fbpixel

Search icon
Search
"Ticket to Paradise": Julia Roberts και George Clooney σε μια χιουμοριστική επανένωση
ARTS & CULTURE

"Ticket to Paradise": Julia Roberts και George Clooney σε μια χιουμοριστική επανένωση

Ενώνουν ξανά τις υποκριτικές τους δυνάμεις με όλους εμάς να ανυπομονούμε για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας


«Οι άνθρωποι μερικές φορές παρερμηνεύουν τον χρόνο που έχει περάσει ότι δεν έχω κάνει μια ρομαντική κωμωδία, καθώς δεν θέλω να το κάνω», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της Julia Roberts σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό των  New York Times. Η ίδια μοιράστηκε ακόμη: "Αν είχα διαβάσει κάτι που πίστευα ότι ήταν στο επίπεδο γραφής των "Notting Hill" ή "My Best Friend's Wedding", τα οποία ταυτίζονται με την διάθεση τρελής διασκέδασης, θα το έκανα. Δεν υπήρχαν, όμως, μέχρι αυτή την ταινία, την οποία ο Ol Parker έγραψε και σκηνοθέτησε". 

Μια φρέσκια ταινία φέρνει ξανά κοντά τους δύο θρύλους της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής σε μια ρομαντική comedy. Julia Roberts και George Clooney είναι ξανά μαζί μετά τις δημοφιλείς ταινίες, "Ocean's Eleven" του 2001, Ocean's Twelve του 2004 και Money Monster του 2016. Πολλοί μπορούν να παραδεχτούν ότι αυτή η χιουμοριστική επανένωση είναι μοιραία, θέλοντας τους δύο ηθοποιούς να συνεχίζουν την παράδοση της κοινής επιτυχημένης  τους πορείας. Ήδη, το πρόσφατο trailer της μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της. 

shutterstock-419773288.jpg

Η χιουμοριστική επανένωση

fireshot-capture-138-ticket-to-paradise-2022-wwwimdbcom.png

Το "Ticket to Paradise" είναι μια συμπαραγωγή μεταξύ των εταιρειών "Working Title Films",  "Smokehouse Pictures" και "Red Om Films". Οι Parker και ο Daniel Pipski υπογράφουν το σενάριο της ταινίας, με τον πρώτο να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της. Η ταινία ανακοινώθηκε από την "Universal Pictures" στις 26 Φεβρουαρίου 2021. 

Το κεντρικό της σενάριο αφορά σε δύο χωρισμένους γονείς, οι οποίοι μαθαίνουν ότι η κόρη τους σχεδιάζει να παντρευτεί τον άντρα που μόλις γνώρισε στις διακοπές της στο Bali και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την εμποδίσουν, ώστε να μην κάνει τα ίδια λάθη που έκαναν αυτοί πριν χρόνια. Οι ίδιοι ταξιδεύουν μέχρι τον εξωτικό αυτόν προορισμό και, όπως παρακολουθούμε και στο επίσημο trailer, ακολουθούν κάθε δυνατό τρόπο για να αλλάξουν την απόφασή της. 

Οι τοποθεσίες γυρισμάτων περιλάμβαναν τα νησιά Whitsunday, τη Χρυσή Ακτή, το Brisbane, το Tangalooma Island Resort στο νησί Moreton και το Palm Bay Resort στο Long Island. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι εταιρείες παραγωγής κατάφεραν να λάβουν επιχορήγηση 6,4 εκατομμυρίων. Ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι "η παραγωγή δημιούργησε τουλάχιστον διακόσιες εβδομήντα θέσεις εργασίας και χάρισε στην τοπική οικονομία σαράντα επτά εκατομμύρια δολάρια", όπως τόνισε ο Υπουργός Επικοινωνιών και Τεχνών της Αυστραλίας, Paul Fletcher. 

Όσον αφορά την διαδικασία των γυρισμάτων και τον covid, η παραγωγή τέθηκε για λίγο σε παύση τον Ιανουάριο του 2022 λόγω της αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 στο Queensland της Αυστραλίας. 

Το Ticket to Paradise έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει από την Universal Pictures στις 21 Οκτωβρίου 2022. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Θα μεταδοθεί στην πλατφόρμα Peacock 45 ημέρες μετά το ντεμπούτο του. Είναι επίσης μεταξύ των ταινιών που αναμένεται να λάβουν παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας 2022.

The Cast

paradise-2.png

Τα κεντρικά πρόσωπα, όπως γνωρίζουμε, εκτός από τους Roberts Clooney, θα είναι η Αμερικανίδα νεαρή ηθοποιός, Kaitlyn Dever, η οποία θα υποδυθεί τον ρόλο της κόρης τους, Lily. Ο Γάλλος ηθοποιός, Maxime Bouttier, θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Gede, του εν δυνάμει συζύγου της  Lily. H Aμερικανίδα ηθοποιός, Billie Lourd, γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές, "Scream Queen" και "American Horror Story" θα υποδυθεί την Wren Butler, αδερφή του Maxime.

Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω!

Info: Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στην Ελλάδα στις 20 Οκτωβρίου