fbpixel

Search icon
Search
Τα ζεστά σύνολα που αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα
THE LOOK

Τα ζεστά σύνολα που αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα

Δημιουργήστε stylish looks που θα σας συνοδεύσουν στις εξόδους σας


Μπορεί η καθημερινότητα μας να μην επέστρεψε στον τρόπο που ήταν πριν από ένα χρόνο, αλλά σιγά σιγά παρατηρούμε μία μεγάλη αλλαγή και αυτό μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Το άνοιγμα των καταστημάτων μας έδωσε έναν ακόμα λόγο για εξόδους άρα και περισσότερες εμφανίσεις και σύνολα.

Το κρύο παραμένει τσουχτερό, γεγονός που θέτει ως βασικό στοιχείο στα every day look μας τη ζεστασιά και την άνεση. Αυτές τις ημέρες έχουμε την ευκαιρία και πάλι να πειραματιστούμε με την εικόνα μας και το στιλ μας και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα αλλά και συνδυασμούς.

Για μεγαλύτερη έμπνευση και για να αντλήσετε ιδέες, παρακάτω σας προτείνουμε τα σύνολα που ξεχωρίσαμε και αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα, πάντα προσαρμοσμένα στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα σας!

All white

white.jpg

Όπως έχει αποδειχθεί τις τελευταίες σεζόν, το λευκό τείνει να γίνει το αγαπημένο χρώμα για τη χειμερινή περίοδο. Δημιουργεί μία μοναδική αντίθεση με την εποχή και δίνει περισσότερη φωτεινότητα ακόμα και στις πιο μουντές μέρες. Συνδυάστε το πουλόβερ σας με ένα υφασμάτινο ή μάλλινο παντελόνι για περισσότερη ζεστασιά. Προσθέστε ένα λευκό shearling coat κι ένα ζευγάρι white boots είτε ψηλοτάκουνα είτε όχι. Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα σύνολο που όχι μόνο θα λατρέψετε αλλά θα κερδίσει και τις εντυπώσεις.

Statement coat

statement-outwear.jpg

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα τη δυναμική που έχουν τα πανωφόρια στην εικόνα μας. Με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες πρέπει να προσέξετε να μη σας προσθέτει μόνο στιλ αλλά και ζεστασιά. Όπου κι αν πάτε το πιο πιθανό είναι να μην το βγάλετε, οπότε θα είναι το κομμάτι εκείνο που θα κάνει «εντύπωση». Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία απόχρωση που θα κάνει τη διαφορά ή να βασιστείτε στο σχέδιο ή ακόμα καλύτερα να συνδυάσετε και τα δύο στοιχεία. Τα puffer jackets ή τα maxi coats, θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Double jumper

double-jumper.jpg
Image source: @bubblyaquarius

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα microtrend μετατρέπεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Αυτό συνέβη και με τα double jumpers. Ο συνδυασμός δύο πουλόβερ είναι πραγματικά πάρα πολύ πρακτικός. Φορέστε κανονικά το ένα και το δεύτερο δέστε το στους ώμους. Μάλιστα αν επιθυμείτε μπορείτε να το τοποθετήσετε και πάνω από το παλτό σας. Εμείς λατρεύουμε το συνδυασμό δύο διαφορετικών αποχρώσεων κι ακόμα περισσότερο η μία να είναι πιο έντονη από την άλλη. Παρόλα αυτά εσείς έχετε τη δυνατότητα να ταιριάξετε δύο τόνους του ίδιου χρώματος για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια.

Tracksuit

tracksuit.jpg
Image source: @_jessicaskye

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, τα «θεμέλια» των συνόλων αυτής της περιόδου είναι η άνεση και η ζεστασιά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε από το να διαλέξετε ένα tracksuit co-ord. Οι neutrals αποχρώσεις, όπως το μπεζ ή το γκρι θα σας δώσουν μεγαλύτερη ευελιξία. Ολοκληρώστε την εικόνα σας με trench coat και ζεστές μπότες. Plus, επιλέξτε ζεστά αξεσουάρ όπως κασκόλ, σκούφους ή γάντια που θα προσθέσουν κι extra πόντους στο casual look σας.

Chunky sole boots

chunky-boots.jpg
Image source: @popsugar

Οι βόλτες και κυρίως όταν πάμε για shopping therapy, απαιτούν υποδήματα, τα οποία δε θα μας κουράσουν όση ώρα κι αν τα φορέσουμε. Δε μπορούμε λοιπόν να μην αναφέρουμε τα chunky sole boots. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πάντα. Αν επιθυμείτε σύνολα που μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά αλλά παράλληλα να είναι και fashionable τότε το denim pants & knitwear είναι must. Plus, δοκιμάστε και ένα πλεκτό roll neck dress μαζί με τα chunky sole boots κι ένα ιδιαίτερο maxi coat.