fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε να μάθετε πώς καταπολέμησαν το στρες οι αγαπημένοι σας celebrities;
MAGAZINE

Θέλετε να μάθετε πώς καταπολέμησαν το στρες οι αγαπημένοι σας celebrities;

Βοηθηθείτε από τις συμβουλές τους


Ηχηρά ονόματα του παγκόσμιου στερεώματος έχουν μιλήσει ανοιχτά για το στρες που κατά καιρούς βιώνουν, καθώς και για τους τρόπους που τους βοηθούν να το αντιμετωπίσουν.

Gwyneth Paltrow

gwyneth.jpg

Η wellness guru Gwyneth Paltrow έχει δηλώσει ότι τα χαλαρωτικά αφρόλουτρα τη βοηθούν να αποφορτίζεται. «Κάθε βράδυ, πριν πέσω για ύπνο, θα απολαύσω ένα αφρόλουτρο. Είναι το τελετουργικό μου για να διώξω την ένταση της ημέρας και να ηρεμήσω. Είμαι ένα αληθινό bath girl», είπε σε συνέντευξή της.

Justin Bieber

justin.jpg

Ο διάσημος pop τραγουδιστής πόσταρε στο Instagram μια συμβουλή της γιαγιάς του, που τον βοηθά να ηρεμεί: «Κοίτα γύρω σου. Βρες πέντε πράγματα που μπορείς να δεις, τέσσερα που μπορείς να ακουμπήσεις, τρία που μπορείς να ακούσεις, δύο που μπορείς να μυρίσεις κι ένα που μπορείς να γευτείς». Η τεχνική αυτή είναι γνωστή ως “Grounding”. Όταν νιώθεις ότι έχεις χάσει την επαφή με το περιβάλλον και σκέφτεσαι αγχωτικά τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, αυτή η τεχνική σε επαναφέρει στο τώρα.

Angelina Jolie

jolie.jpg

Στο “Stylist magazine”, η καλλονή ηθοποιός δήλωσε ότι βρίσκει την ηρεμία της όταν περνά χρόνο με τα παιδιά της, κάνοντας κάτι δημιουργικό ή διασκεδαστικό. «Διαλογισμός για μένα είναι να κάθομαι στο πάτωμα με τα παιδιά και να χρωματίζουμε ή να πηδάμε στο τραμπολίνο. Να κάνεις κάτι που αγαπάς και σε κάνει χαρούμενο. Αυτό θα σε οδηγήσει και στον διαλογισμό».

Anne Hathaway

anne.jpg

Μιλώντας στο “Town & Country”, η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι συχνά άφηνε το άγχος να την καταβάλει, αλλά βρήκε ένα τελετουργικό που τη βοηθά. «Βάλε αντίστροφη μέτρηση στο κινητό σου, με έναρξη τα 12΄. Άναψε ένα κερί και γράψε ό,τι σε απασχολεί σ’ ένα τετράδιο. Βγάλ’ τα από μέσα σου, αλλά μην τα διαβάσεις. Όταν τελειώσει ο χρόνος, σκίσε τη σελίδα και κάψ’ την. Όλη αυτή η ενέργεια και το άγχος τώρα είναι καπνός!».

Lady Gaga

gaga.jpg

Η Lady Gaga είναι ιδρύτρια του “Born This Foundation”, που αφορά στα ζητήματα ψυχικής υγείας, τα οποία αντιμετωπίζει και η ίδια. Σε ομιλία της στο Πενεπιστήμιο του Yale, ανέφερε τι κάνει για να διώξει τα αρνητικά συναισθήματα. «Ξεκίνησα να λέω “όχι”. Όχι, δε θα το κάνω αυτό, δε θέλω να βγάλω φωτογραφία, δε θέλω να πάω σε εκείνο το event. Αργά, αλλά σταθερά, θυμήθηκα ποια είμαι».

Michelle Obama

michelle.jpg

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει δηλώσει ότι συχνά έρχεται αντιμέτωπη με το άγχος και αυτό που τη βοηθά να το καταπολεμήσει είναι η γυμναστική. «Αν νιώθω αγχωμένη ή ότι οδηγούμαι στην κατάρρευση, βάζω το iPod στ’ αυτιά μου και πάω γυμναστήριο ή κάνω ποδήλατο».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020