fbpixel

Search icon
Search
Το καλύτερο makeup hack όλων των εποχών σύμφωνα με το διαδίκτυο
MAKE UP

Το καλύτερο makeup hack όλων των εποχών σύμφωνα με το διαδίκτυο

Ακολουθώντας τα βήματα της Kylie Jenner


Ανακαλύπτοντας αυτό το νέο makeup hack η πρώτη απορία που δημιουργείται είναι: "Πόσα μπορεί να υπάρχουν τελικά;". Ωστόσο, το συγκεκριμένο μας τράβηξε το ενδιαφέρον γιατί φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο, πρόκειται να εκσυγχρονίσει την ρουτίνα ομορφιάς σας ολοκληρωτικά και μάλιστα φέρει την υπογραφή της Kylie Jenner. 

Το TikTok είναι πραγματικά ο κόμβος των τάσεων και των καινοτομιών. Κάθε μέρα προκύπτει ένα νέο hack για το μακιγιάζ, το δέρμα ή τα μαλλιά που θα κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη ή θα κάνει το beauty πιο διασκεδαστικό από ό,τι είναι ήδη. Πριν από μερικούς μήνες, η MUA της Νέας Υόρκης και χρήστης του TikTok Ehlie Luna είχε τη δική της viral στιγμή ομορφιάς που χαρακτηρίστηκε από τους χρήστες σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως το καλύτερο makeup hack όλων των εποχών.

Το μυστικό βρίσκεται σε ένα απλούστατο προϊόν το οποίο μπορείτε να βρείτε εύκολα και δεν χρειάζεται να είστε κορυφαίος makeup artist για να καταφέρετε το hack αυτό. Και που βρίσκεται το μυστικό; Σε ένα απλό lip stain! Λαμβάνοντας υπόψιν ότι πρόκειται για ένα τόσο απλό, εύχρηστο και ευέλικτο προϊόν, ίσως να μην μας κάνει και τόσο εντύπωση που ο κόσμος έχει λατρέψει αυτό το makeup hack. 

Ο Ehlie τοποθετείται ως εξής: "Μακιγιάζ πολλαπλών χρήσεων, χείλη, μάγουλα και μάτια". Το hack είναι απλό. Παίρνετε το lip stain, το απλώνετε γύρω από τα μάτια σας και το αναμειγνύετε με ένα πινέλο για το smokey eye αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, συνεχίζετε εφαρμόζοντας μια γραμμή κάτω από κάθε ζυγωματικό σας ή στα κοιλώματα των μάγουλων σας και αναμειγνύοντας το γρήγορα μετά, για contouring. Τέλος, απλώστε το πάνω στα χείλη σας, ώστε να εξυπηρετήσει τον σκοπό για τον οποίο προοριζόταν εξ αρχής - να βάψει τα χείλη σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι μόνο ένα stain για τα χείλη, η απόθεση χρώματος είναι πολύ εντυπωσιακή και οι χρήστες παντού έχουν επαινέσει το πώς η φόρμουλα κάθεται όμορφα σε όλο το δέρμα χωρίς να γίνεται κολλώδης ή να φαίνεται λασπώδης.

snapinstaapp-403559382-1408816863352759-2253933755845721825-n-1080.jpg

Το βίντεο έχει πλέον συγκεντρώσει σχεδόν 800 χιλιάδες προβολές στο TikTok και συνεχίζει να εκτοξεύεται, ενώ στο Twitter έχει 1,7 εκατομμύρια προβολές. Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το universal makeup hack. Ως μια σωστή κόρη της Kris Jenner, της "ιδιοφυΐας του μάρκετινγκ", η Kylie Jenner αξιοποίησε επίσης το hack με ένα multi-purpose προϊόν από το δικό της brand. Από την άλλη, βλέπουμε πολλούς χρήστες του Tik Tok και του X (πρώην Twitter) να εξελίσσουν την τεχνική χρησιμοποιώντας πιο ροζ αποχρώσεις από αγαπημένα τους lip stain για να κάνουν ένα απόλυτο Barbie Core μακιγιάζ.


Κεντρική φωτογραφία: @kyliejenner