fbpixel

Search icon
Search
The Master of Bespoke: Το brand που ανάγει το design επίπλων σε αληθινή τέχνη
MAGAZINE

The Master of Bespoke: Το brand που ανάγει το design επίπλων σε αληθινή τέχνη

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος υπογράφει χειροποίητες δημιουργίες


Με έμφαση στη λεπτομέρεια, ο Γιώργος Αργυρόπουλος υπογράφει χειροποίητες δημιουργίες που ανάγουν το design επίπλων σε αληθινή τέχνη. Ο ίδιος μάς μιλά για όσα κάνουν το έργο του να ξεχωρίζει.

1. Δημιουργίες υψηλής αισθητικής

Σωστή αντίληψη και καλαισθησία πάνω στη δουλειά - αυτά τα δύο στοιχεία θα διακρίνει κάποιος στους τεχνίτες που ξεχωρίζουν. Φυσικά, η εξέλιξη και η μακροχρόνια εμπειρία καθιστούν έναν τεχνίτη καλλιτέχνη. Η δουλειά μας είναι 100% χειροποίητη, οπότε πάντα εμπλέκεται και η δική μας αισθητική πρόταση για να αναδειχθεί ένας χώρος. Σε κάποιες περιπτώσεις αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τη σχεδίαση βάσει των απαιτήσεων του πελάτη.

2. Μοναδικότητα του κάθε project

Ο πρώτος και σημαντικότερος στόχος είναι ο πελάτης να παραλάβει κάτι ανώτερο απ’ αυτό που φαντάζεται. Κάθε νέο project είναι μια πρόκληση για εμάς και πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Υπάρχουν εξαιρετικοί συνεργάτες interior designers, που σχεδιάζουν και μας παραδίδουν μοναδικά σχέδια. Εξελίσσεσαι και μαθαίνεις πάντοτε μέσα από τις συνεργασίες που δημιουργείς!

1654026539446542.jpg

3. Πρωτοπορία στις τεχνικές

Δουλεύω και λειτουργώ με αρκετό συναίσθημα και αφιερώνομαι προσωπικά σ’ αυτό που κάνω. Έμπνευση αντλείς από τον ίδιο τον πελάτη, από τον ίδιο τον χώρο. Έτσι, αγκαλιάζουμε οτιδήποτε θα μας κινήσει το ενδιαφέρον στο να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό - είτε αυτό έχει να κάνει με ιδιαίτερες βαφές, νέες τεχνικές σκαλίσματος, είτε με διαμορφώσεις του ξύλου ή κάποιου υλικού, όπως το σίδερο που θα το συνδυάσουμε με το ξύλο.

4. Ματιά στην εξωστρέφεια

Ως δεύτερη γενιά στην επιχείρησή μας, πάντα ψάχνω να βρω αυτό που θα με κάνει να ξεχωρίσω. Το να ασχοληθώ με την αγορά του εξωτερικού -μέσα στο πλαίσιο που μας επιτρέπεται, καθώς είμαστε στην ουσία ένα εργαστήριο χειροποίητων επίπλων- ήταν και είναι μεγάλη πρόκληση. Το χειροποίητο στοιχείο είναι που γοητεύει τους συνεργάτες μας εκτός Ελλάδας. Έχουμε εξαιρετικούς τεχνίτες στη χώρα μας και αυτό εκτιμάται ιδιαιτέρως.

img-9081.jpg

5. Έμφαση στο «μαζί»

Όραμά μου είναι να υπάρξει στο μέλλον μια σύμπραξη-συνεργασία ελληνικών εταιριών κατασκευής επίπλων, που θα αποτελείται από ικανούς και δημιουργικούς τεχνίτες. Έχουμε ανάγκη το «μαζί», και να είστε σίγουροι ότι θα δείτε εκπληκτικά πράγματα αν επιτευχθεί αυτό.

Info: Εργαστήριο, 5ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, τηλ: 2310 487415, 6978079830, Instagram: @argyropoulos.epipla

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022