fbpixel

Search icon
Search
Το Amanzoe στο Πόρτο Χέλι γιορτάζει την πρώτη του δεκαετία στην κορυφή των luxury προορισμών στην Ελλάδα
TRAVEL

Το Amanzoe στο Πόρτο Χέλι γιορτάζει την πρώτη του δεκαετία στην κορυφή των luxury προορισμών στην Ελλάδα

Προσελκύοντας τουρισμό υψηλών προδιαγραφών από τον παγκόσμιο χάρτη


Συγκεντρώνει όλα όσα θα μπορούσε να ονειρευτεί κανείς για την πιο ιδανική, ειδυλλιακή και γεμάτη ανεπιτήδευτη πολυτέλεια απόδραση εντός των συνόρων. Χωρίς εντυπωσιασμούς και υπερβολές, με μια όμως ανυπέρβλητη κομψότητα και classy αισθητική σε κάθε επίπεδο το Amanzoe είναι ό,τι πιο φίνο υπάρχει στην Ελλάδα συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία πολυτελούς φιλοξενίας σε κορυφαίο επίπεδο. 

Δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του πριν δέκα χρόνια μια σειρά από διεθνείς προσωπικότητες έρχονται και ξαναέρχονται με απόλυτη μυστικότητα, πιστοί σ σ' αυτόν τον ιδιωτικό παράδεισο αρμονίας για να απολαύσουν τον μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που προσφέρει. Κι όλα αυτά σε μια τοποθεσία που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ελληνικού τοπίου, όπως η συναρπαστική θέα σε καταπράσινα δάση, η πρόσβαση σε ειδυλλιακή παραλία, η ηρεμία και κυρίως η απόλυτη ιδιωτικότητα.

amanzoe-greece-dining-main-restaurant-terrace-27113-P50Tf.jpg

Πρόκειται για την μετάβαση στο απόλυτο όνειρο. O ορισμός της απόδρασης θαρρείς σε έναν άλλο πλανήτη, όπου οι λέξεις χαλάρωση, ξεκούραση, διακοπές αποκτούν αληθινή σημασία και νόημα. Έχοντας την έννοια του εξαιρετικού και του luxury στο DNA του, σαν μέλος των Αman Resorts που αποτελεί εγγύηση για τους globe travelers για έναν πραγματικά ξεχωριστό προορισμό, το Amanzoe άνοιξε τις πύλες του το 2012 και είναι σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Ed Tuttle σαν μία σύγχρονη Ακρόπολη με μοναδική θέα που περιλαμβάνει από άκρη σε άκρη ελαιώνες και το Αιγαίο Πέλαγος. Το resort απαρτίζουν μια σειρά από cabanas, pavilions και villas με ιδιωτικές πισίνες, εκπληκτική θέα και κήπους, ενώ στο Beach Club στην κοντινή παραλία οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν σε ταχύπλοα που θα τους μεταφέρουν γρήγορα σε κοντινά νησιά. Σε μια ονειρεμένη τοποθεσία στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου κοντά στο Πόρτο Χέλι (μία περιοχή που είναι γνωστή για τα προστατευόμενα από την Unesco ευρήματα από την καρδιά του Ελληνικού πολιτισμού εδώ και χιλιετίες) το Amanzoe είναι ένα καταφύγιο ευεξίας στην κορυφή του λόφου, κρυμμένο μέσα στη φύση.

amanzoe-greece-accommodation-pavilion-bedroom-2719-J7mF2.jpg

Η κατασκευή του πολυτελούς προορισμού που αποτέλεσε το όχημα εισόδου της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aman στην ελληνική αγορά, ξεκίνησε στις αρχές του 2010 και διήρκεσε 2 χρόνια. Έτσι, από την 1η Αυγούστου του 2012 που άνοιξε τις πύλες του, ο κορυφαίος αυτός τουριστικός προορισμός προσελκύει επισκέπτες από όλον τον κόσμο, έχοντας υποδεχτεί μέχρι σήμερα χιλιάδες επισκέπτες, κυρίως από την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. Κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί σε αυτό βασιλιάδες, αρχηγοί κρατών, σημαντικές προσωπικότητες και celebrities, οι οποίοι επιλέγουν το Amanzoe λόγω της απόλυτης διακριτικότητας και ηρεμίας που προσφέρει. Δεν είναι τυχαίος ο όρος Aman junkees που αναφέρεται σε όσους πιστά ακολουθούν και επισκέπτονται τα Aman resorts ανά τον κόσμο έχοντας τη σιγουριά ότι θα απολαύσουν το υπέρτατο της φιλοξενίας στις πιο μαγευτικές τοποθεσίες κάθε τόπου. Χωρίς περιττές διευκρινίσεις, απλά και μόνο ακολουθούν πεπεισμένοι ότι θα βιώσουν το εξαιρετικό!

