fbpixel

Search icon
Search
 Take away & Delivery Sessions: Oι καλύτερες προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σας
LET'S BOOST YOU UP

Take away & Delivery Sessions: Oι καλύτερες προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σας

Στο MONO unique fresh θα βρείτε όσα αναζητάτε


Αποφασίσατε να μείνετε σπίτι, αλλά σας έχει λείψει αυτό το comfort συναίσθημα του να μαγειρεύει κάποιος άλλος για εσάς; Ν’ ανοίγετε την πόρτα και να παραλαμβάνετε ένα box με το διαχρονικά αγαπημένο κοκτέιλ σας; Τώρα υπάρχει λύση και είναι μάλλον απλή, αφού τα ωραιότερα μαγαζιά της πόλης και τ’ αγαπημένα σας taste spots μπαίνουν δυναμικά στο κάδρο με υπηρεσίες take away και delivery, ενώ οι πιο updated εταιρίες delivery αναλαμβάνουν να φέρουν στην πόρτα σας όποια λιχουδιά επιθυμείτε. Αρκεί ένα τηλέφωνο ή ένα κλικ κι... έφτασε!

mono.jpg

Brunch

Δεν χρειάζεται να περιμένεις το Σαββατοκύριακο για την αγαπημένη σου συνήθεια! Κάθε μέρα γίνεται UNIQUE με MONO επιλογές για το πρωινό σου.

Lunch Break

Δώσε στο μεσημέρι σου την προσοχή που του αξίζει με FRESH επιλογές σε σαλάτες, φρεσκοψημένες Scarpetta & Barchetta, λαχταριστά panini. Στο γραφείο, για σένα & τους συνεργάτες στο business meeting ή στο σαλόνι το δικό σου ή του ΜΟΝΟ!

Wine & More

Έχεις καλύτερη ιδέα από ένα ποτήρι κρασί ή ένα cocktail, για να σβήσεις όλη την ένταση της ημέρας; Εκλεκτές ετικέτες και επιλεγμένα τυριά και αλλαντικά σε περιμένουν να τα απολαύσεις όπου εσύ επιθυμείς! IN or OUT!

mono2.jpg
Boost you up tip of the day: Αργήσατε να πάρετε το πρωινό σας; Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης θα βρείτε λαχταριστές late breakfast ιδέες για take away, ώστε να συνεχίσετε τη μέρα σας γεμάτοι ενέργεια!

About

Ένα ζυμάρι μπορεί να κάνει τη διαφορά! Στο MONO μεταμορφώνεται σε UNIQUE γεύσεις, με FRESH υλικά και εμπνευσμένες συνταγές! Για Brunch, Light Lunch & Aperitivo! Επιλέγεις και απολαμβάνεις μόνος ή με παρέα! TAKE AWAY από το κατάστημα (και με ένα τηλεφώνημα από πριν για παραλαβή χωρίς αναμονή) ή DELIVERY μέσα από τις πλατφόρμες efood & Wolt.

Info

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 28 & Αριστοτέλους, Tηλ. 2310 223501

Facebook: MONO unique fresh

Instagram: monouniquefresh

Site: www.mono.com.gr