fbpixel

Search icon
Search
To bistronomy στο εμβληματικό location της Θεσσαλονίκης που μας συστήνεται με νέες γεύσεις
MAGAZINE

To bistronomy στο εμβληματικό location της Θεσσαλονίκης που μας συστήνεται με νέες γεύσεις

Στο Oval Bistronomy οι ημέρες και οι νύχτες στην πόλη παίρνουν άλλη διάσταση


Αγαπημένα στέκια στην πόλη μάς συστήνονται και πάλι ανανεωμένα, προσφέροντάς μας μοναδικές dining & drinking εμπειρίες. Οι ημέρες και οι νύχτες στη Θεσσαλονίκη γίνονται και πάλι ακαταμάχητες, ενώ οι κουζίνες των γαστρομπάρ, των street food spots, που ανεβάζουν τα πρόσημα συνδυάζοντας γεύσεις και τεχνικές, αλλά και των fine εστιατορίων, ραφινάρονται και προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έτσι κι εμείς είμαστε εδώ, σταθερά, για να σας μεταφέρουμε τον παλμό. Για να στηρίξουμε αυτούς που μας μαζεύουν γύρω από ένα τραπέζι και που πολύ μας έλειψαν! Η συνέχεια, δική τους!

Αυτό το καλοκαίρι, το Oval επιστρέφει δυναμικά σαν all day bistronomy and sushi point και μας υποδέχεται στο πιο εμβληματικό location της Θεσσαλονίκης με asian και mediterranean menu.

23.jpg

Ανανεωμένη κουζίνα

Το ανανεωμένο μενού υπογράφει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και εκτελεί με ταλέντο η Βασιλική Παπαδοπούλου, ενώ τα sushi rolls, τα tiraditto και ceviche, ανταγωνίζονται μεσογειακές comfort προτάσεις για γεμιστούς κολοκυθοανθούς, δροσερές καλοκαιρινές σαλάτες, κοτόπουλο σε κρούστα δημητριακών, αρωματικά κεφτεδάκια με χειροποίητες τηγανητές πατάτες, μουσακά με κρέμα παρμεζάνας, χειροποίητες γεμιστές ζύμες.

Open Sushi Bar

Η ομάδα των chef, πίσω από το open sushi bar, είναι εκεί για να συζητήσουν μαζί σας την καθοριστική σημασία της πρώτης ύλης στο sushi, την παράδοση, τις επιρροές, τις διαδρομές και νέες fusion προτάσεις.

Don't miss
oval-7-small.jpg

Εκτός από τα sushi rolls και το tuna carpaccio, πρέπει να δοκιμάσετε το orzo γαρίδας και τα noodles τους!

Info: Φιλικής Εταιρείας 1, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 254533, www.ovalconcept.gr

FB: ovalbistronomy

INSTAGRAM: @ovalbistronomy