fbpixel

Search icon
Search
The unforgettable wedding: Ο πιο ρομαντικός προορισμός της πόλης για τη δεξίωση του γάμου σας
LIFE & CAREER

The unforgettable wedding: Ο πιο ρομαντικός προορισμός της πόλης για τη δεξίωση του γάμου σας

Το Porto Palace Hotel Thessaloniki μάς προσκαλεί να απολαύσουμε την πιο προνομιακή λίστα γάμου


Αποτελεί μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της προσωπικής μας διαδρομής, γεμάτη με αστείρευτη συγκίνηση, δάκρυα πραγματικής ευτυχίας και ζεστές οικογενειακές αγκαλιές. Η ημέρα του γάμου μας θα συνοδεύει πάντα τις τρυφερές μας κοινές αναμνήσεις, χαρίζοντάς μας την απαραίτητη γλυκιά νοσταλγία. Ο χώρος και ο χρόνος πάντα λειτουργούσαν ως οι πιο ισχυροί σύμμαχοι στο ρομαντικό αυτό ραντεβού, γι' αυτό είναι σημαντικό να σκεφτούμε την κάθε λεπτομέρεια, η οποία θα χαρίσει σχήμα, χρώματα και αρώματα σε αυτήν την πολύ προσωπική μας υπόθεση. 

Το Porto Palace Hotel Thessaloniki έχει αποδείξει όλα τα χρόνια της επιτυχημένης του πορείας ότι αποτελεί τον πιο γοητευτικό προορισμό της Θεσσαλονίκης, με ετοιμότητα να μοιραστεί μαζί μας την άκρως εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που κυριαρχεί σε κάθε χώρο του. Ειδικά στη wedding δεξίωσή μας, τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει το θερμό καλωσόρισμα, το οποίο διακρίνεται, χάρη στην επιμελημένη προετοιμασία του για κάθε μας εκλεκτό προσκεκλημένο, με την υπόσχεση μιας αξέχαστης γιορτινής βραδιάς, αφιερωμένης στην αγάπη. 

Τhe most preferential wedding list

porto.PNG

Ένα από τα κεντρικά στοιχεία, το οποίο επιβεβαιώνει τη σαγηνευτική φιλοξενία του αποτελεί η πιο προνομιακή λίστα γάμου, εξασφαλίζοντάς μας από την πρώτη στιγμή μια eclectic εμπειρία διασκέδασης, αλλά και διαμονής. Μια ευρεία γκάμα από εξειδικευμένες και exclusive παροχές μας περιμένουν για να ζωντανέψουν το παραμυθένιο σκηνικό που ονειρευόμαστε. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό υποδέχεται με χαμόγελο και φιλική διάθεση τους καλεσμένους, προσφέροντάς τους μια οργανωμένη εξυπηρέτηση. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος υποδοχής διαθέτει στα αγαπημένα μας πρόσωπα υπέροχα γαμήλια γλυκίσματα και καλαίσθητες ευχετήριες κάρτες, ώστε να εκφράσουν τα πιο όμορφα συναισθήματά τους. Φυσικά, δεν λείπει το μαγικό welcome drink, το οποίο δημιουργεί γευστικά «πυροτεχνήματα», χάρη στη μυστική συνταγή του ξενοδοχείου. 

wedding-6.PNG

Η πολυτελής διακόσμηση σε ολόλευκες ροτόντες παίζει τον δικό της καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που χαλαρώνει τις αισθήσεις και εξιτάρει τη διάθεση για χορό. Ως νεόνυμφοι έχουμε μια σειρά από μοναδικές δυνατότητες, όπως είναι η γευστική δοκιμή του γαμήλιου menu, η διαμονή σε business σουίτα για την πρώτη νύχτα του γάμου μας, συνοδευόμενη από μια μοναδική έκπληξη καλωσορίσματος και privé dinner πριν την είσοδό στον χώρο της δεξίωσης. Οι απολαύσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς την πρώτη ημέρα του γάμου μας, έχουμε την ξεχωριστή ευκαιρία να γευτούμε ένα πλούσιο πρωινό στη σουίτα μας. Πέρα από αυτό, αν επιθυμούμε να ακολουθήσουμε μια κοντινή, αλλά φανταστική απόδραση, η κατάλληλη επιλογή είναι να επιλέξουμε κατόπιν συνεννοήσεως δύο πολλά υποσχόμενες διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της εταιρείας στο Βόλο, το Aegli Hotel. 

