fbpixel

Search icon
Search
The Beckhams: Για ποιο λόγο ο David και η Victoria είναι το απόλυτο cool ζευγάρι μέχρι και σήμερα;
PEOPLE & MOMENTS

The Beckhams: Για ποιο λόγο ο David και η Victoria είναι το απόλυτο cool ζευγάρι μέχρι και σήμερα;

Μονοπωλούν το ενδιαφέρον και μοιάζουν πιο fresh από ποτέ!


Δύο άνθρωποι που έχουν ακούσει κι έχουν διαβάσει πολλά, γύρω από την ίδια τη ζωή τους. Δύο άνθρωποι που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλές-πολλές φορές για τους πιο λάθος λόγους. Ο David και η Victoria Beckham ακολουθούν εδώ και αρκετά χρόνια κοινή πορεία, έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, έχουν δημιουργήσει τη δική τους αυτοκρατορία και τη βλέπουν συνεχώς να μεγαλώνει. Η λάμψη τους είναι συνεχώς πιο έντονη και η αλήθεια είναι πως ειδικά το τελευταίο διάστημα, μοιάζουν και οι δυο πιο απελευθερωμένοι από ποτέ, χρησιμοποιώντας τα social media με τον πιο cute τρόπο.

Είναι αυτός ο λόγος, που μας κάνει να θεωρούμε πως πρόκειται για το iconic ζευγάρι της σύγχρονης εποχής; Ίσως! Το σίγουρο είναι πως λατρεύουμε να παρακολουθούμε την πορεία του και ακολουθούμε ευλαβικά το κάθε του βήμα.

Το απόλυτο δίδυμο!

The love story

shutterstock-181488824.jpg

Τον David, ο κόσμος τον γνώρισε σαν ποδοσφαιριστή. Έκανε μαγικά πράγματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ένα του άγγιγμα ήταν αρκετό, ήταν πρωταγωνιστής, πραγματικός νικητής. Από την άλλη, η Victoria υπήρξε μέλος των Spice Girls και για πολλά χρόνια ήταν το απόλυτο θηλυκό, που μαγνήτιζε τα βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα, όταν ο Βρετανός αγωνιζόταν στην Manchester United. Ο David ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα κι αφού ζήτησε από κοινό τους φίλο το τηλέφωνό της Victoria, κανόνισαν να βγουν ένα πρώτο ραντεβού. Ακολούθησαν πολλά άλλα κι όσο κι αν προσπαθούσαν να κρατήσουν -αρχικά- τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν τα κατάφεραν. Όλα πήραν το δρόμο τους, ωστόσο, δεν έλειψαν και οι δύσκολες στιγμές. Αυτό το love story τα είχε όλα: Έρωτα, αγάπη, παιδιά, επιτυχίες, δόξα, αμύθητη περιουσία, φήμες, απιστίες, προδοσίες, χωρισμούς. Γράφτηκαν πολλά, ειπώθηκαν ακόμη περισσότερα, όμως, η πραγματικότητα είναι πως το ζευγάρι αυτό άντεξε και αντέχει πολλά. Μαζί, διέψευσαν τους πάντες και τα πάντα και μας έκαναν να πιστέψουμε πως ναι, τελικά, η αγάπη επιβιώνει ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Στις 4 Ιουλίου του 1999 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία λαμπερή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Luttrellstown Castle στην Ιρλανδία. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Brooklyn, τον Romeo James, την Harper Seven και τoν Cruz και προσπαθούσαν -όσο ήταν αυτό εφικτό- να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από όλους κι από όλα. Αυτό -ωστόσο- δεν σταμάτησε συγκεκριμένους ανθρώπους, που επέμεναν συνεχώς να διαδίδουν διάφορες φήμες. Το 2004 κυκλοφόρησε στην Αγγλία μία έντονη φημολογία για απιστία του David, όσο αυτός αγωνιζόταν στη Real Madrid στην Ισπανία. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου τρία χρόνια για να δώσει η Victoria της δική της απάντηση, αλλά όταν το έκανε, όλοι κατάλαβαν το τι ακριβώς έχουν βιώσει αυτοί οι άνθρωποι, με τον σύζυγό της από τη δική του μεριά να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του σε κάθε ευκαιρία. Ένας γάμος δεν περιλαμβάνει μόνο χαρούμενες στιγμές και χαμόγελα, αλλά το γεγονός ότι άντεξαν και ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια, λέει από μόνο του πολλά.

The big change

shutterstock-96203306.jpg

Όπως προαναφέρθηκε, τόσο ο David, όσο και η Victoria προσπαθούσαν όλα αυτά τα χρόνια να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο ήταν αυτό εφικτό. Αισθάνονταν ευάλωτοι, αισθάνονταν άβολα; Ήθελαν να περιορίσουν τα κακόβουλα σχόλια και τις φήμες; Να προστατεύσουν την οικογένεια και τα παιδιά τους; Κανείς δεν γνωρίζει την απάντηση. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα μοιάζουν να είναι διαφορετικά. Μοιράζονται κοινές στιγμές τους μέσα από τα social media, είναι πιο εξωστρεφείς, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και δεν το κρύβουν. Ειδικά η Victoria, που πάντα πρόσεχε πολύ την εικόνα της και είχε δημιουργήσει -και διατηρήσει ζωντανή- μία πολύ συγκεκριμένη φιγούρα, πλέον δε διστάζει να εκτεθεί. Κάθεται απέναντι από την κάμερα, μοιράζεται την πραγματική αλήθεια κι η πραγματικότητα είναι πως αυτό την κάνει να μοιάζει πιο προσιτή και λαμπερή από ποτέ. Ακόμη κι αυτοί που την αμφισβητούσαν, αυτοί που δεν της είχαν ιδιαίτερη αδυναμία, πλέον αλλάζουν γνώμη και την ακολουθούν step by step, σε καθημερινή βάση. Το ίδιο ισχύει και για τον David και το πιο όμορφο και σπουδαίο στη δική του περίπτωση, είναι ότι εκφράζει πολύ-πολύ συχνά την αγάπη και τον θαυμασμό για την αγαπημένη του, για τη γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του, με τον πιο γλυκό και αυθεντικό τρόπο.


Αυτό έκανε και τώρα, γιορτάζοντας την επέτειο του γάμου τους. Είναι μαζί 24 χρόνια, μισή ζωή! Έχουν περάσει πολλά, έχουν βιώσει όμορφες και δύσκολες στιγμές. Ο David, με αφορμή αυτή την ξεχωριστή -γι' αυτούς- ημέρα, μοιράστηκε μία κοινή φωτογραφία τους από τα 90's. H Victoria κάθεται στα πόδια του. Κρατούν δυο super-cute κουτάβια στην αγκαλιά τους και ποζάρουν με μαλλιά ατημέλητα, πιο απλοί από ποτέ. Αυτή είναι η πραγματική τους εικόνα. Αυτό είναι το ζευγάρι που θαυμάζουμε, που λατρεύουμε να παρακολουθούμε, που μεγαλώσαμε κι εμείς μαζί του. Είναι το iconic couple που κλείνει τα αυτιά σε όσα γράφονται και ακολουθεί το δικό του μονοπάτι...