fbpixel

Search icon
Search
Time for change: Οι αλλαγές που πρέπει να τολμήσετε αυτήν την εποχή στα μαλλιά σας
MAGAZINE

Time for change: Οι αλλαγές που πρέπει να τολμήσετε αυτήν την εποχή στα μαλλιά σας

Give it a try!


Έπειτα από μια χρονιά χαμηλών τόνων και συντήρησης απλά των μαλλιών μας, τα πραγματικά χρώματα και σχήματα επιστρέφουν. Με το φως της εποχής ν’ απογειώνεται, όπως και η διάθεσή μας, όλοι είμαστε έτοιμοι για νέα looks!

The colors

Τα χρώματα είναι, όπως θα περιμέναμε, αυτά που ανοίγουν τον δρόμο για μια ριζική αλλαγή: Fantasy shades ή απαλές σκιάσεις με ρεφλέ στα μήκη και τις άκρες. Πιο μπεζ, πιο ζεστές, έως και ανοιχτές ροζ αποχρώσεις. Πιο ψυχρές έως απαλές σιέλ ή πιο θερμές έως ανοιχτές, χάλκινες ιριδίζουσες.

Face framing shapes: Ξεκίνησαν με τα μπαλαγιάζ και φέτος είναι στη μόδα για όλα τα μαλλιά, είτε έχετε ανταύγειες είτε όχι. Μικρά τμήματα μπροστά στις χωρίστρες -δεξιά και αριστερά- «καδράρουν» το πρόσωπο και φωτίζουν τα μάτια.

Chunky highlights: Ανταύγειες διάσπαρτες, σε τμήματα ανοιχτά, για φυσικό φως και λάμψεις γύρω από το κεφάλι και το πρόσωπο.

shutterstock-338103110.jpg

Haircuts

Τα κουρέματα είναι πιο δυναμικά, μ’ έντονες γωνίες και πιο κοντά σχήματα.

Short Bob: Πρόκειται για το κοντό καρέ με κίνηση στα μήκη και ανάλαφρες άκρες. Πιο παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο, είναι το #1 κούρεμα, με διάφορα, για φέτος.

70’s Bangs: Αφέλειες 70’s με ανάλαφρα τελειώματα και κίνηση πάνω από τα μάτια. Μικραίνουν όλες τις γυναίκες και καλύπτουν τις ρυτίδες στο μέτωπο, ενώ λεπταίνουν τα στρογγυλά μαγούλα, για όσες πήραν λίγα παραπάνω κιλά. Οι αφέλειες είναι το πιο ανώδυνο Botox, σύμφωνα με το λεξιλόγιο της κομμωτικής τέχνης.

New Pixie: Για όσες θέλουν μια πιο τολμηρή αλλαγή, το κοντό pixie είναι η απάντηση κι αυτό που λανσάρουν οι σταρ της πασαρέλας και του Hollywood. Επίσης, είναι ιδανικό για ν’ απαλλαγείτε από την ψαλίδα και τις ταλαιπωρημένες άκρες που συσσωρεύτηκαν. Αναμφισβήτητα, το πιο φρέσκο look της άνοιξης.

Hair tip: Ποτέ μην υποτιμάτε ένα ποιοτικό σαμπουάν, conditioner ή μια καλή θεραπεία, καθώς ο ήλιος και η ζέστη ανεβάζουν τις θερμοκρασίες στα μαλλιά, κι είστε έτοιμες για τα πρώτα μπάνια!

Product of the month

2563984-prod-altimg-1.jpg

Η Glow Mask για βαμμένα μαλλιά της Authentic Beauty Concept είναι ένα προϊόν εντατικής περιποίησης που προστατεύει το χρώμα, ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Με vegan σύσταση και μεθυστικά αρώματα από χουρμά, κανέλα, milky woods, βανίλια και Tonka, ξυπνάει τις αισθήσεις.

Tip: Εφαρμόστε την κατά μήκος και στις άκρες, σε νωπά, καθαρά μαλλιά. Αφήστε την για 5΄-10΄. Ξεβγάλτε καλά.

xatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYNIOY 2021