fbpixel

Search icon
Search
Tennis skirt: 5 super stylish τρόποι για να φορέσετε το hot item της σεζόν
STYLING TIPS

Tennis skirt: 5 super stylish τρόποι για να φορέσετε το hot item της σεζόν

Κερδίστε τις εντυπώσεις με αυτήν την προσθήκη


Με το τουρνουά του Roland Garros να έχει κερδίσει την προσοχή μας το τελευταίο διάστημα, καθώς δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, η Μαρία Σάκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έχουν κάνει περήφανους με την πορεία τους, δε μπορούμε να μην το δούμε και από τη fashion σκοπιά. Είναι γεγονός ότι οι αθλήτριες του τένις δίνουν τόσο προσοχή στα σύνολά τους στο γήπεδο όσο και εμείς στην καθημερινότητά μας. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές θεωρούνται έμπνευση, δημιουργούν τάσεις και κάνουν όλες εμάς να θέλουμε να τις μιμηθούμε.

Ένα βασικό κομμάτι αυτών των εμφανίσεων είναι αδιαμφησβήτητα οι φούστες. Το πλισέ, mini design, κυρίως σε λευκό χρώμα, εντυπωσιάζει συχνά και τα κορίτσια του street style δε χάνουν ευκαιρία για να το εντάξουν στα every day look τους. Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα πιο μοντέρνα μυστικά για να τις προσθέσετε στη συλλογή αλλά και στις εμφανίσεις σας!

With bra

5e4cbd213ee93421979fc3d9a9ec3450.jpeg

Ένας εύκολος τρόπος για να φορέσετε την tennis skirt χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια και να μην υποπέσετε σε τυχόν στιλιστικά λάθη είναι να διατηρήσετε τον αθλητικό της χαρακτήρα. Άλλωστε το athleisure αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό μία μεγάλη τάση. Συνδυάστε την μ΄ένα athletic bra και αθλητικά παπούτσια. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ένα baseball hat. Ιδανική επιλογή για τις πρωινές σας βόλτες κάτω από τον ήλιο. Το λευκό χρώμα θα σας χαρίσει έξτρα πόντους.

With t-shirt

198735743-517680056088180-1756755198668708593-n.jpg

Το t-shirt είναι εξίσου ένα ασφαλές κομμάτι για να ταιριάζετε την tennis skirt σας. Επιλέξτε μία ουδέτερη απόχρωση στη φούστα σας, όπως το μπεζ ή το λευκό και να αυξήσετε τη δυναμική του συνόλου σας με τα έντονα χρώματα στο πάνω μέρος. Ένας look, το οποίο μπορείτε να το προτιμήσετε για όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και για ένα απογευματινό δροσερό cocktail με φίλους. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να πειραματιστείτε, μη διστάσετε να την «παντρέψετε» μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

With shirt

unnamed.jpeg

Αν επιθυμείτε να δώσετε στην τένις φούστα σας μία πιο formal και tailored αισθητική, δεν έχετε παρά να τη συνδυάσετε με το πουκάμισο σας. Η ένωση αυτών των δύο διαφορετικών στιλ, θα σας χαρίσει στο τέλος ένα απόλυτο αρμονικό αποτέλεσμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, πρόκειται για ένα urban look, το οποίο μπορείτε να το επιλέξετε και για τις πρωινές σας εμφανίσεις στο γραφείο, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο κολεγιακό στιλ. Όσον αφορά τα παπούτσια σας μπορείτε να φορέσετε λευκά, πάνινα αθλητικά για να το επιχειρήσετε all the way.

With loafers

74800702-2455687911221215-5554653786819791736-n.jpg
Image source: @double3xposure

Παραμένοντας στην ίδια φιλοσοφία και συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε ότι το «πάντρεμα» δύο διαφορετικών στιλ, με το σωστό τρόπο, έχει τη μαγική ικανότητα να σας χαρίσει «απλόχερα» μοναδικά αποτελέσματα, σας προτείνουμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια που θα επιλέξετε να φορέσετε με την τένις φούστα. Πειραματιστείτε με την εικόνα σας και προτιμήστε ένα ζευγάρι loafers. Αυτό το σχέδιο θα χαρίσει μία ανανέωση και στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχολογία σας. Plus, για όσο ακόμα μας το επιτρέπει ο καιρός και η θερμοκρασία, μπορείτε να επιλέξετε κι ένα oversized blazer.

With bold colours

95699602-287303695625849-245574849710554938-n.jpg
Image source: @valerie_sanders

Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις, τότε τα έντονα χρώματα δεν πρέπει να λείπουν από τις εμφανίσεις. Η λευκή τένις skirt είναι το απόλυτο κομμάτι για να υιοθετήσετε και να παρουσιάσετε αυτό το big trend. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το χρώμα που σας αρέσει και που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.