Σε μία έκταση άνω των 940.000 τ.μ. που διαρκώς διευρύνεται, το Amanzoe απαρτίζεται από 38 απίθανης αισθητικής pavillions, 4 beach cabanas, το Amanzoe Beach Club, καθώς και 12 Amanzoe Villas, ενώ αρκετές ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης. Τα δώδεκα αυτοτελή κτίρια κρύβουν ιδιωτικές branded κατοικίες - καταφύγια που ξεπερνούν την κοινή έννοια της πολυτέλειας, αφού επιτρέπουν σε λιγοστούς επισκέπτες να βιώσουν το απόλυτο luxury όνειρο διαμονής, σε μία μόνιμη πραγματικότητα.

amanzoe-greece-celebrations-events-meeting-room-dining-6717-kdoNn.jpg

Μια σειρά από γαστρονομικές εμπειρίες σε διάφορα σημεία του resort, όπου το ένα ανταγωνίζεται το άλλο σε ομορφιά, υψηλή αισθητική και μοναδικότητα, σε συνδυασμό με το βραβευμένο προσωπικό πάντα με χαμόγελο, διακριτικότητα και εξαιρετική συμπεριφορά, το κάθε γεύμα γίνεται μια αληθινή εμπειρία από κάθε άποψη. Κάτι ακόμη που ξεπερνά κάθε προσδοκία είναι οι υπηρεσίες χαλάρωσης, ευεξίας και ευζωίας με τα facilities του spa να αγγίζουν το ιδανικό, ενώ η πρωινή γιόγκα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που καλωσορίζει την ανατολή του ήλιου προσεγγίζει out of this world εμπειρίες.

Αναφορικά με την δεκαετή επιτυχημένη πορεία του Amanzoe, ο κ. Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Hospitality δήλωσε: «Το Amanzoe γιορτάζει την πρώτη δεκαετία του και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το μοναδικό έργο ανήκει στην οικογένεια της Grivalia Hospitality, καθώς αποτελεί ορόσημο για τον πολυτελή τουρισμό τόσο για την Ελλάδα, όσο και για ολόκληρο τον κόσμο. Ευχόμαστε η επόμενη δεκαετία του να είναι ακόμα πιο συναρπαστική από την πρώτη και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς και σημαντικό πόλο έλξης στον παγκόσμιο χάρτη πολυτελούς φιλοξενίας.»

amanzoe-greece-arrival-pavilion-6648-wIncV.jpg

Αντίστοιχα, ο Ernst Ludick, Γενικός Διευθυντής του Amanzoe, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε αυτήν την επέτειο-ορόσημο για το Amanzoe και που έχουμε τη μεγάλη τιμή να καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας για περισσότερα από 10 χρόνια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλο το προσωπικό αλλά και την τοπική κοινωνία που έχουν συμβάλει στην επιτυχημένη πορεία των τελευταίων 10 ετών. Στην Aman συνηθίζουμε να λέμε ότι οι φιλοξενούμενοί μας καταφτάνουν ως επισκέπτες και φεύγουν ως φίλοι. Έτσι, ευχόμαστε να δημιουργήσουμε πολλές ακόμη δυνατές φιλίες τα επόμενα χρόνια.»

Σε μια μοναδική τοποθεσία, όπου ο ουρανός συναντά το απέραντο της θάλασσας και η φύση γίνεται ένα με την αρχαία κληρονομιά, το Amanzoe είναι ο απόλυτος προορισμός για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα στον τομέα της υπερπολυτελούς φιλοξενίας στην χώρα μας. 

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες του μαγευτικού resort!