Οι έμπειροι bartenders του Sexy Fish θα βρεθούν στις 24/01 και για ένα μόνο βράδυ πίσω από την μπάρα του “The Clumsies”, για να στήσουν ένα νέο γευστικό μενού που ενορχηστρώνεται με μια power elite από cocktails και να σας μυήσουν σε ιδιαίτερες γεύσεις, σε ένα πολλά υποσχόμενο event με τη φροντίδα της Diageo Hellas.
Pop it up
Ανάμεσα στα premium signature serves που θα ετοιμάσουν, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε: το “Frida” με τεκίλα Don Julio 1942, αιθέριο έλαιο Ylang - Ylang (Ιλάνγκ - Ιλάνγκ) και κόκκους πιπεριού, το “Umami Martini” με τζιν Tanqueray No.10 και Sake, το “Monolith” με ρούμι Zacapa 23, θυμάρι, χαμομήλι και βαλσάμικο, το “Golden Riviera” με μεξικάνικες πιπεριές chipotle εμβαπτισμένες με τεκίλα Don Julio Blanco και σερμπέτι εσπεριδοειδών και το “Fetal One” με βότκα Ketel One, φέτα και μαύρες ελιές.
Αbout Sexy Fish
Όσοι έχετε «δοκιμαστεί» σε λονδρέζικες, fine drinking βραδιές και γαστρονομικές εξορμήσεις με ιαπωνικό χαρακτήρα, από τη λίστα σας δε θα έχει ξεφύγει το πολλά υποσχόμενο μπαρ “Sexy Fish” στο Mayfair. Η τουλάχιστον θα έχει «πέσει» στα χέρια σας κάποιο αφιέρωμα στην θρυλική μπάρα του. Τα premium signature serves που υπογράφει μια καλοδουλεμένη ομάδα και η ασιατική του κουζίνα με το ταξιδιάρικο “Fish Tales” μενού έρχονται και δένουν με έναν χώρο που επιμελήθηκε σχεδιαστικά το Design Studio του Martin Brudnizki και έχει επενδυθεί με έργα τέχνης των Frank Gehry, Damien Hirst και Michael Roberts.
Δεν ξέρω, τι μπορεί να δίνει το τελικό εκτόπισμα για τον κάθε έναν μας σε επίπεδο διασκέδασης, ειδικά σε ό,τι αφορά τα bar αυτής της κατηγορίας. Είναι οι gourmet περιπτύξεις με πιάτα που φλερτάρουν απροσδόκητα με αφρό μέντας και pop-corn, είναι η κουλτούρα της εξυπηρέτησης, είναι τα αποστάγματα και τα «πειραγμένα» κοκτέιλ που καλωσορίζει ο ουρανίσκος για πρώτη φορά, είναι η ατμόσφαιρα, η μουσική; Μάλλον το μείγμα δένει συνολικά τη συνταγή!
About Clumsies
Ανάλογες, όμως, αξιώσεις έχουμε και από έναν αθηναϊκό all day προορισμό που μοιράζεται την ίδια ισχυρή άποψη για τη φιλοξενία, το design και τη fine drinking κουλτούρα, όπως το The Clumsies των Βασίλη Κυρίτση, Νίκου Μπακούλη, Λευτέρη Γεωργόπουλο, Θάνου Τσουνάκα και Γιώργου Καισάρη, το οποίο αναμετρήθηκε για ακόμη μια χρονιά και αναδείχθηκε 6ο στον κόσμο στον θεσμό World’s 50 Best Bars. Πειραματίστηκαν, ζυμώθηκαν, πάντρεψαν την ακούραστη διάθεση τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Η συνέχεια είναι δική τους, στη μοναδική βραδιά που ακολουθεί! Be there!