fbpixel

Search icon
Search
The best Instagrams of the week: Τα post που ξεχωρίσαμε για το fashion sense τους!
STYLE PEOPLE

The best Instagrams of the week: Τα post που ξεχωρίσαμε για το fashion sense τους!

Από τη Hailey Bieber μέχρι τη Gigi Hadid και τις αγαπημένες μας fashionistas της πλατφόρμας


Είναι η αλήθεια πως πλέον το Instagram αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις περισσότερες από εμάς. Καθώς οι οίκοι, οι fashion experts αλλά και οι αγαπημένες μας street stylers έχουν στραφεί στην εφαρμογή για να μοιράζονται με το κοινό τους νέα, συνεργασίες αλλά και looks, δεν έχουμε παρά να το εκμεταλευτούμε ως visual inspiration diary. Κάθε μέρα το feed μας κατακλύζεται από μια ποικιλία θεμάτων, όμως ως fashion lovers ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας αναρτήσεις της εβδομάδας.

Τα καλύτερα fashion Instagrams of the week, λοιπόν, παρουσίασαν ρομαντικές λεπτομέρειες και απροσδόκητες σιλουέτες, από ογκώδη μίνι μέχρι oversized bomber jackets και νέα & ανερχόμενα trends που πρόκειται να δούμε παντού. 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στιγμές μόδας της εβδομάδας, όπως τις είδατε στο Instagram..

Caro Daur

Η Γερμανίδα influencer Caro Daur έκανε μια casual but chic εμφάνιση με ένα oversized bomber jacket (που λατρεύουμε) και αντίστοιχο oversized denim παντελόνι. Πρόκειται για ένα go-to casual outfit σε αναβαθμισμένη μορφή, με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

 Elsa Hosk

Το διεθνές μοντέλο και businesswoman Elsa Hosk έκανε μια backless εμφάνιση με ένα ροζ φόρεμα που ονειρευόμαστε για την επερχόμενη, εορταστική σεζόν!

Hailey Bieber

Μιλώντας για μοναδικά formal looks μας ενθουσίασε και το look της Hailey Bieber με ένα elaborate, velvet dress στο χρώμα της σεζόν, το οποίο είναι το φλογερό κόκκινο. 

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid εμφανίστηκε με ένα "dreamy" smart casual look που μπορεί να συνοδέψει αβίαστα τον οποιονδήποτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καθιέρωσε τη midi φούστα σε denim τελείωμα με ένα chunky knit, knee boots και minimal αξεσουάρ. We love!

Julie Sergent Ferreri

Η Γαλλίδα influencer μας εξέπληξε σε μια σειρά από snapshots στα χιόνια, δημιουργώντας έξτρα ενθουσιασμό για τις χειμωνικάτικες, γιορτινές μέρες. Μας δείχνει επίσης, τον τρόπο να παραμένουμε άνετες, chic αλλά και ζεστές κατά τη διάρκεια των πιο ψυχρών ημερών. 

Alex Rivière-Sieber

Αυτό το three-piece tailor suit φορεμένο την ίδια στιγμή από την Alex Rivière μας έχει μείνει αξέχαστο!

Veronica Ferraro

Τα σετ είναι επίσης κάτι που έχουμε ξεχωρίσει για την επερχόμενη σεζόν - και αυτό το croco-effect σε καφέ-σοκολατί σε συνδυασμό με λευκές knee socks και kitten heels (ή loafers) αποτελεί winning combination!

Djerf Avenue

Last but not least, το ανερχόμενο σουηδικό fashion brand της Matilda Djerf είναι γνωστό για τη slow fashion άποψη του και τα διαχρονικά staples υψηλής ποιότητας. Μόλις αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσαν μια επερχόμενη συνεργασία με την Sofia Richie - και εμείς αναμένουμε να δούμε τι θα περιέχει. 

Feature image source: @carodaur, @ariviere