fbpixel

Search icon
Search
Το λαμπερό Christmas party του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια
PEOPLE & MOMENTS

Το λαμπερό Christmas party του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

Υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα στο Club Lounge του Hyatt Regency Thessaloniki


Μια κομψή γιορτή με υπέροχη ατμόσφαιρα διοργάνωσε ο Συλλόγος Φίλων του Κολλεγίου στο Club Lounge του Hyatt Regency Thessaloniki. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Πετιούλα Κατσάρκα και τα μέλη υποδέχθηκαν ζεστά τους προσκεκλημένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας με το Christmas Party το εναρκτήριο έναυσμα για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Στο λαμπερό Christmas Party στο Club Lounge του Hyatt Regency Thessaloniki μέλη και φίλοι του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές, σ’ ένα βράδυ με χαμόγελα, μουσική, χορό και καλή διάθεση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 120 εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλλαν στη δημιουργία μίας μοναδικής βραδιάς, στηρίζοντας τους σκοπούς του Συλλόγου. Το υπέροχα χριστουγεννιάτικο διακοσμημένο Club Lounge του ξενοδοχείου, χορηγία της event planner Βίκυς Τζίκα, της εταιρίας Organize That, έγινε το ιδανικό ατμοσφαιρικό σκηνικό για το Christmas Party. 

christmasparty-hyatt-0071.jpg
Πετιούλα Κατσάρκα, Στέφανος Στεφάνου, Ζωή Στεφάνου & Τάσος Κατσάρκας

Στο γιορτινό και ενθουσιώδες κλίμα της βραδιάς, που ντύθηκε μουσικά με τις επιλογές του DJ Κωνσταντίνου Κρίγα, όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν signature cocktails από το open bar συνοδεύοντάς τα με γευστικές finger food επιλογές που επιμελήθηκε ο Executive Chef του Hyatt Regency Thessaloniki, Απόστολος Αλτάνης. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Συλλόγου Φίλων, που συνεχίζει με κάθε τρόπο να ενισχύει το κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του Οργανισμού. Στο καλωσόρισμα της εκδήλωσης, συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός της Προέδρου, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο όραμα αλλά και την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου ενώ ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς. Τις ευχαριστίες εκ μέρους όλης της κοινότητας του Κολλεγίου Ανατόλια εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ. Πάνος Βλάχος.

christmasparty-hyatt-0059.jpg
Πια Δαμάσκου, Θωμάς Γραβάνης, Λεωνίδας Γκαβαλιάς
christmasparty-hyatt-0077.jpg
Άντα Χατζηκοσμά & Βιβή Ιωνά

Ο Σύλλογος των Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1985 και είναι ένα κοινωφελές σωματείο, το οποίο με την οργάνωση εκδηλώσεων κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, καθώς και με την προσπάθεια εξασφάλισης δωρεών και χορηγιών, προσπαθεί να παρέχει ηθική και οικονομική συνδρομή προς το Κολλέγιο Ανατόλια και να συμβάλει στη συνέχιση της εκπαιδευτικής και κοινωνικής προσφοράς του σχολείου, καθώς και στην ενίσχυση του ταμείου των υποτροφιών. Τα μέλη του Συλλόγου - γονείς, καθηγητές ή και απλώς φίλοι συνεργάζονται και προσφέρουν εδώ και 36 χρόνια γενναιόδωρα πολύτιμο χρόνο και οικονομική υποστήριξη, για να βοηθήσουν την προσπάθεια του Συλλόγου. Τους ενώνει όλους η αγάπη για το Κολλέγιο Ανατόλια και τα υψηλά ιδανικά του και η πίστη στην αξία του εκπαιδευτικού έργου που επιτελεί στον τόπο, ως ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Τάσος & Πετιούλα Κατσάρκα

Φωτογραφία: Dimitris Andritsos Photography