fbpixel

Search icon
Search
Το γκρι επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ για να σας χαρίσει απόλυτα classy εμφανίσεις
STYLING TIPS

Το γκρι επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ για να σας χαρίσει απόλυτα classy εμφανίσεις

Όλοι οι τρόποι για να το εντάξετε στα σύνολά σας


Όσο κι αν τα έντονα και φωτεινά χρώματα έχουν «παλέψει» επάξια για να διατηρήσουν μια σημαντική θέση στη λίστα των επιλογών μας καθ’ όλη τη διάρκεια τους έτους, τα ουδέτερα θα έχουν πάντα ένα μικρό προβάδισμα. Το γκρι είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολυαγαπημένα χρώματα της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.

Η έντονη δημοφιλία του οφείλεται κυρίως στην «ηρεμία», την πρακτικότητα και την ευελιξία του αλλά και στη μαγική ικανότητα που έχει να κάνει όλα τα κομμάτια να μοιάζουν chic και classy. Η δυναμική αυτού του χρώματος έγινε ξεκάθαρη και κατά τη διάρκεια των Fashion Weeks του περασμένου μήνα και πιο συγκεκριμένα στο fashion show του οίκου Balmain. Παρόλο που ήταν μία από τις πιο έντονες επιδείξεις με neon και glam looks, το γκρι ήταν εκεί για να υποστηρίξει τα κομψά σύνολα.

grey-4.jpg
Image source: @venswifestyle, @elle

Οι πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις του μας δίνουν τη δυνατότητα να υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις επιλογές μας αλλά και να δημιουργήσουμε υπέροχα total grey looks. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλους τους must τρόπους για τις καθημερινές σας εμφανίσεις!

1. Για τις γυναίκες που αγαπάνε τα casual looks και βασίζονται σε απλά και πρακτικά κομμάτια, ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσουν αυτό το χρώμα είναι να επενδύσουν σ’ ένα γκρι τζιν παντελόνι. Εκτός των άλλων θα σας χαρίσει και μία αίσθηση ανανέωσης. Μπορείτε να το φοράτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και με πιο επίσημα και βραδινά κομμάτια. Η σκούρα αυτή απόχρωση θα δώσει μία πιο sophisticated πινελιά στην εικόνα σας.

2. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το Fendi grey coat που επέλεξε το μοντέλο και fashionista, Caroline Daur, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Το χρώμα του, τα έντονα μανίκια και το φανταστικό του άνοιγμα, μαγνήτισαν τα βλέμματα κι έκαναν όλες τις γυναίκες να θέλουν να προσθέσουν ένα παρόμοιο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα τους. Ένα γκρι παλτό, λοιπόν, θεωρείται απαραίτητο για τις κρύες μέρες τους χειμώνα, διότι θα σας χαρίσει ιδιαίτερο στιλ αλλά και πρακτικότητα.

grey-5.jpg
Image source: @pepamack, @carodaur, @greceghanem

3. Καθώς ανήκει στην οικογένεια των ουδέτερων χρωμάτων, είναι δεδομένο ότι ταιριάζει και με τα υπόλοιπα neutrals. Δημιουργεί μία απόλυτη αρμονία με το λευκό κι έναν εκρηκτικό και δυναμικό συνδυασμό με το μαύρο. Μην ξεχνάτε ότι είναι αποτέλεσμα της μίξης αυτών των δύο τόνων. Μη διστάσετε να παρουσιάσετε looks, βασισμένα σ’ αυτές τις τρεις αποχρώσεις, ώστε να απογειώσετε τους κανόνες του μινιμαλισμού.

4. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το γκρι αποτέλεσε ένα από τα συστατικά της επιτυχίας του fashion show του διάσημου οίκου Balmain. Τα αυστηρά σκούρα κοστούμια με τους έντονους, μυτερούς ώμους κέντρισαν το ενδιαφέρον. Ένα grey two pieces suit είναι μία υπέροχη επιλογή για κάθε περίσταση. Για πιο casual εμφανίσεις συνδυάστε το με τα λευκά αθλητικά, ενώ για πιο επίσημες με mules, loafers αλλά και high heels.

5. Τα πλεκτά κομμάτια θα γίνουν ο «καλύτερός» μας φίλος τους επόμενους μήνες. Είτε επιλέξετε ένα knitted dress είτε ένα πουλόβερ με μεγάλο γιακά κι έντονα μανίκια, είμαστε σίγουρες ότι δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε. Για περισσότερο στιλ και πρακτικότητα, επενδύστε σε γκρι αποχρώσεις και δε θα το μετανιώσετε.

6. Μία από τις προτάσεις που ξεχωρίζουμε είναι τα total grey looks. Μπορείτε να τα δημιουργήσετε με δύο τρόπους. Ο ένας βασίζεται στο ίδιο τόνο του γκρι και ο άλλος στους διαφορετικούς που θα έχουν ως αποτέλεσμα μια εικόνα γεμάτη αρμονία. Σε περίπτωση που θέλετε να χαλάσετε αυτήν την sophisticated και «καθαρή» σιλουέτα μπορείτε να διαλέξετε έντονα χρώματα στα αξεσουάρ, όπως είναι το κόκκινο, το ροζ ή το πράσινο.