fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Θέλετε λαμπερό χαμόγελο; Ακολουθήστε τα παρακάτω makeup tricks

Αλλάξτε προσέγγιση και όλα θα μοιάζουν διαφορετικά


Θέλετε λαμπερό χαμόγελο; Ακολουθήστε τα παρακάτω makeup tricks

Ας το παραδεχτούμε - η λεύκανση των δοντιών δεν είναι πάντα μια διαθέσιμη επιλογή. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε γιατί η ποιότητα των δοντιών σας δε σας το επιτρέπει, είτε γιατί κάνατε αρκετά πρόσφατα αυτή τη διαδικασία. Έτσι, τις στιγμές που έχετε ανάγκη ένα πιο λαμπερό χαμόγελο, οφείλετε να βρείτε μια διαφορετική διέξοδο που δεν είναι άλλη από τα markup tricks που θα ανακαλύψετε παρακάτω. Είναι αλήθεια πως το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα και πως με τις τροποποιήσεις της ρουτίνας ομορφιάς σας θα ενισχύσετε ακόμη περισσότερο το χαμόγελο σας, χωρίς να απαιτούνται δαπανηρές διαδικασίες ή επιζήμια λευκαντικά!

smile.jpg



The Eyes Have It

Ένας εύκολος τρόπος για να λευκάνετε την εμφάνιση των δοντιών σας είναι να τραβάτε πραγματικά την προσοχή στα μάτια σας. Το μπλε, το μοβ και το πράσινο μακιγιάζ των ματιών δημιουργούν σχεδόν μια οπτική ψευδαίσθηση στα μάτια, η οποία μειώνει κάθε κίτρινο λεκέ στα δόντια.

Conceal, Don't Feel

Γνωρίζατε ότι η ερυθρότητα γύρω από το στόμα θα μπορούσε πραγματικά να κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο κίτρινα; Είναι αλήθεια! Οι πορτοκαλί και ροζ τόνοι στον αποχρωματισμό ενισχύουν κάθε κίτρινη χρώση. Κρύψτε την ερυθρότητα γύρω από το στόμα σας προσθέτοντας ένα λεπτό στρώμα concealer στην περιοχή.

Go Sunkissed

Δεν είναι περίεργο που το καλοκαίρι φαίνεται να έχουν όλοι πιο εκθαμβωτικά χαμόγελα. Οφείλεται στην ηλιόλουστη χροιά του δέρματος. Κλέψτε το λαμπερό μυστικό εφαρμόζοντας bronzer στα περιγράμματα του προσώπου σας. Το σκούρο χρώμα του bronzer θα έρθει σε αντίθεση με τη λευκότητα των δοντιών σας κάνοντάς τα να φαίνονται πολύ πιο λαμπερά.

 Secret ally

Secret ally

Custom Eye Palette, Dior Backstage, Attica

BUY ME
 Sun kissed

Sun kissed

Soleil Glow Bronzer, Tom Ford, Hondos Center

BUY ME
 Silky touch

Silky touch

Skin Fetish: Subline Perfection Concealer, Pat Mc Grath, Sephora

BUY ME
 Lights on

Lights on

True Match Highlighter, L 'Oral Paris, Attica

BUY ME
 Night queen

Night queen

Matte Power Bullet, Huda Beauty, Sephora

BUY ME
 The key

The key

Oral Science Instant Whitening Blue, Frezyderm, Vita4You

BUY ME
 Caption the look

Caption the look

Hyaluronic Lip Gloss, Jane Iredale

BUY ME
 Hot topic

Hot topic

Petroleum Jelly, Vaseline, Hondos Center

BUY ME
 Next gel

Next gel

ISSA 3, Foreo

BUY ME

Get Glowing

Το highlighter μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας όταν πρόκειται να ενισχύετε την εμφάνιση του χαμόγελου σας. Απλά τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα highlighter στο τόξο πάνω από τα χείλη σας. Αυτή η φωτεινότητα θα τραβήξει την προσοχή στο χρώμα των χειλιών σας και όχι στα δόντια σας. Μπορείτε να ενισχύσετε αυτό το τέχνασμα ακόμη περισσότερο τοποθετώντας το highlight στη μέση των χειλιών. Η λάμψη θα κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και, αντίθετα, τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά.

Embrace The Blues

Εσείς με τα ελαφρώς λεκιασμένα δόντια, πρέπει να μείνετε μακριά από πορτοκαλί και κίτρινα κραγιόν. Αυτά αναδεικνύουν αμέσως τη χρώση στα δόντια σας! Για να διατηρήσετε το χαμόγελό σας λευκό, η επιλογή χρωμάτων στα χείλη με μπλε αποχρώσεις μπορεί πραγματικά να ενισχύσει την εμφάνιση του χαμόγελου σας. Αυτό σημαίνει ακόμη και ένα έντονο μπορντώ.

smile-lines-2.jpg

Not All That Glitters Is Gold

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε το lipgloss με χρυσή λάμψη. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που το χαμόγελό σας φαίνεται λιγότερο λαμπερό. Αντ 'αυτού, επιλέξτε πιο δροσερά lipgloss για να φωτίσετε το χαμόγελό σας.

Add A Barrier

Εδώ είναι ένα κόλπο στο οποίο ορκίζονται οι επαγγελματίες του makeup. Αν θέλετε να αποτρέψετε τη χρώση και να δώσετε στα δόντια σας κάποια επιπλέον λάμψη, εφαρμόστε ένα ελαφρύ στρώμα βαζελίνης. Σύμφωνα με την οδοντίατρο, Jessica Emery, σε μια έκθεση με το Women’s Health, το υλικό αυτό βοηθά να κρατήσετε τους λεκέδες του καφέ και του κρασιού μακριά, ενώ ενισχύει την εμφάνιση του χαμόγελου σας.