fbpixel

Search icon
Search
Το ένα clothing piece που χρειάζεστε για το ιδανικό καλοκαιρινό outfit
THE LOOK

Το ένα clothing piece που χρειάζεστε για το ιδανικό καλοκαιρινό outfit

Δεν είναι άλλο από την ολόσωμη φόρμα - είτε σε μακρυά, είτε κοντή εκδοχή


Τον τελευταίο καιρό η μόδα της ολόσωμης φόρμας - είτε πρόκειται για μακριά, ή για κοντή εκδοχή, έχει κατακλύσει το summer street style. Παρόλο που έχει αυξηθεί το popularity τους, ακόμα πιστεύουμε ότι δεν έχουν λάβει την προσοχή και τη «δικαίωση» που τους αντιστοιχεί. Το φετινό καλοκαίρι είναι στιγμή για να εκτοξεύσουν τη δυναμική του στα ύψη, διότι αποτελούν εκείνο το κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα «λύσει» τα χέρια σε πλήθος περιστάσεων.

Σαν κομμάτι συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την πρακτικότητα με την ευελιξία και το στιλ δίνοντας τη λύση στις μέρες που απλά δεν έχετε τι να βάλετε. Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να την αναδείξετε, αρκεί μόνο να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και να τη συνδυάσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Feel free να το φορέσετε από τις πρωινές σας δραστηριότητες μέχρι τις βραδινές σας εξόδους, με flat ή heeled sandals - και μέχρι και με sneakers.

Δείτε παρακάτω τα πιο easy-to-wear είδη ολόσωμης φόρμας αλλά και τους πιο stylish τρόπους να τις φορέσετε!

The airy white

c4d5c3ead38d02e741d9c97f468ddc26.jpg
ZImage source: Free People

Ως γνωστόν, το λευκό χρώμα ισοδυναμεί με το καλοκαίρι - για αυτό και μια λευκή ολόσωμη φόρμα είναι πάντα go-to. Φέτος σας συστήνουμε να την επιλέξετε σε μια flow-y γραμμή που θα σας διατηρήσει στιλάτη και δροσερή σε οποιαδήποτε περίσταση. Συνδυάστε τη με τα πάντα από λευκά minimal sneakers, μέχρι slide sandals αλλά και ψηλοτάκουνα πέδιλα στη βραδινή σας έξοδο.

The romantic jumpsuit

saboskirt.jpeg
Image source: Sabo Skirt

Επιλέξτε ένα ρομαντικό playsuit δηλαδή μια ολόσωμη φόρμα στην κοντή τους εκδοχή με περίτεχνες λεπτομέρειες και puffy μανίκια. Λατρεύουμε τα λευκά, ή παστέλ χρώματα καθώς είναι guaranteed σύμμαχοι για το στιλ των διακοπών, αφού μπορεί να σας συνοδέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εννοείται πως αν είστε φαν των πιο σκούρων αποχρώσεων θα δείχνει εξίσου στιλάτη και σε μαύρο. Συνδυάστε με flats ή mules και μην ξεχάσετε το raffia clutch σας.

The denim

2967e65a2b69e9c98b68fe75dda02281.jpg
Image source: @jeannedamas

Η denim ολόσωμη φόρμα έχει εξελιχθεί από τα κλασσικά overalls που είχαν κατακλύσει τα 90's. Πλέον, βγαίνει σε πολλά περισσότερα styles - και η συγκεκριμένη πιο στενή εκδοχή θα αναδείξει τη σιλουέτα αλλά και το σύγχρονο στιλ σας. Παντρέψτε τη με mini bag και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή kitten heels.

The crochet

362770811-625414476050085-1823721046864496213-n.jpg
Image source: @juliesfi

Η επιλογή ενός crochet statement piece σε συνδυασμό με άλλα key καλοκαιρινά items είναι ο τρόπος να αναδείξετε την πιο fun καλοκαιρινή σας διάθεση. Παρολαυτά τα funky και διασκεδαστικά χρώματα φαίνεται να έχουν αποχωρίσει και έχουν δώσει τη θέση τους στις πιο ουδέτερες και wearable αποχρώσεις. Η ιδανική επιλογή ως cover-up πάνω από το μαγιό, στα boat days σας.

Summer night-look

355635381-990883978594495-2267604005332256140-n.jpg
Image source: @juliesfi

Για ένα εντυπωσιακό, πιο επίσημο look προτιμήστε και μια short εκδοχή με χρωματιστές embroidered λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν κατευθείαν το look σας. Ταιριάξτε το με minimal αξεσουάρ που δε θα φέρουν «φασαρία» στην εικόνα σας, όπως barely there sandals και διακριτικά κοσμήματα. Love it!


Feature image source: Zimmermann