fbpixel

Search icon
Search
The easy way of traveling: Tα κορυφαία podcasts που θα συνοδεύσουν τα ταξίδια μας
WELLNESS

The easy way of traveling: Tα κορυφαία podcasts που θα συνοδεύσουν τα ταξίδια μας

Η αγαπημένη συντροφιά που θα μας χαλαρώσει στα winter trips μας


Πολλές είναι οι φορές, στις οποίες ταξιδεύουμε και αναζητούμε μια συντροφιά, είτε αυτή είναι ένας άνθρωπος, είτε ένα αγαπημένο μας μουσικό κομμάτι. Ειδικά όταν βρισκόμαστε σε μακρινά trips, η συγκεκριμένη ανάγκη γίνεται ακόμη πιο επιτακτική, καθώς αισθανόμαστε ότι ο χρόνος δεν προχωρά με τίποτα και εμείς δεν φτάνουμε σύντομα στον προορισμό μας. Αυτή την εποχή, τα ταξίδια είναι μια λατρεμένη επιλογή πολλών από εμάς, καθώς ανυπομονούμε καιρό να περάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους μοναδικές εορταστικές στιγμές. Αν και εσείς δηλώνετε θερμοί λάτρεις των podcasts, μπορείτε να επιλέξετε εκείνες τις ηχητικές εκπομπές, που θα σας κάνουν την πιο δημιουργική παρέα ενώ είστε στο τρένο ή στο αεροπλάνο. 

Εμείς συγκεντρώσαμε 5 κορυφαία podcasts που μπορούν να συνοδεύσουν τα winter trips σας, κάνοντάς σας την πιο ψυχαγωγική και ενδιαφέρουσα συντροφιά.

Septem Club

sep.webp
Κάθε επεισόδιο αποτελεί και μια ουσιαστική συζήτηση ενδυνάμωσης. Η νομικός και επιχειρηματίας, Jessica Troisfontaine μας καλωσορίζει στο Septem Club με ιδιαίτερους καλεσμένους κάθε φορά, ώστε οι ιστορίες και τα λόγια τους να μας κάνουν να θέλουμε να αναρωτηθούμε και να τολμήσουμε να κάνουμε αυτά που αγαπάμε. Αυτός ο χώρος ανταλλαγής αποτελεί προέκταση της Septem, του παριζιάνικου brand ενδυμάτων που ίδρυσε για να προσφέρει ρούχα, που μας χαρίζουν τη δύναμη στη ζωή μας. Μια όμορφη επιλογή εκπομπών για να εμπνευστούμε και να σκεφτούμε ξανά όσα θέλουμε να ακολουθήσουμε. 

Info: To podcast "Septem Club" μπορούμε να το ακούσουμε εδώ


Oprah's SuperSoul Conversations

mv5bmjqxzwnintutytg4yy00ztczltg0nzgtnjnizgu3mjniytc5xkeyxkfqcgdeqxvymdy3otcyoq-at-at-v1.jpg
Συνδεόμαστε με το βαθύτερο νόημα του κόσμου γύρω μας, χάρη στη σειρά επεισοδίων της αγαπημένης Oprah, με τίτλο "Super Soul". Μέσα από τις συνεντεύξεις της με πνευματικούς ηγέτες, συγγραφείς των μεγαλύτερων best sellers, καθώς και ειδικούς σε θέματα υγείας και ευεξίας, έχουμε τη δυνατότητα να εισάγουμε τον εαυτό μας σε μια διαφορετική κοσμοθεωρία, γεμάτη με ερεθίσματα και σημαντικά μηνύματα. Όλα είναι σχεδιασμένα για να μας χαρίσουν φως και δύναμη, καθοδηγώντας μας στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής και φέρνοντας πιο κοντά στην καλύτερη πτυχή του εαυτού μας. 

Info: To podcast "Septem Club" μπορούμε να το ακούσουμε εδώ.

The One You Feed

    feed.webp
    "Στη ζωή, υπάρχουν δύο λύκοι μέσα μας που πάντα μάχονται. Ο ένας είναι ο καλός λύκος, ο οποίος αντιπροσωπεύει πράγματα όπως η καλοσύνη, η γενναιότητα και η αγάπη. Και ο άλλος είναι ένας κακός λύκος, ο οποίος αντιπροσωπεύει πράγματα όπως η απληστία, το μίσος και ο φόβος", αποτελεί μια γνωστή παραβολή, που έχει μοιραστεί ένας γέροντας με την εγγονή του. Εκείνη τον ρωτά: "Λοιπόν, ποιος κερδίζει;". Και εκείνος απαντά: "Αυτός που ταΐζεις".Όταν ο παρουσιαστής Eric Zimmer ήταν 24 ετών, ήταν άστεγος και εθισμένος σε καταχρήσεις. Όταν ολοκλήρωσε το ταξίδι της απεξάρτησης, κατάλαβε πως να χτίσει μια ζωή που αξίζει να ζήσει. Τώρα βοηθά τους ανθρώπους να ταΐσουν τον καλό τους λύκο.
    Αυτή είναι η όλη υπόθεση πίσω από το podcast "The One You Feed", το οποίο έχει προταθεί ως ένα από τα καλύτερα podcasts πνευματικότητας του 2022 από το iHeart, ως ένα από τα καλύτερα podcast υγείας όλων των εποχών από τη "Huffington Post" και ως ένα από τα καλύτερα podcast της χρονιάς από το Apple Podcasts. Μια πρόταση, που μπορεί να μας διδάξει πολλά. 


    Info: To podcast "Septem Club" μπορούμε να το ακούσουμε εδώ.

    The Self Love Fix

    fix.webp
    Στη ζωή μας αξίζει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και να συνεχίζουμε να ακολουθούμε τα όνειρα που πάντα εκπροσωπούσαν τον χαρακτήρα και τις αξίες μας. Το podcast "The Self Love Fix" με οικοδέσποινα την Beatrice, μια προπονήτρια, δασκάλα, μέντορας ενδυνάμωσης και ιδρύτρια του προγράμματος "The Self Love Over Codependency" μας βοηθά να μετακινηθούμε από τη ντροπή, την ικανοποίηση των αναγκών των άλλων ανθρώπων, την αλληλεξάρτηση, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και την αυτοαμφισβήτηση και να μεταβούμε στην ευθυγράμμιση, την επέκταση και την αδιαμαρτύρητη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας μέσω της πνευματικότητας και της θεραπείας του εσωτερικού παιδιού. Σίγουρα αξίζει στην κεντρική μας list για τα χειμερινά μας ταξίδια. 

    Info: To podcast "Septem Club" μπορούμε να το ακούσουμε εδώ.

    Tiny Leaps, Big Changes

    313x0w.webp

    Το podcast "Tiny Leaps, Big Changes" αφορά στην προσωπική ανάπτυξη και στις καθημερινές συμπεριφορές, στις οποίες όλοι μας εμπλεκόμαστε και οι οποίες καθορίζουν τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε στη ζωή μας. Με οικοδεσπότη τον συγγραφέα Gregg Clunis, η εκπομπή μοιράζεται απλές στρατηγικές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στη ζωή μας για να αρχίσουμε να μετακινούμαστε προς τους μεγαλύτερους στόχους μας.

    Info: To podcast "Septem Club" μπορούμε να το ακούσουμε εδώ.

    Καλή ακρόαση σε κάθε σας ταξίδι αυτόν τον χειμώνα!