fbpixel

Search icon
Search
To απόλυτο καταφύγιο πολυτέλειας, όπου το υψηλό design έχει τον πρώτο λόγο, βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας
MAGAZINE

To απόλυτο καταφύγιο πολυτέλειας, όπου το υψηλό design έχει τον πρώτο λόγο, βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας

Και δεν είναι άλλο από το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, Registry Collection by Wyndham, πρώτο μέλος των Registry Collection Hotels στην Ευρώπη


Στη γαλήνια χερσόνησο της Κασσάνδρας, το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, Registry Collection by Wyndham, πρώτο μέλος των Registry Collection Hotels στην Ευρώπη, αναδεικνύεται ως το απόλυτο καταφύγιο πολυτέλειας, όπου το υψηλό design έχει τον πρώτο λόγο.

Αρχιτεκτονική Υπεροχή

Φωλιασμένο στο πευκοδάσος του ονειρικού χωριού της Αγίας Παρασκευής, αυτό το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο φυσικό τοπίο, με κτίρια που φαίνονται σαν να αναδύονται από τη γη. Το minimal design του αντικατοπτρίζει μια πολυτέλεια με βαθιά εκλεκτική ταυτότητα, συνθέτοντας οργανικούς χώρους σε μοντέρνες γραμμές που αποθεώνουν τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και χαρακτηρίζονται από μια απίστευτη αισθητική αρμονία. Με το interior να δίνει έμφαση στη χρήση φυσικών υλικών, όπως το ξύλο και η πέτρα, εδώ επικρατεί η πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

reception-lobby-12.jpg

Εκλεκτή Διαμονή

Το resort διαθέτει δωμάτια, bungalows και βίλες - οι μεγαλύτερες στην περιοχή της Χαλκιδικής με ιδιωτικές πισίνες και απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα. Η Presidential και η Royal Villa προσφέρουν την απόλυτη VIP εμπειρία, με διακριτικότητα και ηρεμία. Στις υπέροχες γήινες αποχρώσεις τους, οι εσωτερικοί χώροι είναι σχεδιασμένοι με υψηλή αισθητική, συνδυάζοντας την άνεση με τη μοντέρνα επίπλωση και διακόσμηση. Η ιδιωτικότητα, η αυθεντικότητα και η χαλάρωση, αποκτούν πραγματική αξία στην αγκαλιά της ανέγγιχτης φύσης.

Συναρπαστικές Εμπειρίες

Ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά από τα τρία εστιατόρια και τα έξι μαγευτικά μπαρ του ξενοδοχείου. Παράλληλα, το Aurora Spa, που εμπνέεται από την τοπική φύση, προσφέρει μια σειρά από μοναδικές θεραπείες. Εδώ, μικροί και μεγάλοι, θα διασκεδάσουν στο νέο waterpark της Χαλκιδικής, και θα επιδοθούν σε αθλήματα και σε δραστηριότητες σε στεριά και θάλασσα. Στο αποκορύφωμα, η ομάδα Concierge επιμελείται απίστευτες εξατομικευμένες εμπειρίες, όπως μαθήματα φωτογραφίας, βόλτες με ιστιοπλοϊκό και νυχτερινές πεζοπορίες με παρατήρηση των άστρων.

royal-villa-2-bedroom-with-private-pool-1.jpg


I
nfo: Αγία Παρασκευή, Παλλήνη, τηλ.: 23740 47600, www.ajulresort.com, Facebook & Instagram.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024