fbpixel

Search icon
Search
To brand με travel essentials, το οποίο δίνει fun τόνο στον τρόπο που ταξιδεύουμε
MAGAZINE

To brand με travel essentials, το οποίο δίνει fun τόνο στον τρόπο που ταξιδεύουμε

Το Hondos Center Apollonia Politia υποδέχεται τη Stoney Clover Lane


Η οργάνωση αποτελεί βασικό μέλημά μας όταν σχεδιάζουμε ένα ταξίδι, και τα αξεσουάρ στη βαλίτσα μας θεωρούνται must. Το Hondos Center Apollonia Politia υποδέχεται τη Stoney Clover Lane, ένα brand με travel essentials, το οποίο δίνει fun τόνο στον τρόπο που ταξιδεύουμε.

Meet the brand

0840020671466-p-3.jpg

Η Stoney Clover Lane ιδρύθηκε από δύο αδερφές οι οποίες είχαν ως στόχο τους να επαναπροσδιορίσουν την οργάνωση μέσω μιας σειράς αξεσουάρ ταξιδίου, που σχεδιάστηκαν για να πυροδοτούν την αυτοέκφραση. 

Ως επίδοξες travelers που αγαπούν να κρατούν τη βαλίτσα τους ανάλαφρη και ταξινομημένη, η Kendall και η Libby επέκτειναν το brand, ώστε να περιλαμβάνει ζωηρά αξεσουάρ για το lifestyle και τα ταξίδια, βοηθώντας τους πελάτες τους να παραμένουν οργανωμένοι κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών τους.

C is for colors 

0840020616566-p-4.jpg

Πέρα από το άψογο packing, που αποτελεί το «Α» και το «Ω» για τα ταξίδια μας ώστε να είμαστε άνετοι, τα έντονα χρώματα, οι funky λεπτομέρειες και τα logos χαρίζουν την απαραίτητη πινελιά κομψότητας στο στιλ μας στα αεροδρόμια, κι όχι μόνο. Από τσάντες σε όλα τα μεγέθη μέχρι και ξεχωριστά νεσεσέρ, μπορείτε να ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ που κάνουν τις αποδράσεις ακόμα πιο διασκεδαστικές και τα προσωπικά μας αντικείμενα να είναι πιο οργανωμένα από ποτέ.

Info: Hondos Center Apollonia Politia, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκη, www.hondoscenter.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024