fbpixel

Search icon
Search
To απόλυτο visual diary της soon-to-be καλοκαιρινής περιόδου
MAGAZINE

To απόλυτο visual diary της soon-to-be καλοκαιρινής περιόδου

Όσα ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle


Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω,ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση. 

1. CLOSET DETOX

missoni-1.jpg

Επιτέλους, άνοιξη, φως κι ανανεωμένη διάθεση! Από εδώ και στο εξής, θα βρίσκομαι στο απόλυτο spring mood, δείχνοντας προτίμηση μόνο στα χρώματα για τα outfits μου. Οι αποχρώσεις του ροζ αλλά και μικρές πινελιές από floral στοιχεία θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στην γκαρνταρόμπα μου.

2. IT’S SHOPPING TIME

envie-shoes-ss23-still-life-1491.jpg

H νέα συλλογή του επιτυχημένου ελληνικού brand Envie Shoes είναι, όπως λέει και το όνομά της, “A Work οf Art”. Ξεχώρισα τα slingbacks, τα ιδιαίτερα mules και τα κλασικά πέδιλα σε υπέροχα χρώματα.

3. MY BEAUTY ROUTINE

roseb-toes.jpg
lancaster-cleansers-essentialspore-refining-clay-mask.jpg

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η περιποίηση της επιδερμίδας διαμορφώνεται τόσο με βάση τις ανάγκες της όσο και την εποχή. Δύο προϊόντα που δοκίμασα και μπήκαν πλέον στη favorite list μου είναι η Pore Minimizing Clay Mask με άργιλο της Lancaster, καθώς και η μάσκα για τα πόδια Rose Toes της Patchology, που βρήκα στο Sephora.

4. ADDICTED TO RED

dior-addict-2023-model-visual-anya-with-bag.jpg

Είμαι γνωστή λάτρης του κόκκινου στα κραγιόν και πάντα βρίσκομαι προς αναζήτηση κάποιου νέου που θα γίνει το αγαπημένο μου. Γι’ αυτήν τη σεζόν, επέλεξα το Dior Addict με την υπέροχη λάμψη του, που ξεχωρίζει χάρη στην εμβληματική του θήκη από μαύρη λάκα. Το διάλεξα, φυσικά, στην απόχρωση 845 Vinyl Red.

5. I WANT TO TRAVEL

screenshot-2023-03-28-basquiat-o-warhol-painting-four-hands.jpg

Αυτήν την περίοδο, θέλω πολύ να ταξιδέψω στο αγαπημένο Παρίσι και να παρακολουθήσω από κοντά την έκθεση “Basquiat x Warhol Painting Four Hands” στο Foundation Louis Vuitton. Μια μοναδική παρουσίαση που βασίζεται σ’ έναν διάλογο Τέχνης με επίκεντρο την pop art και πρωταγωνιστές τα έργα που δημιούργησαν οι δύο εμβληματικοί καλλιτέχνες.

6. SUMMER IS ON 

xoris-titlo-OtnVh.jpg

Το φετινό καλοκαίρι αφήνω την Assouline να με οδηγήσει στην επόμενη περιπέτειά μου, είτε πρόκειται για τα πιο διασκεδαστικά πάρτι της Ίμπιζα είτε για τις αμμώδεις παραλίες και το απέραντο γαλάζιο της Ιταλικής Ριβιέρας. Επιλέξτε ανάμεσα στη most-wanted ταξιδιωτική σειρά του γνωστού εκδοτικού οίκου, που καθένα από τα λευκώματα διαθέτει τη δική του έντονη απόχρωση κι ένα personalized εντυπωσιακό μοτίβο - πρόκειται για το τέλειο coffee table pick-me-up.

7. PRETTY IN PINK 

rick-2.jpg

Ανατρεπτικός και οραματιστής, o Rick Owens πάντα με συνεπαίρνει σ’ έναν κόσμο μαγικό, αφού προσφέρει μία νέα προσέγγιση σε κομμάτια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ‘23, ο σχεδιαστής δημιουργεί σιλουέτες εμπνευσμένες από τη ανθεκτική ιστορία της Αιγύπτου. Χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο τούλι, δημιουργεί εντυπωσιακούς όγκους κι επενδύει σε ρομαντικές αποχρώσεις, αφήνοντας χώρο για την αίσθηση μιας ασυναγώνιστης αθωότητας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023