fbpixel

Search icon
Search
Το Bunny Blonde είναι η celeb-approved απόχρωση μαλλιών που θα δούμε παντού φέτος την άνοιξη
HAIR & NAILS

Το Bunny Blonde είναι η celeb-approved απόχρωση μαλλιών που θα δούμε παντού φέτος την άνοιξη

Όλο το inspo που χρειάζεστε


Σκέφτεστε να μετατρέψετε το χρώμα των μαλλιών σας σε λίγο πιο ανοιχτό για τις ηλιόλουστες μέρες που πλησιάζουν; Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι κάπως προβλέψιμο. Ωστόσο, η νέα τάση "bunny blonde" πρόκειται για μια ήπια επιλογή που σας επιτρέπει να "βουτήξετε" σε πιο sunburned αποχρώσεις, όπως το σιτάρι, το λινό και το χρυσό ξανθό, χωρίς να ξεφεύγετε από την beachy hair "περιοχή". 

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, το bunny blonde αναφέρεται στην απόχρωση του μαλακού, αμμώδους χνουδιού ενός κουνελιού, το οποίο δεν είναι ποτέ μόνο μία απόχρωση. Ορίζεται επίσης από ένα εξαιρετικά μαλακό φινίρισμα που εξαφανίζει τις σκληρές γραμμές. "Το Bunny blonde είναι ένα φρέσκο, φωτεινό ξανθό", λέει η colorist Harriet Muldoon, από το κομμωτήριο Larry King Salon του Λονδίνου, η οποία επινόησε τη φράση. "Είναι η τέλεια απόχρωση για την αρχή της άνοιξης, οπότε από εκεί προήλθε και το όνομα".

snapinstaapp-433929900-18424094569055178-6898741715762918559-n-1080-1.jpg

Το "Bunny" είναι επίσης ένα νεύμα προς τις "καλλονές που 'ροκάρουν' το look", λέει και αναφέρει τις Sienna Miller και Poppy Delevingne ως μεγάλες αναφορές. Έχουμε καταγράψει τη Sofia Richie Grainge και την Elle Fanning να συνυπογράφουν επίσης την τάση.

Είναι αυτονόητο ότι το "ξανθό κουνελάκι" αποτελεί έμπνευση για την αλλαγή της εποχής. Είναι επίσης μια σημαντική απόκλιση από το πολυεπίπεδο ξανθό που προτιμά η Muldoon τους χειμερινούς μήνες, το οποίο περιλαμβάνει "έναν συνδυασμό γυαλιστερών από τη ρίζα μέχρι την άκρη για να δώσει ένα απρόσκοπτο μείγμα, προσθέτοντας ζεστασιά στον ξανθό τόνο".

Μόλις δούμε τον ήλιο, θέλουμε το ξανθό μας να είναι πιο φωτεινό, λέει η ίδια. "Οι ρίζες μας μπορεί να αισθάνονται λίγο επίπεδες αυτή την εποχή του χρόνου, οπότε ήρθε η ώρα να τους δώσουμε ένα lifting", σημειώνει η Muldoon. "Αυτό μπορεί επίσης να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πυκνά, να προσθέσει υφή και να σας δώσει μια ώθηση - κυριολεκτικά βάζοντας 'μια άνοιξη' στο βήμα σας".

snapinstaapp-429818213-1147057512951144-5002643396811185186-n-1080.jpg
Καλώς ορίστε το bunny blonde, το οποίο συνδυάζει ανταύγειες και balayage για διάσταση!

"Πρόκειται για την επιστροφή στη βάση και την προσθήκη περισσότερων ανταύγειων για να μας δώσουν ώθηση και λιγότερη έλξη στη ρίζα - αλλά ακόμα με ένα μοντέρνο twist", λέει η Muldoon. Της αρέσει να προσθέτει μια λάμψη και να πλέκει σχολαστικά τις ελαφρύτερες ανταύγειες στις ρίζες, προτού δουλέψει σε μερικά κομμάτια balayage για να αντανακλά το ανοιξιάτικο φως. "Θα έλιωνα πάντα το ξανθό χρώμα για να δημιουργήσω ένα απρόσκοπτο φινίρισμα", λέει η Muldoon. "Ωστόσο, η ιδέα είναι να αφήσετε το ξανθό σας εξαιρετικά φωτεινό και ελαφρύ".

Το κλειδί για την εμφάνιση είναι να επισκέπτεστε τον κομμωτή σας κάθε 8 έως 12 εβδομάδες, για να διατηρείτε το ξανθό σας ζωντανό, και να επενδύετε σε ένα "οπλοστάσιο" προϊόντων που προσδίδουν λάμψη. Ενώ το κατάξανθο θα έχει πάντα τη θέση του, το ξανθό "λαγουδάκι" θα είναι τάση αυτή την άνοιξη για όσους προτιμούν μια πιο "συγκρατημένη" ατμόσφαιρα.