fbpixel

Search icon
Search
The Crown: Θα εμφανιστεί η Meghan Markle στις επόμενες σεζόν;
ARTS & CULTURE

The Crown: Θα εμφανιστεί η Meghan Markle στις επόμενες σεζόν;

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την εξέλιξη της αγαπημένης μας σειράς


Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, το The Crown, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες την 4η σεζόν του. Ο πρόσφατος αυτός κύκλος ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, οι οποίοι τον περίμεναν πως και πως, ενώ δημιούργησε «πονοκέφαλο» στο Παλάτι, καθώς αγγίζει την «αχίλλειο πτέρνα» του -την προσωπικότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά και όλη τη βασιλική οικογένεια.

Για όλους εσάς που είστε μεγάλοι fans, έχουμε να σας μεταφέρουμε ευχάριστα νέα. Όπως έγινε γνωστό, η διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix, ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώνεται για ακόμη δύο σεζόν και πως η 6η θα είναι η τελευταία, καταργώντας τα προηγούμενη σχέδια για την ολοκλήρωση της σειράς στον 5ο κύκλο.

crown-3.jpg
Και κάπου εδώ λοιπόν, θέτουμε το πολυπόθητο ερώτημα για το αν η Meghan Markle θα εμφανιστεί ως χαρακτήρας στη σειρά και παράλληλα σας παρουσιάζουμε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την εξέλιξη του αγαπημένου show. 

Οι νέες σεζόν

Παρόλο που οι φήμες ήθελαν, το The Crown να «κατεβάζει» αυλαία στους πέντε κύκλους, τα σχέδια άλλαξαν, κάτι το οποίο μας χαροποίησε όλους ιδιαίτερα.

«Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε για τις ιστορίες της 5ης σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να ανταποκριθούμε στον πλούτο και την πολυπλοκότητα της ιστορίας πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό σχέδιο και να κάνουμε έξι κύκλους», δήλωσε ο δημιουργός Peter Morgan.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ από την αρχή περιμέναμε 6η σεζόν, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και τελικά όλα επέστρεψαν στο αρχικό τους σχέδιο. Φήμες λένε ότι το 2022 και 2023 θα είναι οι χρονιές που θα επιστρέψει η διάσημη σειρά στις οθόνες μας.

Οι εξελίξεις

Ενώ πολλοί αναμένουν την εμφάνιση των τελευταίων γεγονότων και εξελίξεων κι ακόμα πιο συγκεκριμένα την παρουσία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, κατά πάσα πιθανότητα κάτι τέτοιο δε θα συμβεί, διότι ο δημιουργός δήλωσε ότι η σειρά δεν πρόκειται να θα πλησιάσει το παρόν και τις πρόσφατες εξελίξεις.

«Τους εύχομαι κάθε ευτυχία, αλλά αισθάνομαι πολύ πιο άνετα να γράφω για πράγματα που συνέβησαν τουλάχιστον 20 χρόνια πριν. Έχω στο μυαλό μου τον κανόνα των 20 ετών. Αυτός είναι αρκετός χρόνος και αρκετή απόσταση για να καταλάβουμε πραγματικά κάτι, να κατανοήσουμε τον ρόλο του, να κατανοήσουμε τη θέση του», είπε ο Peter Morgan.

5η σεζόν

Ο τέταρτος κύκλος σταματάει στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οπότε αναμένουμε να δούμε πολλά σημαντικά γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στις επόμενες χρονιές όπως είναι το πολυσυζητημένο διαζύγιο του Καρόλου και της Νταϊάνα και ό,τι ακολούθησε μετά απ’ αυτό, όπως ο τραγικός θάνατος της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

crown-4.jpg

6η σεζόν

Ο σεναριογράφος της σειράς, Morgan εξήγησε επίσης, ότι η μια extra σεζόν δεν θα επεκτείνει το χρονοδιάγραμμα του The Crown, αλλά θα αναλύσει ακόμα καλύτερα και με περισσότερες λεπτομέρειες την ήδη προγραμματισμένη ιστορία.

«Για να είμαστε σαφείς, η 6η σεζόν δεν θα μας φέρει πιο κοντά στη σημερινή εποχή -απλά θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια», είπε.

Τα μέλη του cast

Όπως θα έχετε παρατηρήσει η βασίλισσα Ελισάβετ αλλάζει ηθοποιό κάθε δύο σεζόν. Τη νεότερη εκδοχή της έκανε Claire Foy και την επόμενη με φανταστικό και μοναδικό τρόπο η Olivia Colman. Για τους δύο νέους κύκλους τη σκυτάλη έρχεται να πάρει η Imelda Staunton, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η ενθουσιασμός της ήταν ξεκάθαρος από την αρχή γι' αυτό το ρόλο.

crown-1.jpg

«Λατρεύω τη σειρά και την παρακολουθώ από την αρχή της. Σαν ηθοποιός, ήταν ευτύχημα να βλέπω πώς η Claire Foy και η Olivia Colman δημιούργησαν κάτι ιδιαίτερο μέσα από το σενάριο του Peter Morgan. Είναι τιμή μου που θα γίνω μέρος αυτής της υπέροχης ομάδας και θα φτάσω στο φινάλε του “The Crown”», έχει δηλώσει η ίδια η ηθοποιός.

Όσον αφορά το πρίγκιπα Φίλιππο, το ρόλο θα αναλάβει ο John Pryce, έπειτα από τις καταπληκτικές ερμηνείες των Tobias Menzies και Matt Smith αντίστοιχα. Την αδερφή της βασίλισσας, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, θα αναλάβει η Lesley Manville.

Η 24χρονη Emma Corin μάγεψε τους πάντες με την ερμηνεία της ως Lady D, αλλά η αλλαγή ηθοποιού λόγω ηλικίας είναι μονόδρομος. Η ηθοποιός Elizabeth Debicki, επιβεβαίωσε την ανάληψη του ρόλου.

«Το πνεύμα, τα λόγια και οι πράξεις της πριγκίπισσας Diana ζουν στην καρδιά τόσων πολλών ανθρώπων. Είναι προνόμιο και τιμή μου που συμμετέχω σε αυτήν τη σειρά, η οποία με έχει αιχμαλωτίσει από το πρώτο επεισόδιο», δήλωσε.

cronw-2.jpg

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία, να δούμε για το αν τελικά θα εμφανιστούν όλα τα σύγχρονα γεγονότα του Παλατιού, από τον πολυσυζητημένο γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry μέχρι το σκάνδαλο και την αφαίρεση των βασιλικών καθηκόντων του πρίγκιπα Andrew!

Stay Tuned!

Φωτογραφίες: @thecrownfas