fbpixel

Search icon
Search
Το κορυφαίο brand Callista Crafts μας υποδέχεται σε ένα ολοκαίνουριο fashion corner στη Θεσσαλονίκη
MAGAZINE

Το κορυφαίο brand Callista Crafts μας υποδέχεται σε ένα ολοκαίνουριο fashion corner στη Θεσσαλονίκη

Στο Αttica - The Department Store


Το αισθητικό αφήγημα της νέας συλλογής της Callista Crafts για τον χειμώνα που έρχεται έχει σαφείς κατευθύνσεις στις περίτεχνες λεπτομέρειες, κάτι που πραγματικά την απογειώνει. Παράλληλα, η εντυπωσιακή παρουσία της στο ολοκαίνουριο corner του Αttica - The Department Store της Θεσσαλονίκης συμβαδίζει με την ανανεωτική αύρα της νέας εποχής. 

Μια νέα σεζόν ξεκινά και η ελληνική μόδα μοιάζει να εδραιώνει την ισχυρή της θέση ολοένα και περισσότερο. Το κορυφαίο brand Callista Crafts παρουσιάζει μια ολόκληρη κολεξιόν-φόρο τιμής στις αξίες του και στους κώδικες που το καθιέρωσαν, έχοντας την υψηλή ποιότητα πάντα ως οδηγό και χαρίζοντας στις λεπτομέρειες τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το μακραμέ, τα κεντημένα καφασωτά καπιτονέ, τα κρόσσια, γίνονται τα highlights σε υπέροχες totes διαφόρων μεγεθών, top handle ή bucket bags, σε μια συλλογή που δεν αποτελεί παρά μια παρέλαση από αρχετυπικά σχέδια που έχουν διαμορφώσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της εταιρίας, κάνοντας τη μοναδική ταυτότητά της ν’ αποκτά πλέον ανεξίτηλη επιδραστικότητα.

The Details

callista-fw22-23-lookbook-19.jpg

Γκρι, βαθύ μελιτζανί, μαύρο, σκούρο καφέ, ροδί και κίτρινο της σκουριάς, «απλώνονται» πάνω σε λεία σουέντ αλλά και δέρματα με πόρους, που «αγκαλιάζουν» τα νέα σχέδια με κρόσσια Fringe Calypso, Pochette και Messenger. Τα “Pouches 1821” αναδεικνύονται σε διαχρονικές αξίες και φέτος υιοθετούν τρεις νέους χρωματισμούς πάνω σε λείο δέρμα. Οι braided bags της σειράς χαρακτηρίζονται από μια πλεγμένη κοτσίδα, που βρίσκει τη θέση της στο καπάκι της τσάντας. Στα νέα της σεζόν, το Maxi Pleated Clutch συστήνεται για πρώτη φορά με καφασωτό bold κέντημα, ενώ το μακραμέ απολαμβάνει και μια νέα λαχταριστή προσθήκη, εκείνη των puffy στοιχείων, που στολίζουν κλασικά σχέδια, όπως οι top handle, bucket και mini top handle. Η best-selling “Gitane” παραμένει μια εύχρηστη επιλογή, πιστή στις αρχές της. Η μεγεθυσμένη μεταλλική λεπτομέρεια ενός κόμπου μακραμέ, συμβόλου της Callista Crafts, φιγουράρει στο κέντρο της ως ένα στοιχείο το οποίο επισφραγίζει τη γνησιότητα της ιστορίας που ξεκίνησε με σεβασμό στη χειροποίητη τέχνη και εξελίσσεται, χρόνο με τον χρόνο, σε ακλόνητη δήλωση μόδας.

The New Corners

callista-017-as.jpg

Στη Θεσσαλονίκη, τα ανανεωμένα corners του brand, στα καταστήματα Attica - The Department Store, τόσο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όσο και στο Mediterranean Cosmos, αναδεικνύουν με ιδανικό τρόπο την καινούρια collection. Για τη νέα σεζόν, οι δύο shopping προορισμοί υποδέχονται τα πιο χαρακτηριστικά και αντιπροσωπευτικά κομμάτια της καλύτερης -όπως θεωρούμε- έως σήμερα συλλογής της Callista Crafts, που μας καλούν να γνωρίσουμε στην επόμενη fashion περιπλάνησή μας. Ένα ταξίδι στη δύναμη της παράδοσης, όπως αντανακλάται σε απόλυτα σύγχρονα αντικείμενα τέχνης, που πραγματικά νιώθουμε τυχερές να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας!

Callista Crafts:

•Βουκουρεστίου 11, Αθήνα

Αttica – The Department Store: •Tσιμισκή 48-50

• Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη

www.callista.com

Φωτογραφίες χώρου: ΕΚΤΟΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ - POV STUDIO

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022