fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Θέλετε αψεγάδιαστο μακιγιάζ το καλοκαίρι; Tα βήματα για να το πετύχετε

Η συλλογή "Dolce Diva" της ΚΙΚΟ Μilano σας δίνει 6 τρόπους


Θέλετε αψεγάδιαστο μακιγιάζ το καλοκαίρι; Tα βήματα για να το πετύχετε

H θερμοκρασία ανεβαίνει και η μέρα κάθε πολυάσχολης γυναίκας κυλάει σε φρενήρεις ρυθμούς, ανάμεσα στη δουλειά, το σπίτι και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της. Όπως είναι φυσικό, ο χρόνος για την beauty ρουτίνα είναι περιορισμένος, αλλά όχι ανύπαρκτος, αφού σίγουρα -αν ανήκετε σε αυτές- θα ξεκλέψετε μερικά λεπτά για να τα αφιερώσετε στο μακιγιάζ σας. Έτσι, η Kiko Milano, γνωρίζοντας τη γυναικεία φύση καλύτερα από τον καθένα, δημιούργησε την collection "Dolce Diva". 

Σχεδιασμένη λαμβάνοντας υπόψιν τις υψηλές θερμοκρασίες, θα σας κάνει να δημιουργήσετε looks υψηλής αισθητικής που αντιστέκονται στη ζέστη. Με φόρμουλες μακράς διάρκειας, ανθεκτικές στο νερό και με προστασία SPF, υπόσχονται πως θα μείνουν στο παιχνίδι από την ανατολή έως τη δύση
του ηλίου. Είτε περιπλανιέστε στα στενά της πόλης απολαμβάνοντας την ημέρα, είτε κολυμπάτε σε μία ακτή αντικρίζοντας τον λαμπερό ήλιο, είτε απολαμβάνετε το βραδινό αεράκι σε μία ταράτσα, το νέο σας look, εγγυημένα θα σας συντροφεύει.

kiko-dolcediva-after-sun-cream-42061.jpg

All about the skincare

Ξεκινήστε δημιουργώντας την ιδανική βάση για το καλοκαίρι με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να σας προστατεύουν από την ζέστη και να καλύπτουν τυχόν ατέλειες, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στη φυσική σας ομορφιά να αναδειχθεί. Εφαρμόστε το Perfecting Face Fluid SPF 50 and UVA και μην παραλείψετε να εφαρμόσετε το Protecting Lip Balm SPF 20 στα χείλη. Μην ξεχνάτε πως κάθε θηλυκό, που σέβεται τον εαυτό του οφείλει πάντα να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες και μετά να φροντίζει για το υπέροχο αποτέλεσμα. 

Extra hint: Κρατήστε στην τσάντα σας το After Sun Cream για να είστε πάντα σίγουρες. 

02-kiko-dolce-diva-2-extra-075-42122.jpg


The perfect base

Μόλις ακολουθήσετε -κατά γράμμα- τις οδηγίες των ειδικών και έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, έφτασε η στιγμή για την απόλυτα φυσική λάμψη, που χαρίζει το Fresh Feel Foundation SPF 30. Εφαρμόζοντας το με ένα ελαφρώς βρεγμένο σφουγγαράκι από το Blender Kit ή με το Double - Ended Face Brush θα απολαύσετε τη φυσική επιδερμίδα στην καλύτερη εκδοχή της. Φυσικά, προσθέστε περισσότερη κάλυψη στην Τ-ζώνη του προσώπου σας και μη φοβάστε αφού η ελαφριά και ανθεκτική στο νερό φόρμουλά του θα διατηρήσει το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ στη θέση του. 

Εάν αναζητάτε την τελειότητα επιλέξτε το Powder Foundation SPF 50, μία φόρμουλα και υγρή και στεγνή που προσφέρει ένα μοναδικό ματ αποτέλεσμα. Συμπληρωματικά με τα σχεδιασμένα προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα, το SPF 50 που εμπεριέχεται στη σύσταση τους, προστατεύει επιπλέον την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVB.
kiko-dolcediva-powder-foundation-42060.jpg

Powder effect

Αφού τελειώσετε με τη βάση, πάρτε την Fresh Feel Setting Powder και εφαρμόστε την στα σημεία που θα θέλατε να παραμείνουν λίγο περισσότερο ματ, επιτρέποντας στην διάφανη, ελαφριά σύστασή της να διατηρήσει την λάμψη ενώ ταυτόχρονα η HD blurring υφή της μηδενίζει κάθε τυχόν ατέλεια. Ένα έξυπνο tip είναι να την κρατήσετε στην τσάντα σας για γρήγορες διορθώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αφού είναι ο ιδανικός μυστικός σύμμαχος για αψεγάδιαστη επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο.

kiko-dolcediva-highlighter-42059.jpg


Kim K rules

H Kiko Milano, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του καλοκαιριού σας προκαλεί να παίξτε με τους όγκους του προσώπου σας, φωτοσκιάζοντας και αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά σας, με τη βοήθεια του bronzer και του highlighter. Στην κορυφή των ζυγωματικών σας προσθέστε ένα άγγιγμα χρώματος χρησιμοποιώντας το φουντωτό και απαλό πινέλο Double-Ended Face Brush με το Baked Blush Trio στην Sweet Biscuit, Better Coral ή Sophisticated Mauve απόχρωση και επιτρέψτε στις τρείς αποχρώσεις του προϊόντος να αναμειχθούν μεταξύ τους και να προσδώσουν βάθος και διάσταση. Αυτό θα σας χαρίσει την απόλυτα καλοκαιρινή επιδερμίδα που ονειρεύεστε.  

Αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω, τότε τονίστε τα υψηλότερα σημεία του προσώπου σας με το Glam Cushion Highlighter στην απόχρωση Beam of Gold, Rose Diamond ή Shine On Copper, χρησιμοποιώντας το απαλό cushion άκρο του προϊόντος στα σημεία όπου το φως φυσικά αντανακλά στο πρόσωπό σας, και ταμπονάρετε το στο πρόσωπό σας με το δάχτυλό
σας. Το μοναδικό είναι πως η εύκολη στην ανάμειξη υφή του έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση απόδοση, που σημαίνει πως θα ενσωματωθεί ιδανικά. 

kiko-milano-dolce-diva-3.jpg

Συνδυάστε το με το Baked Bronzer στην απόχρωση Special Honey, Perfect Siena ή Fine Cocoa στα σημεία που φυσικά αποκτούν αυτή την πιο ηλιοκαμένη όψη από τον ήλιο - ζυγωματικά, μύτη, τόξο του μετώπου – για ένα άγγιγμα χρυσαφένιας απόχρωσης.

Για το απόλυτο Kim K. αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας που θέλετε να τραβήξουν τα βλέμματα: μία εφαρμογή του εξαιρετικά λεπτοκομμένου και λαμπερού Baked Highlighter σε Lively Champagne ή Elegant Rose απόχρωση στην κορυφή των ζυγωματικών σας, την εσωτερική γωνία των ματιών σας και τα κόκκαλα του στέρνου σας και παρατηρήστε την αντανάκλαση όταν σας λούζει το φως του ήλιου.

collection-dolcediva-igstories-cp-42425.jpg


All eyes on you

Μια "Dolce Vita" έχει πάντα βλέμα που μαγνητίζει. Με έμφαση στην παιχνιδιάρικη διάθεση μπορείτε να δημιουργήστε μία ομοιόμορφη βάση με τις πιο ανοιχτόχρωμες χρυσαφένιες αποχρώσεις της Eyeshadow Palette σε Stylish Coral ή Sleek Mauve απόχρωση, δουλεύοντας το χρώμα ανοδικά στο βλέφαρο καθώς και στον έσω κανθό του ματιού. Στη συνέχεια, προσθέστε βάθος με την εφαρμογή της Magnetic Loose Eyeshadow, με την απαλή μεταλλική χρωστική να αναδεικνύει την κόγχη του ματιού σας. Για μία πιο μοντέρνα προσέγγιση στο κλασικό θελκτικό μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε το Waterproof Eye Marker και δημιουργήστε μία λεπτή μαύρη γραμμή με ακρίβεια ξεκινώντας από το κέντρο της γραμμής των βλεφάρων σας και εκτείνοντάς την έως την εξωτερική γωνία – θα χαρίσει μία vintage και glamour διάθεση ενώ θα παραμείνει αναλλοίωτη ακόμη και μέσα στο νερό.

Extra hint: Δώστε απόλυτη έμφαση με την Twist Brush Waterproof Mascara. Καμπυλότητα, μήκος, όγκος και αδιάβροχες ιδιότητες θα σας συναρπάσουν. 

kiko-dolcediva-lip-stylo-42054.jpg


Full lips

Κλείνοντας το υπέροχο αυτό μακιγιάζ, επιλέξτε ένα χρώμα κραγιόν που θα αναδείξει τα φυσικά σας χείλη. Το αισθησιακό nude θα τονίσει τη φυσικότητα τους ενώ το κόκκινο θα τραβήξει την προσοχή. Εδώ, το ακριβές περίγραμμα είναι το απόλυτο μυστικό και το Waterproof Lip Liner αποτελεί το σύμμαχο σας. Στη συνέχεια γεμίστε με προσοχή με το Long Lasting Lip Colour που θα σας χαρίσει πουδρένιο μάτ αποτέλεσμα. Παραμένοντας αναλλοίωτο στα χείλη θα σας θυμίσει πως το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορείτε να έχετε όλα όσα θέλετε ενώ παράλληλα είστε πιο glam και diva από ποτέ!

Παρακολουθήστε το μοναδικό βίντεο της καμπάνιας της νέας κολεξιόν! 

1

The sunscreen

Perfecting Face Fluid SPF 50, Kiko Milano BUY ME

2

The lip care

Protecting Lip Balm SPF 20, Kiko Milano BUY ME

3

The after sun

After Sun Cream, Kiko Milano BUY ME

4

The foundation

Fresh Feel Foundation SPF 30, Kiko Milano BUY ME

5

The beauty blender

Blender Kit, Kiko Milano BUY ME

6

The powder

Powder Foundation SPF 50, Kiko Milano BUY ME

7

The setting powder

Fresh Feel Setting Powder, Kiko Milano BUY ME

8

The double brush

Double-Ended Face Brush, Kiko Milano BUY ME

9

The highlighter

Baked Highlighter, Kiko Milano BUY ME

10

The bronzer

Baked Bronzer, Kiko Milano BUY ME

11

The palette

Eyeshadow Palette, Kiko Milano BUY ME

12

The lip liner

Waterproof Lip Liner, Kiko Milano BUY ME

13

The lips

Long Lasting Lip Colour, Kiko Milano BUY ME