fbpixel

Search icon
Search
Taste Lovers: Το απόλυτο food destination της πόλης που εκμηδενίζει τις αποστάσεις
CITY VIBES

Taste Lovers: Το απόλυτο food destination της πόλης που εκμηδενίζει τις αποστάσεις

To One Salonica γίνεται το meeting point για μια μοναδική γευστική εμπειρία


Μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι η Θεσσαλονίκη έχει βάλει τη δική της «υπογραφή» στη γαστρονομία και στην απόλαυση του φαγητού. Συνεχώς κάνουν την εμφάνισή τους ολοένα και περισσότερα νέα και άκρως updated food spots, με στόχο να ικανοποιήσουν τη γευστική παλέτα όλων -ακόμα και των πιο απαιτητικών. Μάλιστα, όταν οι πιο δημοφιλείς γεύσεις είναι συγκεντρωμένες σ' έναν όροφο, δε μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα καλύτερο. Που λαμβάνουν χώρα όλα αυτά; Στον 2ο όροφο του One Salonica outlet mall, ο οποίος αναδεικνύεται στον κορυφαίο γευστικό προορισμό της χρονιάς, γεφυρώνοντας τις προτιμήσεις και εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις. Το μόνο που έχει μείνει είναι να δώσουμε το ραντεβού μας στο αγαπημένο meeting point στο One Salonica outlet mall για να απολαύσουμε τα πιο εμβληματικά πιάτα της πόλης, το ένα μετά το άλλο, σε μια ξέφρενη γευστική διαδρομή. 

Ας ξεκινήσουμε!

Looney Bean: Ticket to the tropics

at-looney-bean.png

Με θέα που κόβει την ανάσα και ένα πλούσιο μενού, το Looney Βean στο One Salonica είναι ο απόλυτος all day προορισμός με απολαυστικές on trend προτάσεις, όπως ομελέτες, pancakes, δροσερές σαλάτες, πλούσιες μακαρονάδες, ζουμερά burger, cocktails, κρασιά, spirits και φυσικά τον πιο αρωματικό καφέ.

Dont miss: Η μέρα μας ξεκινά με αυγά ποσέ και red velvet pancakes, αφράτα, με πλούσια κρέμα και σιρόπι φράουλας να συνοδεύουν ιδανικά τον πρωινό μας καφέ, ενώ το burger καπνιστού σολομού με κρέμα τυριού, αγγουράκι και lime είναι το τέλειο πιάτο για ένα ελαφρύ lunch break.

Σαββίκος: Mε διαφορά γεύσης

at-savvikos.png

Όσα χρόνια και να περάσουν, ο Σαββίκος συνεχίζει να σερβίρει αυθεντικά παραδοσιακές γεύσεις, ψημένες στα κάρβουνα! Στον κατάλογο βρίσκουμε κλασικά πιάτα αλλά και νέες προτάσεις.

Don’t miss: Γυρλού. Δεν είναι γύρος, είναι γυρλού. Η διαφορά; Το γυρλού θα το βρείτε μόνο στον Σαββίκο. Είναι καθαρό φιλεταρισμένο κρέας, μαριναρισμένο με αρώματα ανατολής το οποίο ψήνεται τη στιγμή που το παραγγείλετε. Χοιρινό ή κοτόπουλο; Μήπως και τα δύο; Αν θέλετε ένα διαφορετικό σουβλάκι κοτόπουλο δοκιμάστε το Nargis με την πολυαγαπημένη σως κάρυ. Τέλος, οι πιατέλες κρεατικών είναι ιδανικές για εμάς που μας αρέσει να μοιραζόμαστε το φαγητό μας και να παίρνουμε μια πιρουνιά απ’ το πιάτο του διπλανού.

Hot Pot: Pasta perfect

at-hot-pot.png

Στο Hot Pot δεν υπάρχουν μυστικά, αφού οι σεφ ετοιμάζουν το πιάτο σας στην ανοιχτή κουζίνα, μπροστά στα μάτια σας. Επιλέξτε τα ζυμαρικά σας -υπάρχουν οκτώ διαθέσιμες επιλογές- συνδυάστε τα με τη σάλτσα της επιλογής σας και αφήστε τα υπόλοιπα στα έμπειρα χέρια της ομάδας.

