Fashion updates
H κοσμοπολίτικη bohemian chic αισθητική της etoile coral, είναι απολύτως συμβατή μ' αυτό που προσωπικά θεωρώ καλόγουστο. Η νέα limited capsule velvet collection μου προτείνει τα κομμάτια που χρειάζομαι για τη μετάβαση στον χειμώνα. Τα χρυσά κεντήματα πάνω στα πράσινα, μαύρα ή κόκκινα βελούδινα ρούχα της συλλογής βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τα, επίσης limited κοσμήματα, που για πρώτη φορά (αλλά εύχομαι, όχι για τελευταία) βγάζει το εν λόγω brand. Αναζητήστε τα στο Hondos Center Apollonia Politia, στο Glist και σε online stores.
Self care
Όσον αφορά την αυτοφροντίδα, είναι πραγματικά σημαντικό να επενδύσω στον εαυτό μου, κάνοντας μικρά πράγματα για να με βοηθήσουν να αισθάνομαι καλύτερα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τρέξιμο στο διάδρομο για 40 λεπτά, που είναι καλύτερος τρόπος για μένα να χαλαρώσω, να επαναφορτώσω και να διαχειριστώ το άγχος. Αυτό με βοηθάει να κοιμηθώ καλύτερα τη νύχτα, μου δίνει περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, ρυθμίζει το σώμα μου στις σωστές του λειτουργίες. Επίσης, είναι ο καταλυτής για να διατηρώ ένα υγιές βάρος και είναι ο χρόνος μου να σκέφτομαι δημιουργικά ή να βλέπω ταυτόχρονα την αγαπημένη μου σειρά στο Netflix.
Healthy habbit
Κόψτε το αλάτι! Εγώ το έκανα, αν και ήταν δύσκολο γιατί μου αρέσουν τα αλμυρά -και όχι τα γλυκά. Ωστόσο, είναι ένα τόσο απλό τέχνασμα που αφαιρεί από τη διατροφή μεγάλο μέρος της ημερήσιας πρόσληψης νατρίου. Είναι τόσο απλό, όσο και η χρήση άλλων μπαχαρικών σε αντικατάσταση, όπως η καυτή σάλτσα ή το πιπέρι. Βρείτε άλλα βότανα, όπως κουρκουμάς, νιφάδες κόκκινου πιπεριού, δενδρολίβανο και κύμινο, που προσθέτουν γεύση, για να αντικαταστήσετε το αλάτι.
Και μια πανεύκολη συνταγή σαλάτας με σπανάκι και μανιτάρια!
Υλικά:
- Σπανάκι, μαρούλι σγουρό
- Μανιτάρια
- Καρύδια
- Παρμεζάνα
- Balsamic
- Σουσάμι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Αλάτι (εγώ δε βάζω )
Εκτέλεση: Ανακατεύετε το σπανάκι με το μαρούλι, κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και προσθέτετε. Κόβετε την παρμεζάνα σε ψιλές φλούδες και ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίχνετε ελαιόλαδο, λίγο μπαλσάμικο, ένα κουταλάκι σουσάμι, τα καρύδια και ανακατεύετε. Έτοιμη!
WHO IS WHO
Αποφάσισα να ασχοληθώ με το make up, όταν πέρασα στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου -οι σπουδές μου είναι σε αυτόν τον κλάδο και όχι στο make up, στο οποίο είμαι εντελώς αυτοδίδακτη! Σε κάθε μακιγιάζ που κάνω θέλω να απογειώνω τα δυνατά σημεία του προσώπου και να εξαφανίζω, ό,τι δεν κολακεύει. Αρθρογραφώ εδώ και πολλά χρόνια! Μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τις προσωπικές εμπειρίες μου και τα beauty tips μου που αφορούν στο μακιγιάζ. Αγαπώ την καλαισθησία, δε ζω δίχως αυτήν. Κάθε στιγμή της ζωής μου, θέλω να μεταδίδω στους ανθρώπους γύρω μου, όλα όσα μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε πιο όμορφα!
Για επιπλέον προτάσεις και ιδέες ακολουθήστε τη Μαρία Παγωνάκη στο Facebook ή στο Instagram