδιαγραφές του Sani Resort.
Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, κατά τη διάρκεια του φετινού θεσμού εφαρμόστηκαν πρακτικές μηδενικών οργανικών απορριμμάτων με μείωση και κομποστοποίηση των αποβλήτων.
Ανατρέξτε στη gallery για να ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες!
Φωτογραφία Εξωφύλλου:
H ομάδα των 9 σεφ: Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Δημήτρης Παμπόρης, Βασίλης Μουρατίδης, Σωτήρης Ευαγγέλου, Γκίκας Ξενάκης, Λίζα Κερμανίδου, Άνταμ Κοντοβά, Μανώλης Παπουτσάκης, Θάνος Φέσκος, Γιώργος Παπαζαχαρίας και Δημήτρης Κοντός - COO Sani / Ikos Group, Σταύρος Ανδρεάδης, Γιώργος Γαβρήλος - Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Sani Resort, Σάκης Σπυριδόπουλος - Διευθυντής Porto Sani & Sani Dunes
Φωτογραφία: Χριστίνα Μπρούσαλη