fbpixel

Search icon
Search
Τα stylish κομμάτια της πριγκίπισσας Diana που αγαπήσαμε ξανά μέσα από το The Crown
STYLE PEOPLE

Τα stylish κομμάτια της πριγκίπισσας Diana που αγαπήσαμε ξανά μέσα από το The Crown

Και δεν αποχωρίζονται οι fashionistas


Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη το γεγονός ότι η τέταρτη σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς, The Crown, αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου για όλα τα πράγματα που έχουν σχέση με την πριγκίπισσα Diana. Κανείς άλλωστε δε μπορεί να αμφισβητήσει την συναρπαστική ερμηνεία της Emma Corrin ως πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Όσον αφορά το στιλ της Diana, είναι γνωστό ότι αποτελεί έμπνευση μέχρι και σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά το θάνατό της. Παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια της σειράς ήρθαμε αντιμέτωπες με πολλά και διάφορα σύνολα και τάσεις που μας έκαναν να τις αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο και να θέλουμε να τις εντάξουμε στην καθημερινότητα μας asap. Ιδιαίτερη είναι και η προτίμηση που δείχνουν οι fashion lovers σ΄αυτές τις επιλογές και δε χάνουν ευκαιρία να μας τις παρουσιάζουν.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα hot trends, που ξεχωρίσαμε και ξαναγαπήσαμε μέσα από την τέταρτη σεζόν του The Crown!

Bow blouses

diana-1.jpg
Image source: @thezoereport

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σύνολα της πριγκίπισσας τόσο στη σειρά όσο και στην πραγματικότητα ήταν αυτό της ανακοίνωσης των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Για εκείνη τη σημαντική και ξεχωριστή ημέρα είχε επιλέξει ένα μπλε σακάκι και από μέσα μία λευκή μπλούζα με γαλάζια σχέδια κι έναν πολύ μεγάλο φιόγκο δεμένο στο λαιμό που έκανε τη διάφορα, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Μη ξεχνάτε ότι οι φιόγκοι και οι όγκοι αποτελούν μεγάλες τάσεις της περιόδου που διανύουμε και πραγματικά είναι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Μία μπλούζα σ’ αυτό το σχέδιο θα σας συνοδεύσει σε πλήθος εμφανίσεων από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι πιο βραδινά σύνολα και θα κεντρίσει με μοναδικό τρόπο το ενδιαφέρον.

Bib collars

diana-3.jpg
Image source: @tesshell

Καθ’ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων, η Lady D, επέλεξε να φορέσει πολλές μπλούζες, οι οποίες συνδυάζονταν μ’ ένα εντυπωσιακό γιακά, κυρίως σε λευκό χρώμα και με διακριτικές κεντητές λεπτομέρειες. Αποτελούσαν ένα σήμα κατατεθέν της δεκαετίας των ‘80s. Αυτά τα σύνολο ήταν συχνότερα μέρος πιο απλών εμφανίσεων, αλλά χάρη σε σύγχρονους σχεδιαστές όπως ο Ganni, απέκτησαν έναν πιο sophisticated χαρακτήρα και δε χρειάζεται να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για να τα αποκτήσουμε. Μπορείτε να τα βρείτε ως ενσωματωμένο μέρος μίας μπλούζας αλλά θα συναντήσετε και αποσπόμενους γιακάδες για μεγαλύτερη ευελιξία.

Blue blazer

diana-2.jpg

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Emma Corrin ως πριγκίπισσα Diana, φορούσε σύνολα, βασισμένα σε μπλε σακάκια. Εκτός από την ημέρα της ανακοίνωσης των αρραβώνων, χαρακτηριστική είναι και μία εμφάνιση κατά την περιοδεία στην Αυστραλία μαζί με τον Κάρολο και των τότε ούτε ενός έτους πρίγκιπα William. Δεν είχε κάποια προτίμηση στις αποχρώσεις καθώς επέλεγε από την πιο σκούρα μέχρι την πιο φωτεινή. Το μπλε αποτέλεσε το χρώμα της χρονιάς για το 2020, οπότε υπάρχουν πολλά κομμάτια ήδη στην γκαρνταρόμπα μας. Βρείτε τον τόνο που σας ταιριάζει και απογειώστε το στιλ σας.

Jumpers

diana-4.jpg
Image source: @lucywilliams02

Ένα από τα πολλά items που είναι απόλυτα συνυφασμένα με το στιλ της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν τα πουλόβερ και κυρίως αυτά με διάφορα μοτίβα και χρώματα. Τα επέλεγε συνεχώς τόσο πιο νέα όσο και μεγαλώνοντας, κάνοντας αυτό το κομμάτι statement. Πρόσφατα, το διάσημα brand Rowing Blazers επανακυκλοφόρησε δύο από τα signature σχέδια, το “sheep sweater” και το “I’m luxury”. Μη χάνετε χρόνο και εντάξτε στην γκαρνταρόμπα σας, πουλόβερ σ’ αυτό το στιλ, τα οποία δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε.