Το περιοδικό GLOW γιόρτασε την έκδοση του 200ού του τεύχους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο exclusive café που δημιουργήθηκε ποτέ από έντυπο στην Ελλάδα, έφερε την απόλυτη pop-up GLOW εμπειρία στην πόλη! To Glow Fabulous Café άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε στις 11:00 πλήθος καλεσμένων του με την εκλεπτυσμένη αισθητική αύρα του να κυριαρχεί παντού στον χώρο. Tο ειδικά σχεδιασμένο GLOW 200 επετειακό illustration «έντυσε» με ευρηματικό τρόπο, όχι μόνο το εσωτερικό και εξωτερικό του café με τις υπερμεγέθεις γραφιστικές εφαρμογές του, αλλά και τις ποδιές του προσωπικού, τους ειδικά για την περίσταση custom-made serving trays, το curated by Glow signature menu καθώς και τα tailor-made επετειακά coffee cups.
Η μέρα έκλεισε με το πιο λαμπερό cocktail party, που έφερε την υπογραφή της Patrón super premium tequila, αλλά και την αποκάλυψη της απόλυτης μυστικής εμπειρίας που δεν ήταν άλλη από την ζωντανή αποκάλυψη του cover star του 200ού τεύχους, του Νίκου Αλιάγα.
Ο ίδιος έκανε live την εμφάνισή του, μιλώντας για όσα τον συνδέουν με το GLOW και δίνοντας στους 200 καλεσμένους την ευκαιρία να αποκτήσουν το περιοδικό υπογεγραμμένο από τον ίδιο.
Την επιτυχία της βραδιάς επισφράγισε η παρουσία της Patrón super premium tequila, η οποία έδωσε μια πολυτελή επίγευση σε μία στιγμή-ορόσημο του περιοδικού GLOW. Οι εορτασμοί του Glow 200 Anniversary απογειώθηκαν με τα απολαυστικά cocktails made by Patrón super premium tequila που προσφέρονταν στους καλεσμένους από τα δύο Patrón bars που στήθηκαν στον χώρο.
Ιδιαίτερο ρυθμό στην βραδιά χάρισαν οι funky disco μουσικές επιλογές του Dj Χάρη Πάνου, resident Dj του Cinderella club στην Αθήνα.
Τόσο το welcome drink με τη συμβολική ονομασία GLOWry, όσο και οι απολαυστικές γεύσεις των Margarita, Paloma και του signature Libertad cocktail πέτυχαν το απόλυτο γευστικό pairing με τα εκλεκτά εδέσματα.
Τo tailored fingerfood έφερε την εξέχουσα υπογραφή των ιδιοκτητών και head chefs του Moldee Bar Restaurant Βασίλη Μουρατίδη και Σοφοκλή Μαραγκουδάκη, και παρουσιάστηκαν σε εντυπωσιακούς υπερμεγέθεις χρυσούς δίσκους.
Η Patrón γνωρίζει καλά τι σημαίνει super premium τεκίλα: Αργή συγκομιδή με το χέρι μιας ύψιστης ποιότητας και ώριμης 100% Weber Blue αγαύης. Παραδοσιακή και αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια διαδικασία ζύμωσης και απόσταξης, χρησιμοποιώντας μόνο τρεις φυσικές πρώτες ύλες (αγαύη, νερό και μαγιά). Σχολαστική επιθεώρηση κάθε χειροποίητης φιάλης, μία προς μία. Και ένα ασίγαστο πάθος από τους περήφανους ανθρώπους της, που με τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους φροντίζουν ώστε η εξαιρετική τεκίλα που παράγεται στην Hacienda Patrón να είναι πάντα της ίδιας άψογης ποιότητας.
Δείτε το video:
Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!
Φωτογραφίες: Έκτορας Νικολάκης, Pov Studio