fbpixel

Search icon
Search
Ταξιδέψτε γευστικά με τις πιο παραδοσιακές & λαχταριστές δημιουργίες που θα ολοκληρώσουν μοναδικά κάθε πιάτο σας
LET'S BOOST YOU UP

Ταξιδέψτε γευστικά με τις πιο παραδοσιακές & λαχταριστές δημιουργίες που θα ολοκληρώσουν μοναδικά κάθε πιάτο σας

Στο Γαλακτοπωλείο του Χατζή στο κέντρο της πόλης θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε σε μια γλυκιά πρόταση


Η γλυκιά τέρψη ταξιδεύει από γενιά σε γενιά. Η αγάπη για την παράδοση μετουσιώνεται σ’ έναν σύγχρονο οίκο γαλακτοζαχαροπλαστικής, όπου η ιστορία συνεχίζει να γράφεται με σιρόπια και ντελικάτες γεύσεις. Οι αδελφές Γελίζ και Ιζέλ Χατζή, μέσα από μια ζωή βουτηγμένη στα σερμπέτια, τις κρέμες και τη γλύκα της οικογενειακής τους παράδοσης, αναλαμβάνουν τα ηνία ενός νέου εγχειρήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

chatz2.jpg

Το Γαλακτοπωλείο του Χατζή είναι… το απόσταγμα της δουλειάς πέντε γενιών. Μεταφέροντας, λοιπόν, με μεγάλο σεβασμό την πείρα του μπαμπά και του παππού μας στο σήμερα, έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε τις παραδοσιακές γεύσεις σ’ ένα πιο «φρέσκο» περιβάλλον. Το motto της νέας γενιάς που αντιπροσωπεύουμε είναι: «Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι»!

Το μενού μας βασίζεται… στις παραδοσιακές, οικείες στους περισσότερους, γεύσεις των πολίτικων γλυκών. Στο νέο concept Γαλακτοπωλείο του Χατζή θελήσαμε να διατηρήσουμε την παράδοση τόσων χρόνων, αλλά και να προσεγγίσουμε πιο νεανικό κοινό μέσα από «πειραγμένες» συνταγές.

Το καλύτερο που παρασκευάζεται αυτήν τη στιγμή στο Γαλακτοπωλείο του Χατζή είναι… το εκμέκ κανταΐφι με καϊμάκι από βουβαλίσιο γάλα! Τον χειμώνα, το ζεστό κιουνεφέ με τυρί είμαστε σίγουρες πως θα γίνει το αγαπημένο γλυκό για πολλούς, ενώ η μεγάλη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων από βουβαλίσιο γάλα βρίσκεται στο κατάστημα και περιμένει να τη δοκιμάσετε!

Σίγουρα θα έχετε ακούσει τη φράση «Πάμε στον Χατζή για καζάν ντιπί»… που αφορά στο φημισμένο γλυκό με τη συνταγή του 1908. Όπως ο παππούς μας, Νεσβεντίν Χατζής, έτσι κι εμείς, θεωρούμε πολύ σημαντική την παράδοση και την εξειδίκευση. Δίνουμε έμφαση στη δημιουργία παραδοσιακών γεύσεων μ’ ένα twist «φρεσκάδας», για να κάνουμε τα γλυκά μας ξεχωριστά.

Όλα μας τα γλυκά και γαλακτοκομικά προϊόντα είναι φτιαγμένα… στο εργαστήριό μας από φρέσκα και αγνά υλικά. Νέες vegan συνταγές, ειδικά εμπνευσμένες για το νέο concept, είναι το μαλεμπί από ρόφημα αμυγδάλου, το ζερντέ και το σου μαλεμπί.

Από το Γαλακτοπωλείο του Χατζή δε θα μπορούσε να λείπει... η υπηρεσία take away! Μάλιστα, η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου και της βιτρίνας, επί της οδού Τσιμισκή, έγινε με κριτήριο να μπορεί ο κόσμος να παραγγέλνει χωρίς να χρειάζεται να μπει στο κατάστημα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση στην εστίαση είναι… αρχικά, το γεγονός ότι ο κόσμος βγαίνει όλο και λιγότερο έξω. Αυτό μας κάνει να προσπαθούμε να βρισκόμαστε μέσα στις πρώτες επιλογές για την έξοδό του. Σημαντικό για να μας επιλέξει, αλλά και να επιστρέψει σ’ εμάς, ένας πελάτης είναι να νιώσει ασφάλεια μέσα στον χώρο μας, καθώς και να του παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση. Δραστηριοποιούμαστε σ’ έναν τομέα που έχει ν’ αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις με τα νέα δεδομένα...

Boost you up tip of the day: Έχετε όρεξη για γλυκό μετά το μεσημεριανό σας; Με τις πιο λαχταριστές παραδοσιακές προτάσεις θα μεταφερθείτε στο τραπέζι της μαμάς σας!

Info

Τσιμισκή 108 - Π. Μελά 16, τηλ. 2310 284 620

Instagram: galaktopoleiochatzi_