fbpixel

Search icon
Search
To φωτεινό loft του supermodel Karolina Kurkova στη Νέα Υόρκη
INTERIORS

To φωτεινό loft του supermodel Karolina Kurkova στη Νέα Υόρκη

Πρόκειται για την κατοικία που παραδίδει μαθήματα μοντερνισμού


Η Karolina Kurkova φιγουράρει στη λίστα με τα πιο επιδραστικά μοντέλα της γενιάς της, ξεχωρίζοντας για την ανεπανάληπτη ομορφιά της. Έδρα της είναι η Νέα Υόρκη, εκεί όπου και μένει τα τελευταία χρόνια. Η ίδια δηλώνει ερωτευμένη με τη γοητεία αυτής της πόλης, παρά τη χαοτική ατμόσφαιρα. Όπως έχει πει και στο παρελθόν, της ταιριάζει απόλυτα το εκεί lifestyle, ενώ παράλληλα εξυπηρετείται σε μεγάλο βαθμό στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Πέρα από πολύ εντυπωσιακή κι εκτός του modeling, είναι και πιστή λάτρης του design, καθώς πρόκειται για κάτι που τη χαλαρώνει και τη γεμίζει έμπνευση. Στον ελέυθερό της χρόνο παρατηρεί τον εαυτό της να χάνεται μπροστά από την οθόνη του κινητού της και να θαυμάζει μοναδικά σπίτια ανά τον κόσμο.

Δεδομένου του δικού της ταλέντου στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ποτέ δε σκέφτηκε να προσλάβει κάποιον ειδικό σε θέματα design, ώστε να διαμορφώσει το σπίτι της. Από πάντα, γνώριζε τι ήταν αυτό που ήθελε να εκφράζουν οι προσωπικοί της χώροι: ηρεμία, απαράμιλλο μοντερνισμό, να είναι φωτεινοί και πολυδιάστατοι. Έτσι, λοιπόν, δημιούργησε με αποκλειστικά δική της έμπνευση το υπέροχο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

p1400107-high.jpg


Με απίστευτη θέα στον Hudson River, το σπίτι παραδίδει μαθήματα σύγχρονης αισθητικής μέσα από την τόσο προσεγμένη διακόσμησή του. Για το supermodel τα χρώματα έπαιξαν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο και δημιούργησαν τη βάση κάθε χώρου. Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε πως το λευκό πρωταγωνιστεί και λειτούργησε σαν καμβάς, ενώ από εκεί κι έπειτα οι έντονες αποχρώσεις χάρισαν «ζωή». Μεταξύ αυτών, κυρίαρχο ρόλο έχουν το έντονο κίτρινο, το πορτοκαλί, το πράσινο, αλλά και το καφέ.

Με ένα γρήγορο house tour, βλέπουμε πως όλοι οι χώροι είναι πραγματικά υπέροχα φωτισμένοι, ενώ όλα είναι τόσο προσεγμένα και σωστά τοποθετημένα, φανερώνοντας τις γνώσεις της Kurkova στο έπακρο. Με αφοσίωση στα απλά υλικά, το μοντέλο οραματίστηκε ένα cozy περιβάλλον, το οποίο θα εξέπεμπε χαρά κι αισιοδοξία.

92-laight-street-9d-4.jpg


Ένα mix από natural στοιχεία, με κομμάτια σύγχρονα που φανερώνουν το μέλλον στη διακόσμηση, αποτέλεσαν την αρχική ιδέα της Tibbitts, την οποία έκανε πράξη και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο και άκρως λειτουργικό. Οι επιφάνειες από ξύλο, στο μεταξύ, δένουν τόσο όμορφα με την υπόλοιπη διακόσμηση και τα υλικά κατασκευής. Μάλιστα, στο όλο φυσικό και τόσο μοντέρνο theme που επικρατεί, υπάρχουν οι απαραίτητες luxurious πινελιές, αναβαθμίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το decor και χαρίζοντας έναν ανεπιτήδευτα εντυπωσιακό και πολυτελή χαρακτήρα.

Πέρα από το πανέμορφο σαλόνι, έχει δημιουργηθεί μια ευήλια και ultra modern κουζίνα, η οποία ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητά της, όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Όλα βασίζονται στην άνεση και αυτό είναι εμφανές σε κάθε σημείο. Ένα τρανό παράδειγμα για το πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει light-filled γωνίες, με επίκεντρο τη σύγχρονη αισθητική και τα μινιμαλιστικά vibes.

p1400205-high.jpg
Ανατρέξτε στην gallery για να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!

Πηγή: AD