fbpixel

Search icon
Search
Tο ιστορικό ξενοδοχείο-θρύλος της Χαλκιδικής μας συστήνεται με ανανεωμένο πρόσωπο και σύγχρονο χαρακτήρα
MAGAZINE

Tο ιστορικό ξενοδοχείο-θρύλος της Χαλκιδικής μας συστήνεται με ανανεωμένο πρόσωπο και σύγχρονο χαρακτήρα

Το Kassandra Palace Seaside Resort προσφέρει την απόλυτη 360ο εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών


Με ανανεωμένο πρόσωπο και σύγχρονο χαρακτήρα, το ιστορικό ξενοδοχείο-θρύλος Kassandra Palace Seaside Resort, σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, προσφέρει την απόλυτη 360ο εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών.

The Human Touch

kassandra-palace-1.jpg

Κάθε τόπος έχει μια ιστορία, και όταν είναι συνδεδεμένος με το καλοκαίρι, οι διηγήσεις είναι απολαυστικές. To ειδυλλιακό family resort της Χαλκιδικής έχει γίνει από το 1978 συνώνυμο της υψηλής αισθητικής επηρεασμένο από το σημαντικό παρελθόν του, όταν γνωρίζοντας την αίγλη του ’80, καθιερώθηκε ως summer meeting point της ελίτ της Θεσσαλονίκης. Η αρχιτέκτονας Αντιγόνη Καψάλη έδωσε νέα πνοή στο πολυτελές θέρετρο, συστήνοντάς το στη νέα εποχή και μεταφέροντας retro στοιχεία στο σήμερα με ένα μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο, διατηρώντας πάντα το ελληνικό στοιχείο ζωντανό. Στα 85 στρέμματα με καταπράσινους μεσογειακούς κήπους πάνω στη θάλασσα, το συγκρότημα αποτελεί έναν must-visit προορισμό, που συνδυάζει αριστοτεχνικά τη διακριτική πολυτέλεια και την άνεση, ποντάροντας στην έξοχη λεπτομέρεια κι εξασφαλίζοντας στιγμές χαλάρωσης πέρα από κάθε φαντασία.

Create a New Era

kassandra-palace-8.jpg

Εάν είστε λάτρεις της εμπειρίας ενός δείπνου πάνω στη θάλασσα, τότε το Fiki Fiki Asian Peruvian Restaurant με bespoke γεύσεις σε πιάτα και drinks θα σας κερδίσει αμέσως. Μη φύγετε εάν δεν δοκιμάσετε το bao bun γαρίδας, το yellowtail sashimi και τα ceviche sushi rolls. Πρόκειται για must-try επιλογές που μαζί με τα signature cocktails του bar, θα χαρίσουν στο καλοκαίρι σας μία μοναδική επίγευση. Ακόμη, νέες προσθήκες χώρων όπως το Under the Palm House με μενού βασισμένο στα Tacos, το Wonderlab με λαχταριστά παγωτά και συνοδευτικές δημιουργίες του Δημήτρη Μακρυνιώτη, το Arcade room Gamelab για εφήβους και το Kids Club για παιδιά Playlab δίνουν μια σειρά υποσχέσεων ότι το φετινό καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο σε όλη την οικογένεια.

Ιnfo: kassandra-palace.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023