fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Τέλεια σιλουέτα πριν το καλοκαίρι; Τώρα γίνεται κι εμείς σας δείχνουμε πώς

Το Γαλάκτωμα και το Λάδι Αναμόρφωσης Σιλουέτας της Tzimas Cosmetics θα γίνουν τα δικά σας must-haves


Τέλεια σιλουέτα πριν το καλοκαίρι; Τώρα γίνεται κι εμείς σας δείχνουμε πώς

Με την έλευση της άνοιξης η περιποίηση της σιλουέτας μας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Ειδικότερα, φέτος που οι συνθήκες της ζωής μας οδήγησαν τις περισσότερες από εμάς σε συνήθειες που δεν ταίριαζαν καθόλου με την καθημερινή μας ρουτίνα, η ανάγκη για να νιώσουμε και πάλι όμορφες και με αυτοπεποίθηση έγινε επιτακτική. Αρκεί να υιοθετήσουμε μια ολιστική προσέγγιση στο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας μας, και συγκεκριμένα της σιλουέτας μας, για να δούμε θεαματικά αποτελέσματα.

Εμείς ξεχωρίσαμε, λοιπόν, έναν απίστευτο συνδυασμό δύο προϊόντων της Tzimas Cosmetics, που κυκλοφορούν μόλις έναν χρόνο τώρα και μας εντυπωσίασαν με τη σύνθεση, την υφή και την αποτελεσματικότητά τους. Ο λόγος για το Λάδι και το Γαλάκτωμα Αναμόρφωσης Σιλουέτας, τα οποία μπορείτε μεν να εφαρμόσετε ξεχωριστά, αλλά εμείς σας συνιστούμε τον συνδυασμό τους, καθώς έτσι μεγιστοποιείται η δύναμή τους και γίνεται πιο πολύπλευρη η δράση τους!

legs.jpg

Τα αγαπάμε γιατί έχουν την τέλεια υφή! Απορροφώνται τάχιστα, είναι ελαφριά κι ευχάριστα στο δέρμα, ενώ εφαρμόζονται πολύ εύκολα και γρήγορα!

What to know

Το Γαλάκτωμα Αναμόρφωσης Σιλουέτας περιέχει μεταξύ άλλων καφεΐνη, η οποία είναι γνωστή για τις λιποδιαλυτικές ιδιότητές της, εκχύλισμα από σπόρους του ασιατικού δέντρου longan που μειώνει την περιφέρεια σε κοιλιά, μέση και μηρούς, κι εκχύλισμα του περουβιανού φυτού μάκα που αποδομεί το λίπος κι έχει αδυνατιστική δράση.

siloyetas-galaktoma.png

Το ξηρό Λάδι Αναμόρφωσης Σιλουέτας βασίζεται σε 2 κυρίως συστατικά: το εκχύλισμα σπόρων παπαρούνας, που ενισχύει τη λιποδιάλυση κι εξομαλύνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και το Shape Perfection –έναν συνδυασμό από καψαϊκίνη και από εκχύλισμα βλαστών σιναπιού– που αποδομεί το συσσωρευμένο λίπος των λιποκυττάρων και αυξάνει τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή.

siloyetas-ladi.png

How to

Πολύ σημαντικός, όμως, είναι και ο τρόπος που θα εφαρμόσετε το εκάστοτε προϊόν. Αρχικά, όσον αφορά το Γαλάκτωμα Αναμόρφωσης Σιλουέτας, ψεκάστε καθημερινά 1-2 φορές, κατά προτίμηση μετά το ντους, στις περιοχές του σώματος που εμφανίζουν αυξημένη κυτταρίτιδα, χαλάρωση ή συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Απλώστε το με ανοδικές κινήσεις και κάνοντας απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθεί πολύ καλά από την επιδερμίδα. 

Σχετικά με το Λάδι Αναμόρφωσης Σιλουέτας, ψεκάστε καθημερινά, κατά προτίμηση μετά το ντους σε νωπό δέρμα, στις περιοχές του σώματος με κυτταρίτιδα και συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Απλώστε το με ανοδικές κινήσεις και κάνοντας μασάζ για μερικά λεπτά. Τόσο απλό!

Editor's tips

Εφαρμόστε πρώτα το Γαλάκτωμα και μετά το Λάδι, μετά το ντους σας. Αν πάλι βιάζεστε και δεν προλαβαίνετε να εφαρμόσετε και τα δύο προϊόντα, μπορείτε να «σπάσετε» την εφαρμογή στα δύο. Για παράδειγμα, να απλώσετε το Γαλάκτωμα το πρωί, ενώ το βράδυ να εφαρμόσετε το Λάδι. 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως εάν προηγηθεί απολέπιση στο σώμα, η διείσδυση των προϊόντων αυξάνεται, αφού οι πόροι θα είναι πιο ανοιχτοί κι έτοιμοι να δεχτούν τα προϊόντα για την αναμόρφωση της σιλουέτας σας. 

Μπείτε τώρα στο e-shop της Tzimas Cosmetics για να απολαύσετε την ειδική προσφορά στο Γαλάκτωμα και το Λάδι Αναμόρφωσης Σιλουέτας!

1

Γαλάκτωμα Αναμόρφωσης Σιλουέτας

Body Shape Emulsion, Tzimas Cosmetics Buy here

2

Λάδι Αναμόρφωσης Σιλουέτας

Body Shape Oil, TzimasCosmetics Buy here

Info:

Official site: www.tzimas-cosmetics.g...

Facebook: Tzimas Cosmetics

Instagram: @tzimas_cosmetics

YouTube: Tzimas Cosmetics