fbpixel

Search icon
Search
Tο κλασικά αγαπημένο εστιατόριο της Χαλκιδικής, στο οποίο δίνουμε ραντεβού κάθε καλοκαίρι
MAGAZINE

Tο κλασικά αγαπημένο εστιατόριο της Χαλκιδικής, στο οποίο δίνουμε ραντεβού κάθε καλοκαίρι

Περνώντας την πόρτα του Ποσειδών Seafood Restaurant εισέρχεσαι σε μια πραγματική «όαση» δροσιάς και εκλεκτών γεύσεων


Για περισσότερα από 30 χρόνια προσφέρει με συνέπεια νόστιμες και ντελικάτες επιλογές, που ξεχωρίζουν για την αυθεντική μεσογειακή ταυτότητά τους. Το Ποσειδών αποτελεί το κλασικά αγαπημένο εστιατόριο της Χαλκιδικής, στο οποίο δίνουμε ραντεβού κάθε καλοκαίρι. Φωλιασμένο σε μια καταπράσινη αυλή στο πρώτο πόδι της όμορφης Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα στο Ποσείδι, εδώ, θα ανακαλύψετε μοναδικά πιάτα που αποτίνουν φόρο τιμής στην ελληνικότητα, υμνούν την καλή πρώτη ύλη και συνδυάζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα με ένα φιλικό προς στον επισκέπτη περιβάλλον. Περνώντας την πόρτα του Ποσειδών Seafood Restaurant εισέρχεσαι σε μια πραγματική «όαση» δροσιάς και γεύσεων, οι οποίες πρόκειται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η χαλαρή καλοκαιρινή ατμόσφαιρά του σε παρασέρνει σ’ έναν γαστρονομικό «χορό» που ξεχωρίζει για την αριστεία των υλικών, τη φρεσκάδα των θαλασσινών αλλά και το μεράκι των ιδιοκτητών και του έμπειρου προσωπικού που φροντίζει για την πιο θερμή φιλοξενία.

outside-6-insta.jpg

Στο Ποσειδών, η υψηλή ψαροφαγία συναντά τις τολμηρές συνταγές και τις πολύτιμες γεύσεις, που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τη φρέσκια πρώτη ύλη. Οι καλοκαιρινές στιγμές στον ανθισμένο κήπο του αποκτούν άλλη διάσταση, ενώ τα εξαιρετικά ψαροφαγικά πιάτα του συνοδεύονται από τα πιο εύγευστα κρασιά. Λαμβάνοντας τα εύσημα για τα πιο φρέσκα ψάρια από τις ελληνικές θάλασσες και αναδεικνύοντας μαγειρική υπεροχή, το εστιατόριο της Χαλκιδικής αποτελεί μονόδρομο για μοναδικές γαστριμαργικές συναντήσεις.

plate-19-big.jpg

Στο μενού του ξεχωρίζουν οι εκλεκτές μεσογειακές γευστικές προτάσεις, από ζυμαρικά θαλασσινών μέχρι μεγάλη ποικιλία από ψάρια της ημέρας, αλλά και οι ιδιαίτερες παραλλαγές κλασικών πιάτων και μεζέδων της θάλασσας που θα σας συναρπάσουν.

*The Detail: Μη φύγετε από το Ποσειδών αν δε δοκιμάσετε τον υπέροχο λευκό ταραμά του, το ψάρι με χόρτα φρικασέ αλλά και τον εξαιρετικό μπακαλιάρο αλιάδα, που αποτελεί και το highlight του.

Info: Ποσείδι 63077, Χαλκιδική, τηλ.: 23740 42271, Facebook: Ποσειδών Ποσείδι Seafood Restaurant, Instagram: @poseidon_seafood_possidi

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024