The Wedding Venue 

Το Porto Palace Hotel Thessaloniki διαθέτει μια ενδιαφέρουσα και υψηλής ποιότητας σειρά αιθουσών εκδηλώσεων, είτε στο ισόγειό του, είτε και στον τρίτο όροφό του, οι οποίες είναι άρτια εναρμονισμένες με τις αισθητικές επιλογές μας. 

The ballrooms

wedding-2.PNG
Grand Pietra Hall

Η μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων στη Μακεδονία, η ιστορική Grand Pietra Hall, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μία ανοιχτή γαμήλια δεξίωση με μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Φιλοξενεί έως 2000 άτομα κι εντυπωσιάζει με τη μοναδική αρχιτεκτονική, την ψηλοτάβανη οροφή και την ιστορία της που κρατά από το 1913.

wedding.PNG
Crystal Hall

Προχωρώντας σε μια ακόμη επιλογή μεγάλης έκτασης, η Crystal Hall εγγυάται το ιδανικό σκηνικό για μία φιλόξενη και κομψή δεξίωση γάμου, άκρως κατάλληλη για γαμήλια cocktail έως 580 ατόμων. Το στοιχείο, το οποίο πρωταγωνιστεί είναι τα «ζεστά» υλικά, τα οποία ενισχύουν την cozy διάθεση αλλά και την πολυτελή αισθητική υπογραφή.

wedding-3.PNG
Timber Hall

Αν έχετε αποφασίσει να καλέσετε έναν μικρότερο αριθμό καλεσμένων, ή σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε πολιτικό γάμο, τότε η ευέλικτη αίθουσα Timber Hall, διακρίνεται για την πρακτικότητά της, καθώς χαρίζει τη δυνατότητα προσαρμογής σε διάσταση με εσωτερικό διαχωριστικό, το οποίο τη διπλασιάζει ή τη χωρίζει σε δύο μέρη. Η minimal αισθητική της κουλτούρα, καθώς και οι ξύλινες επιφάνειες θα διασφαλίσουν την άκρως φιλόξενη διάθεση, την οποία επιθυμείτε να μοιραστείτε με τους ανθρώπους σας. 


wedding-4.PNG
Dock Six Hall

Το ίδιο concept ακολουθεί η Dock Six Hall αίθουσα, η οποία ξεχωρίζει, χάρη στα installations συλλεκτικών vintage κομματιών στους τοίχους, αλλά και στον ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό.

...And the magical rooftop 

1-xpgX3.jpg

Αν πάλι έχετε καταλήξει να διοργανώσετε τον γάμο σας τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε το Ursa Major, το οποίο βρίσκεται στο μαγικό Roof Garden του Porto Palace Hotel, το οποίο θα σας υποδεχθεί στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου, θα πλαισιώσει τη ρομαντική βραδιά με μαγική θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο! Η ξεχωριστή του αισθητική φιλοσοφία συνδυάζει τη βιομηχανική αρχιτεκτονική του hotel με το αστικό τοπίο του Νέου Λιμανιού.

Πέρα, όμως από τον συγκεκριμένο χώρο, το rooftop του hotel διαθέτει και το Ursa Minor, στο οποίο ο σύγχρονος σχεδιασμός, το υγρό στοιχείο
και το αστικό τοπίο συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μία ανεπανάληπτη γαμήλια δεξίωση. 

Εμπιστευτείτε το μαγικό σύμπαν του Porto Palace Hotel Thessaloniki και η ημέρα του γάμου σας θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σας με τον πιο γλυκό τρόπο...

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες των υπέροχων wedding venue του πολυτελούς ξενοδοχείου!

Info: 26ης Οκτωβρίου 65. Τηλ. επικοινωνίας: 2310 504504 & 2310 504500. E-mail: info@portopalace.gr

 Facebook: @Porto Palace Hotel Thessaloniki, Instagram: @portopalacehotel