fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε να ασχοληθείτε με τη μουσική; Λάβετε μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό «360 Music Contest» που θα αναδείξει νέα ταλέντα
#GREEKSDOITBETTER

Θέλετε να ασχοληθείτε με τη μουσική; Λάβετε μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό «360 Music Contest» που θα αναδείξει νέα ταλέντα

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δίνει την ευκαιρία για δωρεάν σπουδές μέσω ενός ανοικτού διαγωνισμού στο κοινό, όπου μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι τολμούν να εκφράσουν το πάθος τους για τη μουσική!



Με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικής με την ονομασία 360 Music Contest. Από τις 5 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου όσοι γράφουν ή διασκευάζουν μουσική μπορούν να στείλουν εδώ το δικό τους κομμάτι και να μπουν στον μουσικό διαγωνισμό 360 Music Contest με έπαθλο υποτροφίες σπουδών στις ειδικότητες Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε διάφορα projects και μουσικά events όπως το Delta Art Days, το Digitall 360 κ.α. είτε παρουσιάζοντας τη δική σου πρωτότυπη μουσική, είτε βοηθώντας ενεργά την ηχητική υποστήριξή τους.

Επιπλέον, θα εκπαιδευτείς σε σύγχρονα studio με στόχο την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη κατάρτισή σου.
ejo-0146.jpg

Αν κι εσύ ενδιαφέρεσαι...

►να μετρήσεις τις δυνάμεις σου με άλλους καλλιτέχνες όσον αφορά την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την τεχνική αρτιότητα της μουσικής σου σύνθεσης.

►να κερδίσεις υποτροφία σπουδών στις ειδικότητες Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία.

►να δεις το μουσικό σου κομμάτι και το όνομά σου να προβάλλονται από τα πολύ δυναμικά social media του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αλλά και τα μεγαλύτερα νεανικά ελληνικά site.

Τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι στα μέτρα σου!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή σε αυτό τον σύνδεσμο από τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Καλαμάτα, τα Χανιά, την Ξάνθη και από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και κέρδισε φοίτηση με πλήρη υποτροφία στον Καλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς.

radiofvnikos-2.jpg

Οι καλύτεροι εκπαιδευτικοί και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε περιμένουν για μια συγκλονιστική εμπειρία σπουδών!

Γιατί ο Ήρωας Είσαι Εσύ!

* Όροι και πληροφορίες συμμετοχής στον διαγωνισμό

Το χρονικό όριο της μουσικής παραγωγής θα πρέπει να αντιστοιχεί στα 1 με 2 λεπτά.o Ο τύπος του αρχείου θα πρέπει να είναι MP3o Επιτρέπεται η χρήση δείγματος, αρκεί να είναι μικρότερο από 7 second.o Οι μουσικές θα αξιολογηθούν από τους καθηγητές των αντίστοιχων ειδικοτήτων.o Κάθε παραγωγός έχει τη δυνατότητα να στείλει μόνο μία μουσική παραγωγή.o Το είδος της μουσικής παραγωγής είναι ελεύθερο (hip hop, house, rock, pop, electro κλπ).