fbpixel

Search icon
Search
The Crown: Ποιο είναι το νέο τηλεοπτικό project που ετοιμάζει η Lady Diana της σειράς;
PEOPLE & MOMENTS

The Crown: Ποιο είναι το νέο τηλεοπτικό project που ετοιμάζει η Lady Diana της σειράς;

Η Emma Corrin πρόκειται να βρεθεί πίσω από τις κάμερες


Χωρίς καμία αμφιβολία, το The Crown ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της προηγούμενης χρονιάς, ενώ ακόμα και τώρα πολλοί μιλούν γι' αυτή. Βασισμένη στα αληθινά γεγονότα που απασχόλησαν ανά τα χρόνια τη βασιλική οικογένεια, ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στην Emma Corrin, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Diana με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένας ρόλος που σίγουρα ευθύνεται στην τόσο μεγάλη επιτυχία της σειράς και στη δημοτικότητα που αυτή πήρε, αλλά και στη συνεχώς αυξανόμενη φήμη της Corrin.

Ωστόσο, η ηθοποιός βρίσκεται στην προετοιμασία ενός νέου project -τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε θα φανταζόμασταν-, στο οποίο αξίζει να εμβαθύνουμε έτσι ώστε να πληροφορηθούμε για όλες τις λεπτομέρειες!
emma-corrin-as-princess-diana-in-as-scene-from-the-crown-season-4.jpg


Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως μια βόλτα της Corrin στο πάρκο Hampstead Health του Λονδίνου ήταν αρκετή για να την ανακαλύψει ένας από τους υπεύθυνους της σαρωτικής σειράς για την οποία της έγινε μετέπειτα η πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέρα από την εκπληκτική ομοιότητά της με τη Lady D, η ερμηνεία της ήταν ακόμα ένα στοιχείο που την έκανε να ξεχωρίσει μέσα από αυτόν τον ρόλο, αποσπώντας έτσι τις καλύτερες κριτικές και λειτουργώντας σαν ένα «δυνατό χαρτί» για το ενεργητικό της ως ηθοποιός.

Με την επιτυχία και την τεράστια φήμη που απέκτησε, όλοι θα περίμενα να τη δουν σε κάποια νέα παραγωγή, η οποία ενδεχομένως θα πήγαινε εξίσου καλά με το The Crown. Παρά της συζητήσεις που γίνονται διαρκώς για προτάσεις και νέα τηλεοπτικά βήματα, η Corrin δήλωσε το τελευταίο διάστημα πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ παράλληλα βρίσκεται στην προετοιμασία ενός δικού της project.

Σύμφωνα με δικές της δηλώσεις που παραχώρησε στην Guardian, στο επόμενο project της θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, καθώς νιώθει έτοιμη να κάνει μια αλλαγή στην καριέρα της και να πάρει μια απόσταση μπροστά από τον φακό. Μπορεί να της έχουν προτείνει, όπως αποκάλυψε, διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές δουλειές, αλλά η ίδια προτιμά σε αυτήν τη φάση να παραμείνει προσηλωμένη στον στόχο της και στη δουλειά που θα φέρει την υπογραφή της, μιας και το είχε για στο μυαλό της και θεώρησε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πραγματοποιήσει.

emma-corrin-the-crown-2.jpg


«Εγώ και η φίλη μου η Abby γράφουμε μαζί ένα σενάριο ταινίας, που βασίζεται σε ένα άρθρο, τα δικαιώματα του οποίου αγόρασα φέτος»,
αποκάλυψε η ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να δίνει ακόμα στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η δουλειά αυτή βρίσκεται σε αρχικό στάδιο προς το παρόν. Νιώθει πάντως σίγουρη γι' αυτό το νέο της βήμα, το οποίο θα είναι σίγουρο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, ενώ είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η εξέλιξή της, παρά το γεγονός πως ακόμα είναι 25 ετών.

Όπως είπε, αφορμή γι' αυτό που ετοιμάζει με τη φίλη της ήταν συνάντησή της με μια παραγωγό, με την οποία είχε μια συζήτηση σχετικά με τα κινηματογραφικά δρώμενα και την εξέλιξη που μπορεί να έχει ένας ηθοποιός. Πιο συγκεκριμένα της είπε, πως σε όλη την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής δε θα συναντά πάντα καλούς ρόλους που θα φέρνουν αποκλειστικά επιτυχίες στο γυαλί. Το ίδιο ισχύει και για τις σειρές, οι οποίες έχουν αυξηθεί κατά πολύ τελευταία, μιας και οι πλατφόρμες ψυχαγωγίας γίνονται ολοένα και πιο πολυσύχναστες και δημοφιλείς.