fbpixel

Search icon
Search
Τα trendy brands που μόλις σύστησαν τα πιο εντυπωσιακά swim collections
FASHION NEWS

Τα trendy brands που μόλις σύστησαν τα πιο εντυπωσιακά swim collections

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας.

Η νέα, άκρως καλοκαιρινή σειρά Sporty & Rich 

screenshot-2024-07-11-at-52125-pm.png

Η νέα συλλογή της Sporty & Rich είναι εμπνευσμένη από τα νησιά και γιορτάζει τις ονειρικές αποχρώσεις μιας τροπικής απόδρασης. Σχεδιασμένη για χαλαρές μέρες στην παραλία, περιπετειώδεις περιπλανήσεις σε νησιά και χαλάρωση στην πισίνα, η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από μαγιό και ασορτί σετ που μπαίνουν κατευθείαν στην κορυφή της wish list.

Κατασκευασμένη με τις αποχρώσεις μιας ειδυλλιακής απόδρασης, η συλλογή διαθέτει πλούσια πράσινα, φωτεινά κίτρινα και βαθιά γαλάζια του ωκεανού, διανθισμένα με κλασικά ριγέ σχέδια και φωτεινά λευκά. Tο Island Drop περιλαμβάνει επίσης χαριτωμένα αξεσουάρ, όπως ταιριαστές κάλτσες και καπέλα σε συντονισμένους χρωματισμούς.

Η Kylie Jenner λανσάρει μαγιό στο fashion brand της, Khy

screenshot-2024-07-11-at-52348-pm.png

Το Khy της Kylie Jenner μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη του συλλογή μαγιό, σηματοδοτώντας την όγδοη κυκλοφορία του brand μέχρι σήμερα. Με την ονομασία Vacation Shop, η συλλογή περιλαμβάνει μπικίνι και ολόσωμα pieces, καθώς και εντυπωσιακά cover-ups. Το Vacation Shop φτάνει σε μια πληθώρα φωτεινών και βασικών χρωματισμών, με πορτοκαλί, μαύρο, καφέ και κόκκινο, η συλλογή παρέχει κομμάτια τόσο για τα διακριτικά γούστα όσο και για τους πιο τολμηρούς.

"Αυτό το vacation shop αποτελεί την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα των ονείρων μου και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους την μοιράζομαι με όλους", δήλωσε η Jenner, ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια της σειράς ρούχων Khy. "Χρειαστήκαμε χρόνο για να τελειοποιήσουμε αυτή τη συλλογή, επειδή, όπως με οτιδήποτε λανσάρουμε στην Khy, ο σχεδιασμός, η ποιότητα, το ύφασμα και η εφαρμογή είναι εξαιρετικά σημαντικά για μένα", πρόσθεσε.

Η νέα έκθεση “Influencers: 1920s Fashion and the New Woman” 

gabrielle-coco-chanel-aftlace-1928-1929-photo-bruce-white-2024.webp

Σε μια εποχή που ο αριθμός των επιδραστικών παραγόντων μοιάζει ανυπολόγιστος, η ιδέα ότι κάποτε υπήρχε μια περίοδος κατά την οποία ένας επιλεγμένος αριθμός ανθρώπων ανταποκρινόταν σε αυτόν τον τίτλο μπορεί να ακούγεται υπερβολική. Όμως η έκθεση "Influencers: 1920s Fashion and the New Woman" στο Lyndhurst Mansion στο Tarrytown της Νέας Υόρκης εστιάζει σε τρεις πολυτάλαντες "influencers" της δεκαετίας του 1920 - την Coco Chanel, την Irene Castle και την Edna St. Vincent Millay - που βοήθησαν στην απελευθέρωση της μόδας και του τρόπου ζωής των γυναικών. Περισσότερο από έναν αιώνα αφότου η δεκαετία του 1920 συγκλόνισε την παγκόσμια κοινωνία, έχει αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον για την περίοδο αυτή, εν μέρει λόγω των ομοιοτήτων που ορισμένοι οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί και προγνώστες τάσεων θεωρούν ότι υπάρχουν στις προτιμήσεις των καταναλωτών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, στις τάσεις τους να σπαταλούν σε έναν κόσμο μετά την πανδημία, όπως ακριβώς έκαναν οι καταναλωτές μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η έκθεση, που προβάλλεται έως τις 23 Σεπτεμβρίου, εξετάζει πώς οι γυναίκες απέκτησαν ορισμένες ελευθερίες στον τρόπο που ντύνονταν και ζούσαν μετά τον Μεγάλο Πόλεμο. Αυτή η καμπή έδωσε τη θέση της όχι μόνο σε πολιτιστικές αλλαγές στη μόδα και την κοινωνική συμπεριφορά.

Η Louis Vuitton αποκαλύπτει το ορειχάλκινο μπαούλο Courrier Lozine 110 LV

screenshot-2024-07-11-at-52836-pm.png

Η Louis Vuitton αποκάλυψε το Courrier Lozine 110 LV Brass trunk για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024, ένα εμβληματικό κομμάτι που επανασχεδιάστηκε από τον Pharrell Williams. Αυτό το πολυτελές μπαούλο παντρεύει την κληρονομιά με τον μοντερνισμό, αναδεικνύοντας το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας φινίρισμα από ορείχαλκο.

Το Courrier Lozine 110 LV Brass έχει διαστάσεις 44,1 x 20,5 x 22,2 ίντσες (μήκος x ύψος x πλάτος) και διαθέτει κλείσιμο με κλειδαριά για ασφάλεια. Το εσωτερικό του μπαούλου ντύνεται με το εικονικό μοτίβο σφυρίδας στο εσωτερικό του καπακιού, σήμα κατατεθέν της δεξιοτεχνίας της Louis Vuitton. Περιλαμβάνει επίσης δύο αφαιρούμενους δίσκους για αποθήκευση και ένα διπλό χερούλι για εύκολη μεταφορά. Κάθε μπαούλο κατασκευάζεται σχολαστικά στη Γαλλία, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της μάρκας για ανώτερη ποιότητα και λεπτομέρεια.

Η επανεκτέλεση αυτού του κλασικού κομματιού από ορείχαλκο από τον Pharrell Williams αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά του, αλλά εισάγει επίσης μια σύγχρονη πινελιά, καθιστώντας το ένα πολυπόθητο αντικείμενο για τους σύγχρονους λάτρεις της πολυτέλειας. Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας κατά τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος, η Louis Vuitton μοιράστηκε ότι το αντικείμενο αποτελεί μέρος της επερχόμενης συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 και ότι η τιμή του θα ανέρχεται στα 99.000 δολάρια ΗΠΑ.