fbpixel

Search icon
Search
Το 50's makeup επιστρέφει με προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε σήμερα
MAKE UP

Το 50's makeup επιστρέφει με προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε σήμερα

Tα beauty looks που θα σας εμπνεύσουν


Υπάρχει άφθονη έμπνευση για μακιγιάζ από τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά η δεκαετία του 1950, ιδιαίτερα, ήταν εξαιρετική για τις υπέροχες beauty εμπνεύσεις της. Icons όπως η Marilyn Monroe, η Audrey Hepburn, η Dorothy Dandridge και η Lena Horne σκιαγράφησαν μερικές από τις κλασικές πλέον τάσεις του μακιγιάζ που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της αξέχαστης δεκαετίας - όπως το φτερωτό eyeliner, το λαμπερό ρουζ και τα έντονα χείλη και φρύδια. Για εσάς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις μακιγιάζ εμπνευσμένες από τις κλασικές τάσεις ομορφιάς της δεκαετίας του 1950, οι οποίες αποτίουν φόρο τιμής στο Old Hollywood με μια μοντέρνα πινελιά.

Fully Flushed

eyeliner.jpg
@vivis_makeup

Το ανανεωμένο δέρμα και το φτερωτό eyeliner αποδίδουν τον κατάλληλο φόρο τιμής στις εμφανίσεις μακιγιάζ της δεκαετίας του 1950. Αν ψάχνετε για μια μοντέρνα εμφάνιση που είναι ελαφρώς πιο δραματική από ένα κλασικό αποτέλεσμα στο μάτι, τότε οφείλετε να υπερβάλετε στην εφαρμογή του. Επιλέξτε ένα προϊόν σε stick που να σας βοηθήσει να το εφαρμόσετε.

Perfect Arches

brows-makeup.jpg
@thelillierose

Τα τοξωτά φρύδια είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο ομορφιάς που μπορείτε να δανειστείτε από τη δεκαετία του 1950 και αυτά τα φρύδια είναι υπέροχα. Για να δημιουργήσετε ένα ψηλότερο τόξο, εάν δεν το έχετε φυσικά, σχεδιάστε ένα ελαφρώς υπερβολικό τόξο πάνω από το σημείο που βρίσκεται το φυσικό σας τόξο και γεμίστε το με ένα μολύβι φρυδιών κατάλληλο για τον τόνο του δέρματός σας.

Soft Focus

eye-makeup.jpg
@priscillaono

Όλη αυτή η εμφάνιση είναι απολαυστική. Το δέρμα είναι απαλό με τη σωστή ποσότητα ρουζ και το eyeliner με φτερά αποκτά μια μοντέρνα πινελιά δίνοντας πάλι την ίδια grande εμφάνιση που είχαν οι stars εκείνης της εποχής. Τα χείλη διαμορφώνονται με φυσικό μολύβι και γεμίζονται με ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν.

Add Pink

face-pink-lipstick-makeup.jpg
@vivis_makeup

Τα έντονα ροζ χείλη και το υγρό eyeliner αναπαράγουν τις δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ που παρατηρήθηκαν στις αστέρες του κινηματογράφου από τη δεκαετία του 1950—και μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι το ροζ δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Βρείτε το πιο λαμπερό ροζ κραγιόν που μπορείτε και φορέστε και το αποτέλεσμα είναι τόσο εύκολο όσο βλέπετε στη φωτογραφία. 

1950s Classic Elegance

red-lips-makeup-eyeliner.jpg
@dmv.makeupartistry

Τα κλασικά και κομψά κόκκινα χείλη μαζί με το φτερωτό eyeliner είναι ένα ζευγάρι της δεκαετίας του 1950 που παραμένει επίκαιρο για πολλά, πολλά χρόνια. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε πως να βαφτείτε, αυτή η εμφάνιση είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα για κάθε ειδική περίσταση (ή μόνο για τον εαυτό σας).

Necessary Neutrals

nude-makeup.jpg
@patrickta

Τα nudes είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα και το φυσικό μακιγιάζ είναι σε στυλ από τη δεκαετία του 1950. Όλα λειτουργούν μαζί δημιουργώντας το τέλειο αποτέλεσμα. Από τα τοξωτά φρύδια και τα bold βλέφαρα μέχρι τα γυμνά χείλη και τη ματ σκιά ματιών.

Monochrome Beauty

monochrome-makeup.jpg
@pennyantuar

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι διαχρονικό και αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς η χρήση της ίδιας χρωματικής παλέτας στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη είναι win-win για κάθε περίσταση. Με έντονα φρύδια και ογκώδεις βλεφαρίδες, παρατηρείτε μια μοντέρνα εκδοχή των 50s.