Dont miss: Δοκιμάστε την απολαυστική μακαρονάδα Rucola με σάλτσα ντομάτας, φέτα, ρόκα και ελαιόλαδο, την Chicken Pesto με φιλέτο κοτόπουλο, πολύχρωμες πιπεριές, ροζ σάλτσα και μοσχάτο Λήμνου, αλλά και την πλούσια σαλάτα με την κινόα και το απάκι!

McDonald’s™.: Προσφέροντας απολαυστικές στιγμές, εύκολα για όλους

at-foodparadise-mcdonalds.png

Η McDonald’s™ είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands στον κόσμο και δεν θα μπορούσε να λείπει από το Food Court του One Salonica. Φέτος η McDonald’s™ συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

Dont miss: Λατρεύουμε όλα τα McDonald’s™ classics, όπως το Big Mac™ με τα δύο ζουμερά μπιφτέκια, τα λαχταριστά και τραγανά Chicken McNuggets™, τις παγκοσμίως διάσημες τηγανητές πατάτες, αλλά και τις πολλές ακόμα γευστικές επιλογές .

Μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες ψηφιακές οθόνες στα Kiosk αυτόματης συναλλαγής που θα βρείτε στο εστιατόριο και να απολαύσετε λαχταριστές προσφορές κάθε μέρα, αποκλειστικά μέσα από το McDonald’s™ App.

The Dons: H καλύτερη πίτσα στην πόλη

at-the-dons.png

Ψάχνετε την πιο νόστιμη πίτσα; Με πραγματικό ζυμάρι αργής ωρίμανσης, η πίτσα The Dons δεν είναι μια ακόμη λεπτή ζύμη με σάλτσα και λιωμένο τυρί αλλά η καλύτερη πίτσα στην πόλη. Αφράτη και αέρινη, με μεγάλες φουσκάλες, αποτέλεσμα της διαδικασίας ωρίμανσης. Η σάλτσα ντομάτας -φτιαγμένη με μυστική συνταγή- παρασκευάζεται on the spot- ενώ εξαιρετικής ποιότητας αλλαντικά και τυριά, ολοκληρώνουν την απόλαυση.

Dont miss: Δοκιμάστε την Margherita, την κλασική πλέον Pepperoni, αλλά και τη focaccia που σερβίρεται με διαλεχτά, υψηλής ποιότητας υλικά!

La Terraza: Meeting point

at-la-terraza.png

Με εντυπωσιακή θέα στην πόλη, ξεχωριστό χώρο καπνιστών χειμώνα καλοκαίρι και ταχύτατο wifi που μπορεί να καλύψει κάθε απαιτητική επαγγελματική συνάντηση, το La Terraza σας προσκαλεί να δοκιμάσετε πλούσιες γεύσεις, πιάτα με εκλεκτές πρώτες ύλες και φυσικά εξαιρετικά spirits & cocktails.

Dont miss: Δοκιμάστε τα αυγά με το τραγανό bacon -το ιδανικό all day breakfast πιάτο-, το club sandwich που σερβίρεται με χοντροκομμένες πατάτες country και το υπέρτατο, κλασικό burger από μοσχάρι. Ότι καλύτερο μαζί με ένα ποτήρι μπύρα.

ΓΡΝ: Στο μαντρί του 21ου αιώνα

grn.jpg

To πιο ανατρεπτικό ψητοπωλείο στον δεύτερο όροφο του One Salonica! Ευφάνταστες δημιουργίες, αγαπημένες γεύσεις, στο ΓΡΝ μέγεθος, γεύση και απόλαυση είναι μεγεθυμένα στον απόλυτο βαθμό.

Τα Άχαστα (Dont miss): Η Γουρουνιά (τεράστια, μακρόστενη πίτα με γύρο), το Θρεφτάρι (μιλάμε για μια σούπερ λαγάνα με χειροποίητο γύρο και όλα τα συνοδευτικά του), η Τσομπανόπιτα (μία οικογενειακή «πίτσα» με γύρο!), τα τεράστια burger -που εδώ τα λένε μπέργκερ αλά ΓΡΝ.

Food Paradise found at One Salonica!

Ιnfo:

Δείτε περισσότερα εδώ.

Διεύθυνση: Κώττα Ρούλια 10 | Site: www.onesalonica.com, Ακολουθήστε το @onesalonica στο Instagram, στο Facebook και στο TikTok